Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα στα παιδια. Αγορασα το αναφερομενο κινητο και δυστυχως ανακαλυψα πως τα pins απο την υποδοχη της microsim εχουν σπασει. 

Γνωριζετε μηπως καποια λυση για το προβλημα; Συμφερει το ανταλλακτικο; Στο eBay βρηκα ανταλλακτικα, αλλα δυστυχως για αλλα μοντελα, που δε νομιζω να λειτουργουν και ως universal. Γενικα εχετε να προτεινετε κατι; 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-mls-iqtalk-color-dual-sim-16gb-mayro/prod6530649pp/

Δημοσ.

Το πήρες σπασμένο ή το έσπασες!? Εγγύηση!? Με την εταιρεία μίλησες για service!?

Θα σε γελασω, διοτι δε χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την υποδοχη της microsim μεχρι προσφατα. Εγγυηση εχει αλλα οταν το πηγα μου ζητησαν 140 ευρω για αλλαγη πλακετας. Ωστοσο εχω ακουσει οτι υπαρχουν ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο προβλημα, ομως δε ξερω τι και πως. Γι αυτο κατεφυγα εδω, μηπως καποιος γνωριζει και μου δωσει τα φωτα του με πιθανες λυσεις.  :unsure:

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχουν σπάσει!? Γιατί βάζοντας την sim, θα στραβώνανε, δεν θα σπάγανε. Εάν παταγες σε αυτό και έλεγες ότι ετσι το παρέλαβες απλώς τώρα το είδες!? Αλλιώς εάν εχουν στραβώσει, με μία καρφίτσα μπορείς να προσπαθήσεις να τις ισιώσεις.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχουν σπάσει!? Γιατί βάζοντας την sim, θα στραβώνανε, δεν θα σπάγανε. Εάν παταγες σε αυτό και έλεγες ότι ετσι το παρέλαβες απλώς τώρα το είδες!? Αλλιώς εάν εχουν στραβώσει, με μία καρφίτσα μπορείς να προσπαθήσεις να τις ισιώσεις.

Oχι δυστυχως ειναι σπασμενα. Και ειλικρινα δε το ειχα προσεξει. Και πιστευω και να μη το χω κανει εγω και να το παρελαβα ετσι, παλι θα λεγανε οτι εγω το προκαλεσα... Παρολα αυτα, μηπως μπορεις να μου πεις ποια θα ηταν η πιο οικονομικη λυση για να κινηθω;

Δημοσ.

Αν έχουν σπασει λογικά αλλάζει όλο. Μόνο οι ακίδες δεν νομίζω ν' αλλάζουν.

Nαι το γνωριζω οτι χρειαζεται αλλαγη ολη η υποδοχη. Αυτο που δε γνωριζω και θελω να μαθω, ειναι το που μπορω να βρω το ανταλλακτικο.

Δημοσ.

Τα MLS είναι κινέζικα, που τα φέρνει εδώ η εταιρεία και τους παιρνάει μία ελληνική rom. Πρέπει να βρεις ποιο κινέζικο κινητό είναι και να βρεις το αντίστοιχο ανταλλακτικό....δύσκολο.

Δημοσ.

Τα MLS είναι κινέζικα, που τα φέρνει εδώ η εταιρεία και τους παιρνάει μία ελληνική rom. Πρέπει να βρεις ποιο κινέζικο κινητό είναι και να βρεις το αντίστοιχο ανταλλακτικό....δύσκολο.

Mε αυτη τη λογικη ομως, ολα κινεζικα δεν ειναι; Επισης, μηπως ξερεις εσυ που μπορω να βρω ανταλλακτικα;

Δημοσ.

Mε αυτη τη λογικη ομως, ολα κινεζικα δεν ειναι; Επισης, μηπως ξερεις εσυ που μπορω να βρω ανταλλακτικα;

Όχι, αυτό είναι κινέζικο-κινέζιο! Όχι δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω τι κινέζικο είναι. Αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω.... Στο myphone μήπως λένε πουθενά?

Δημοσ.

Όχι, αυτό είναι κινέζικο-κινέζιο! Όχι δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω τι κινέζικο είναι. Αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω.... Στο myphone μήπως λένε πουθενά?

Όχι δυστυχώς, τίποτα που να βοηθάει. Τι άλλο να μπορώ να κάνω;

Είναι OEM. Απλά το παίρνει ή Mls, βαζει το logo και την κουτσουρεμενη ROM και το πουλάει...

Μάλιστα. Πάντως σαν κινητά/tablets η εμπειρία που έχω είναι τέλεια. 

Γενικά, μήπως ξέρετε αν μπορώ να "κουμπώσω" microsim card slot άλλης εταιρίας;

Δημοσ.

Aν δε κανω λαθος, αυτο ειναι ανταπτορας ετσι ωστε να μη χρειαστει να κοψεις την καρτα σου.

Όχι αυτό κάνει το κινητό σου από single σε dual sim. Υποθέτω σε καλύπτει!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...