nas91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πριν απο 2 ημερες παρελαβα το νεο μου δισκο..Χρεωθηκα μονο 8,50 ευρω για να τον στειλω,και υστερα ηρθε σε εμενα με δικα τους εξοδα... Βεβαια μου ηρθε 'γυμνος',χωρις συσκευασια,μονο με το καλωδιο του,αλλα ενταξει,σημασια εχει οτι δουλευει! Ναι δεν εχω υπομονη και το ξερω... 1
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πως τον έστειλες με 8,5€ μόνο; Τα ελτά θέλουν καμιά 30ρια ευρώ για Γερμανία που κοίταξα. Ρωτάω γιατί μου είχε χαλάσει και εμενα ένας εσωτερικός και τώρα που μου στείλανε αντικατάσταση πρέπει να τους στείλω τον παλιό πίσω.
PCX1979 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Παιδιά, για rma 2 δίσκων στην γερμανια , με τι αξίζει να το στείλω με ελτα?? Και πιο είναι το κόστος????
SaFiS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ελτά συστημένο για να έχεις Tracking Number. Απλά κοίτα να μην περάσεις τα 2 κιλά διότι μετά πιάνεται ως δέμα, πάει με άλλη υπηρεσία (EMS) και θέλει κανά 30άρι. Λογικά είναι 2 διαφορετικά RMA, έτσι? Οπότε στείλε τον καθένα χώρια. Μην ξεχάσεις να γράψεις απο έξω τον αριθμό του RMA σε τουλάχιστον 3 πλευρές του κουτιού όπως λέει στις οδηγίες η WD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα