Secret Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες, επέστρεψα στο πατρικό σπίτι στο χωριό, και διαπίστωσα οτι η μάνα μου(!) έχει βάλει vdsl 30. δεν ξέρω πως την έψησαν στο τηλέφωνο, πάντως η απόσταση απο το κέντρο ειναι ~ 1.5 χιλιόμετρο και το speedtest βγάζει βία 16mbps http://prntscr.com/8ob8hu Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση ή να πάρω να τους βρίσω?
apollotonkosmo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 κοιτα, Βασικα έχεις κερδίσει σε upload(μιας και δεν εχεις οριο το 1mbps) αλλα δεν ξέρω αν έχεις χάσει σε download λογ vdsl(έχει μεγαλυτερες απωλιες ανα αποσταση). Ποσα mbps ειχες με adsl?
Secret Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ειχα απ ότι θυμάμαι γύρω στα 10. Απο τον ΟΤΕ δεν βλεπουν οτι είμαι μακρία? τι προτείνουν vdsl αφού ουσιαστικά δεν έχει εφαρμογή.. η διαφορά στα λεφτά με τη διαφορά στα mbps προφανώς και δεν συμφέρει. Θα πληρώνω vdsl και θα έχω 15mbps? δεν είναι λίγο τραγικό?
bill2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εινσι αλλά συνήθως αν έχεις μεγάλη απόσταση δεν σου βάζουν vdsl για 50 μέχρι τα 300 μέτρα και για 30 μέχρι τα 1300
apollotonkosmo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ειχα απ ότι θυμάμαι γύρω στα 10. Απο τον ΟΤΕ δεν βλεπουν οτι είμαι μακρία? τι προτείνουν vdsl αφού ουσιαστικά δεν έχει εφαρμογή.. η διαφορά στα λεφτά με τη διαφορά στα mbps προφανώς και δεν συμφέρει. Θα πληρώνω vdsl και θα έχω 15mbps? δεν είναι λίγο τραγικό? Δεν νομίζω πως εισαι χαμενος παντως, ποσα λεφτά δίνεις παραπάνω? Οσο για το για πιον λογο προτείνουν VDSL νομίζω πως ειναι ξεκάθαρο...
giannisXXX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 κοιτα, Βασικα έχεις κερδίσει σε upload(μιας και δεν εχεις οριο το 1mbps) αλλα δεν ξέρω αν έχεις χάσει σε download λογ vdsl(έχει μεγαλυτερες απωλιες ανα αποσταση). Ποσα mbps ειχες με adsl? ναι ουυυυ πολυ upload κέρδισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα