nas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα,εχω εναν εξωτερικο,ο οποιος πλεον δεν αναγνωριζεται στον υπολογιστη και κανει περιεργους θορυβους..Ειναι εντος εγγυησης,αλλα αγορασμενος απο εξωτερικο. Ξερει καποιος να με βοηθησει,πως μπορω να τον στειλω πισω και τι πρεπει να συμπληρωσω? Γιατι ειμαι μεσα στο site της wd,εχω καταχωρησει το προιον,αλλα κολλαω στη συνεχεια της διαδικασιας. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει,θα ημουν υποχρεος...
La_MoRt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πηγή: WD Μπες εδώ κάνε login και μόλις μπεις επιτυχώς με το account σου σου έχει επιλογή για δημιουργία RMA. Διαλέγεις το προϊόν το οποίο σε ενδιαφέρει να στείλεις και ακολουθείς τη διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγό της σελίδας.
nas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστω,αλλα εχω κολλησει σε ενα συγκεκριμενο σημειο.Εχω κανει login κανονικα,απλα απο εδω και περα επικρατει χαος. Θα ηθελα αναλυτικα μια βοηθεια,μεχρι το τελευταιο σταδιο...
La_MoRt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δε μπορεί να γίνει γιατί κάνεις login σε ένα site και είναι δικό σου account δε μπορώ να βλέπω τι βλέπεις εσύ. Πάρε ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσεις μαζί τους ή στείλε ενα mail μπορεί να έχουν κάποιο manual να σου στείλουνε για το πως γίνεται η διαδικασία.
nas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γι'αυτο εψαχνα καποιον που να το εχει ξανακανει...Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις..
kostakiss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 μιλα πρωτα με μειλ μαζι τους. τουλαχιστον στην adata εβαζες εναν κωδικο συνομιλιας πρωτα στην κατηγορια του rma
nas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 To προιον καταχωρηθηκε επιτυχως για rma,στη συνεχεια βαζω τα στοιχεια μου(εκει που ζηταει διευθυνσεις),αλλα δε με αφηνει να συνεχισω..Δε ξερω τι γινεται.Τους εστειλα και mail οτι δε τα καταφερνω και περιμενω αυριο απαντηση...
nas91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τελικα το πιο πιθανο ειναι να ΜΗ στελνουν Ελλαδα σε ιδιωτες,εφοσον το προιον εχει αγοραστει απο εξωτερικο...
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τελικα το πιο πιθανο ειναι να ΜΗ στελνουν Ελλαδα σε ιδιωτες,εφοσον το προιον εχει αγοραστει απο εξωτερικο... Μήπως να δοκίμαζες να μπείς και απο άλλο pc/browser.? Έχω συναντίσει μερικές φορές κολήματα απο browsers και μπήκα απο άλλον και συνέχησα ομαλά.
nas91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως να δοκίμαζες να μπείς και απο άλλο pc/browser.? Έχω συναντίσει μερικές φορές κολήματα απο browsers και μπήκα απο άλλον και συνέχησα ομαλά. Δοκιμασα και αλλους browser και διαφορετικα pc αλλα τιποτα...Η wd με εγραψε κανονικα,και ειναι ο δευτερος δισκος που μου το κανει αυτο...Οποτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ wd... Σ'ευχαριστω για το χρονο σου..
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασα και αλλους browser και διαφορετικα pc αλλα τιποτα...Η wd με εγραψε κανονικα,και ειναι ο δευτερος δισκος που μου το κανει αυτο...Οποτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ wd... Σ'ευχαριστω για το χρονο σου.. Λυπάμαι που έχεις αυτή την εμειρία με την WD.θα σου έλεγα όμως να προσπαθήσεις μέχρι να βγάλεις άκρη.Είναι κρίμα.
nas91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Λυπάμαι που έχεις αυτή την εμειρία με την WD.θα σου έλεγα όμως να προσπαθήσεις μέχρι να βγάλεις άκρη.Είναι κρίμα. Πριν λιγο,και μετα απο 3 μερες,ελαβα απαντηση απο wd,η οποια μου λεει να κανω τη διαδικασια του rma... Τους εξηγησα οτι δε βγαζω ακρη,και περιμενω βοηθεια τους...Ισως βιαστηκα λιγο να τους κατηγορησω .. Για να δουμε πως θα εξελιχθει.. 1
nas91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τελικα εστειλα το δισκο στη wd και αναμενω την αντικατασταση του...Παιδευτηκα,αλλα τα καταφερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα