timos71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, είμαι κατοχος του συγκεκριμενου laptop Πηγή: LenovoG50-80 και εχω προβλημα με τη webcam. Καταρχήν, να πω οτι το λαπτοπ ηταν free dos και του εκανα εγω εγκατάσταση των windows 7. Όταν λοιπον ηρθε η ωρα να κανω εγκατασταση τους drivers της καμερας μου βγαζει το μηνυμα "no appropriate driver to be installed". Έχω ψαξει αρκετα στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο θεμα εχω δοκιμασει πολλα πραγματα αλλα κανενα δεν με εχει βοηθησει. Τι να κάνω; Υ.Γ Ειχα το ιδιο προβλημα και με τον driver του ethernet αλλα διορθωθηκε αφου πρωτα συνδεσα ενα καλωδιο στην αναλογη θυρα και μετα εκανα εγκατασταση τους drivers
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν πας στην διαχείρηση συσκευών την κάμερα στην έχει με θαυμαστικό , στο skype την εχεις δοκιμάσει αν δουλεύει ? O driver ειναι εδώ http://support.lenovo.com/gr/el/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/g50-80/downloads/DS101882
timos71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά το έλυσα το θέμα.. απλά ήθελε να κανω εγκατασταση τους drivers για το usb3 και αμεσως ενεργοποιηθηκε η καμερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα