militarist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το macbook pro το χρησημοποιώ στην δουλειά δέν μπορώ να κατεβάζω από εκεί. Μέχρι τώρα χρησημοποιούσα ένα p4 αλλά βλέπω πώς σιγά σιγά τα ''παίζει. Τι λέτε για το παρακάτω? https://www.alza.sk/...ws-d2314647.htm Οθόνη και τα σχετικα έχω, όπως και cloudbox 3 tb που εκεί ετσι και αλλιώς τα έστελνα και πρίν. Η μόνη χρήση του θα είναι το κατέβασμα δηλαδή θα μένει ανοιχτo κάπου 12 ώρες την ημέρα. Τί λέτε να το πάρω?
La_MoRt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω ναι έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τα συγκεκριμένα και γενικότερα τέτοιου είδους, ειδικά για την ανάγκη που το θέλεις είναι ότι πρέπει.
militarist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από Δευτέρα θα το έχω και θα σας πώ νέα,
panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Άλλη λύση ίσως θα ταν και ένα tablet με win8 ή 10.
militarist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλά η τιμή μετά ανέβαινε αρκετά.Αυτό το βρίσκω στα 100 καινούργιο ένα τέτοιο ταμπλετ ποσό πάει ?
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω ααναλογα τη κατεβαζεις γιατι εχει λιγι μνημη εγω θα σου προτινα κανα μινι ιτχ συστιμα
panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλά η τιμή μετά ανέβαινε αρκετά. Αυτό το βρίσκω στα 100 καινούργιο ένα τέτοιο ταμπλετ ποσό πάει ? Aπό Κίνα βρίσκεις και με 70-80€. Και εδώ βέβαια βρίσκεις αλλά είναι υποδεέστερα σε δυνατότητες.
La_MoRt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω ααναλογα τη κατεβαζεις γιατι εχει λιγι μνημη εγω θα σου προτινα κανα μινι ιτχ συστιμα Τι θα τον εμπόδιζε στο κατέβασμα η μνήμη ακριβώς; Μόνο κατέβασμα είπε δε θέλει κάτι άλλο. Γιατί tablet;
militarist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι μόνο κατέβασμα δεν θα κάνω τπτ άλλο σε αυτό. Το ταμπλετ έχει και οθόνη πόλη μικρη θα μου βγουν τα μάτια , ενώ αυτό θα μπει πάνω σε μια ASSUS οθόνη που έχω παρά πολύ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα