georgev19892013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γιώργο Πραγματικά αν βρεις 40 ευρώ παραπάνω να πάρεις moto g3 είναι πολύ ανώτερο από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι(και ας βγει κάποιος να με διαψεύσει) ... αν όμως έχεις κλείσει στα 150 πάρε lumia 640 όχι εντάξει νομίζω Κώστα πως 40 ευρώ παραπάνω μπορώ να βρω, από τη στιγμή κιόλας που δουλεύω και δεν είμαι άνεργος.Θα τα τσεκάρω όλα αναλυτικά και πιστεύω θα πάρω μια καλή απόφαση απο τη στιγμή κιόλας που αυτό θα είναι το πρώτο μου smartphone! 1
Beerloah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γιώργο Πραγματικά αν βρεις 40 ευρώ παραπάνω να πάρεις moto g3 είναι πολύ ανώτερο από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι(και ας βγει κάποιος να με διαψεύσει) ... αν όμως έχεις κλείσει στα 150 πάρε lumia 640 Εδώ έχει τεράστιο δίκιο ο φίλος kostas8080. Θα συμφωνήσω απόλυτα, ότι (αν και εφόσον ανέβεις σε budget) το Motorola Moto G 3rd Generation, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Καμία σχέση με LG Spirit (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω, τη συγκεκριμένη συσκευή) και λοιπά. Είναι καινούργιο (2015), όμορφο, με γρήγορα update και δίχως κολλήματα. Γενικά όσοι θέλουν mid-range android smartphone, κατά την γνώμη μου, οφείλουν να πάνε σε Motorola. Οτιδήποτε άλλο, θα τους δημιουργήσει θέμα. 3
georgev19892013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εδώ έχει τεράστιο δίκιο ο φίλος kostas8080. Θα συμφωνήσω απόλυτα, ότι (αν και εφόσον ανέβεις σε budget) το Motorola Moto G 3rd Generation, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Καμία σχέση με LG Spirit (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω, τη συγκεκριμένη συσκευή) και λοιπά. Είναι καινούργιο (2015), όμορφο, με γρήγορα update και δίχως κολλήματα. Γενικά όσοι θέλουν mid-range android smartphone, κατά την γνώμη μου, οφείλουν να πάνε σε Motorola. Οτιδήποτε άλλο, θα τους δημιουργήσει θέμα. Λίγο ακόμα και με ψήσατε παιδιά!!!!!! Εαν ειναι έτσι, τότε ας πιάσουν τόπο τα 40 παραπάνω ευρώ!
Beerloah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λίγο ακόμα και με ψήσατε παιδιά!!!!!! Εαν ειναι έτσι, τότε ας πιάσουν τόπο τα 40 παραπάνω ευρώ! Αξίζει να βάλεις τα παραπάνω 40€ φίλε μου. Πάντως το Motorola Moto G 3ης γενιάς μου διέφυγε σαν πρόταση, διότι όντας ολοκαίνουργιο, το ξέχασα. Αλλιώς θα σου το πρότεινα από την αρχή. Πολύ αξιόπιστη, ταχύτατη και value for money η σειρά Moto G. 2
georgev19892013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αξίζει να βάλεις τα παραπάνω 40€ φίλε μου. Πάντως το Motorola Moto G 3ης γενιάς μου διέφυγε σαν πρόταση, διότι όντας ολοκαίνουργιο, το ξέχασα. Αλλιώς θα σου το πρότεινα από την αρχή. Πολύ αξιόπιστη, ταχύτατη και value for money η σειρά Moto G. Οκκκ παιδιά αυτό ήταν!!Μου φαίνεται πως με πείσατε!!!Good job!! Αν όντως δεν προκύψει κάτι καλύτερο, θα το αγοράσω και θα σας πω εντυπώσεις! 1
disqualified Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ κι εγώ για moto g3, ή μόνη μου αντίρρηση είναι πως τα moto g που εχω δει δεν μου αρεσαν καθολου εμφανησιακά 1
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 1761 ευρώ στο Best price (Το πήρες χωρίς δεύτερη σκέψη) και μια 16 gb micro sd 15 ευρω... 193 ευρώ έχει στο Skroutz 1
georgev19892013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ κι εγώ για moto g3, ή μόνη μου αντίρρηση είναι πως τα moto g που εχω δει δεν μου αρεσαν καθολου εμφανησιακά Μην σου πω ψέματα, δεν έχω δει καθόλου την εμφάνιση του, θα την δω το βραδακι που θα γυρισω απο την δουλεια. Ευχαριστώ για την συμβουλή! 1761 ευρώ στο Best price (Το πήρες χωρίς δεύτερη σκέψη) και μια 16 gb micro sd 15 ευρω... 193 ευρώ έχει στο Skroutz Ναι όπως τα λες τωρα ειναι πολυ καλή τιμη!!Επειδή 'ομως τωρα δεν προλαβαίνω και πρέπει να φύγω για την δουλειά θα τα δω αναλυτικά το βραδάκι που θα γυρίσω.Ευχαριστώ πάρα πολυ για το ψαξιμο των τιμών!Να είσαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα