BoullyBoy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα και πάλι μάγκες, ανίγω ένα άλλο θέμα εδώ πρέρα γιατί στο άλλο τοπικ είναι για το Facebook like και ας σκέφτηκα να εκμεταλλευθεί για εκεί μόνο. Μιας και συνδέθηκε το ίντερνετ στο γυμναστήριο θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γίνεται να χαμηλώσω το ping του ίντερνετ και να μου πείτε τη μπορώ να κάνω με το WiFi (αν μπορώ) Σχετικά με το πως συνδέομαι στο ρουτερ είναι αυτό που είχα γράψει και στο άλλο τόπικ. Το 2ο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι να μου πείτε μια άποψη στο τη ρυθμίσεις μπορώ να κάνω για να πάρω τις καλύτερες αποδώσεις σε Ping μιας και είναι μέσω Wifi σύνδεση στο σπίτι μου όπως θα δείτε στην εικόνα απο κάτω. Αρχικά είναι το Router στο γυμναστήριο και έχω απο το σπίτι μού έχει μια σκεπή που έχω βάλει εκεί ένα Tenda A30 Repeater για να παίρνει το Wifi και ξανά δίνει στο σπίτι αλλα εγώ έχω βάλει UTP σε αυτό ώστε να παίρνω το ίντερνετ κατευθείαν στον υπολογιστή απο το A30. Τώρα το Ping μου με το ρουτερ είναι περίπου 2 με 5 αλλα συνήθως είναι στα 2 με 3, αυτό που με χαλάει είναι πως μερικές φορές τυχαία πετάει κανένα 200 ping και επανέρχεται. Εδώ τη μπορώ να κάνω (δεν είναι εύκολο να περάσω καλώδιο στο γυμναστήριο γιατί θέλει αρκετές τρύπες και δεν βολεύει καθόλου.) Σχετικά με το ίντερνετ τη μπορώ να πώ στην Wind για να μου χαμηλώσει το ping, δεν με απασχολεί καθόλου αν πέσει η ταχύτητα (ντάξ το ypload να μην πέσει και στα 5) (το cmd είναι το ping απο το PC μου στο router στην καλή του διάθεση)
jkoukos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς με το ασύρματο θα τα έχεις αυτά. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων αλλά πρωτοκόλλων επικοινωνίας και περιορισμών. Το ότι συνήθως έχεις χαμηλό ping με τον router, σημαίνει όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Όμως προφανώς δεν είσαι μόνο εσύ συνδεδεμένος στο ασύρματο δίκτυο. Ανάλογα πόσοι χρήστες είστε ταυτόχρονα και (το σπουδαιότερο) τι κάνετε, ενδέχεται να υπάρχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Το απλούστερο είναι ότι π.χ. μπορεί 1-2 χρήστες εκείνη την στιγμή να βλέπουν κάτι στο youtube, οπότε ο router πρέπει να μοιράσει εξίσου τον χρόνο επικοινωνίας μεταξύ σας, κάτι που επηρεάζει την απόκριση στο διαδίκτυο. Γι' αυτό λέμε πάντα ότι on-line παιχνίδια και WiFi δεν συμβαδίζουν. Κάποια στιγμή σίγουρα θα υπάρξει θέμα. Η ενσύρματη σύνδεση είναι ανεπηρέαστη από αντίστοιχα θέματα.
BoullyBoy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 το ξέρω φίλε μου οτι είναι πρόβλημα αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς, δεν λυπάμαι τα λεφτά και 100 μέτρα αγοράζω καλώδιο αλλα δεν μπορώ να το βάλω μέσα στο γυμναστήριο γιατί δεν βολεύει καθόλου. Απο την άλλη το ρουτερ είναι to ZTE ZXHN H168N που έχει Wireless: IEEE 802.11 b/g/n (2X2) ως 300Mbps, μπορεί να δώσει 4 SSID. δηλαδή απο ότι κατάλαβα το ρουτερ έχει 2 Wifi πάνω του; μπορώ να έχω το ένα wifi να δουλευει μόνο για εμένα; Δοκίμασα το SSID4 να το βάλω μόνο για εμένα το κινητό συνδέετε κανονικά αλλά το Repeater δεν κάνει την σύνδεση δεν ξέρω γιατί (παρόλο που είναι το ίδιο σε ρυθμίσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα