aparadektos7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά. Όταν ανοίγω το κινητό μου να μπω facebook messenger ή internet μου πετάει μια σελίδα στο ίντερνετ και μου λέει ότι έχω 4 ιους και να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα (γράφει πιο κάτω πατήστε εδώ για εγκατάσταση) να τους διαγράψει. Επίσης όταν ανοίγει η σελίδα δονίζεται το κινητό σαν συναργεμός και καλά και μου δείχνει την σελίδα.. Γίνεται αρκετά συχνά και έχει καταντήσει εκνευριστικό.. Έχω εγκαταστήσει clean master, cm security και malwarebytes αλλά δεν βρίσκει τίποτα κανένα.. Ξέρει κανείς τι να κάνω;;
Panoslast Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Διαφημίσεις είναι και μάλιστα μ@λακισμενες αν είσαι root βάλε adfree ειδάλλως κατέβασε κάποιον browser με adblock ενσωματωμενο (dolphin mozilla)
panos- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε Clean Master και CM Security. Δεν κάνουν τίπτα και μπορεί να φταίνε αυτές. Επίσης βάλε Opera Ή AdBlock Browser.
georgetlf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Clean master και cm security προκαλούν πάρα πολλά προβλήματα σίγουρα! 1
panos- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Είναι τρελα spyware. Δοκιμασε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
aparadektos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά θα κάνω αυτά που είπατε και θα σας πω αποτελέσματα
aparadektos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έσβησα το cm και το clean master εξαφανίστηκαν οι διαφημίσεις και το κινητό πετάει τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα