georgev19892013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους!!Θα ήθελα τη συμβουλή σας επειδή θέλω να αγοράσω ένα Smartphone και είμαι σίγουρος πως θα ξέρετε παραπάνω πράγματα απο εμένα γιατί εγώ κακά τα ψέματα δεν ασχολούμαι τόσο πολύ και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις. Το ποσό που θελω να διαθέσω είναι μέχρι 150 ευρώ. Το θέλω για να ελεγχω emails, να ενημερώνομαι, να μπαίνω fb και instagram, viber κτλ.Δεν το θέλω για παιχνίδια γιατί δεν παίζω κανένα, αλήθεια.Για κάποιο λόγο έχω σταμπάρει το Samsung Galaxy Core 2 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή αν μπορώ με τα ίδια λεφτά να βρω κάτι καλύτερο.Καμια πρόταση, συμβουλή για εμένα?
adi32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 1) Θα παρεις κινητο με μπαταρια μεγαλυτερη του 2500 2) Οι εφαρμογες να μπορουν να πανε στην sd 3) H λιγοτερη RAM να ειναι 1GB 4) Oχι αλλα Samsung 2
georgev19892013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 1) Θα παρεις κινητο με μπαταρια μεγαλυτερη του 2500 2) Οι εφαρμογες να μπορουν να πανε στην sd 3) H λιγοτερη RAM να ειναι 1GB 4) Oχι αλλα Samsung σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!! Να είσαι καλά!Θα αρχίσω να κάνω μια αναζήτηση με αυτά τα στοιχεία που μου έδωσες να δω τι επιλογές θα μου βγάλει.Ευχαριστώ και πάλι!
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν θες windows phone κοιτας σε Lumia 640 μετα αν θες android πας σε Motorola Moto G 4G και το Moto G 4G(2nd Gen).. Αν θες απο εξωτερικο κοιτα Lenovo k3 note, και Huawei p8 lite..Περιμενε να απαντησουν και οι υπολοιποι!! 2
vdeseris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Από εξωτερικό προτείνω και xiaomi redmi 2 pro 2
disqualified Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 εξαιρετική μπαταρία έχει το lumia 640 έχω κλείσει 24 ωρες και η μπαταρία να έχει ακόμα 50%. Οι ίδιες εφαρμογές σε σχέση με android δεν ειναι το ίδιο προσεγμένες αλλά η δουλειά γίνεται. Από Κίνα μπορείς επίσης να βρεις πολύ καλές επιλογές όπως το meizu m2 mini 2
georgev19892013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Σας ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά!Να είστε καλά!!!Σημειώνω όλα όσα μου λέτε και θα αρχίσω να τα κοιτάω προσεκτικά αύριο μεθαύριο που θα μου έχουν απάντησει και άλλοι.Να είστε καλά και πάλι!
disqualified Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις πάντως συνηθίσει στο android υπάρχουν πράγματα στα WP που μπορεί να σε χαλάσουν
georgev19892013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις πάντως συνηθίσει στο android υπάρχουν πράγματα στα WP που μπορεί να σε χαλάσουν Ξέχασα να αναφέρω το βασικότερο.Το κινητό που είχα ήταν αξίας 15 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε δεν είχε ούτε ιντερνετ, ούτε κάμερα και τα σχετικά. Τις προάλλες μου το κλέψανε και είπα πλέον να το πάρω απόφαση και να αγοράσω και εγώ το πρώτο μου smartphone. Δεν έχω δηλαδή ξανά χρησιμοποιήσει smartphone.Θα είναι το πρώτο μου οπότε καταλαβαίνεις είμαι πάρα πολύ σχετικός!!!!!!!!!!! 1
panos- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δες και για LG Spirit. Το έχουν γνωστοί και είναι άριστο. 1
georgev19892013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δες και για LG Spirit. Το έχουν γνωστοί και είναι άριστο. Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα Πάνο!Δεν ξέρω για ποιο από τα μοντέλα αναφέρεσαι, αλλά όλα όσα είδα όντως είχαν καλές κριτικές.
Beerloah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά, προτείνω είτε το LG Spirit ή το Microsoft Lumia 640. 2
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Στην τιμή αυτή Microsoft lumia 640 lte στα 150 Ευρω αλλά...... προσωπικά θα πήγαιν α σε Android και συγκεκριμένα στο moto g3 στα 190 ευρώ, υπέροχο κινητό, η καλύτερη κάμερα στην τιμή του, το μόνο αδιαβροχο στην τιμή του, δεν κολλάει,γρήγορα update, Σε αυτήν την Τιμή δεν βρίσκεις καλύτερο επώνυμο κινητό (ισως να βρεις κάποια κινέζικα που να είναι ανταγωνιστικα) 3
georgev19892013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά, προτείνω είτε το LG Spirit ή το Microsoft Lumia 640. Αρκετοί λοιπόν είστε υπερ του LG Spirit και του Lumia. Θα το τσεκαρω πιο προσεκτικα!Ευχαριστω και πάλι για τον χρόνο σας. Στην τιμή αυτή Microsoft lumia 640 lte στα 150 Ευρω αλλά...... προσωπικά θα πήγαιν α σε Android και συγκεκριμένα στο moto g3 στα 190 ευρώ, υπέροχο κινητό, η καλύτερη κάμερα στην τιμή του, το μόνο αδιαβροχο στην τιμή του, δεν κολλάει,γρήγορα update, Σε αυτήν την Τιμή δεν βρίσκεις καλύτερο επώνυμο κινητό (ισως να βρεις κάποια κινέζικα που να είναι ανταγωνιστικα) σε ευχαριστώ πολύ και εσένα. Ναι η αληθεια ειναι πως και αλλοι πέρα από το insomnia μου ανέφεραν το Moto g3....Θα περιμένω δυο τρεις μέρες να δω τι θα μου απαντήσετε όλοι, να τα σημειώσω και να τα τσεκάρω αναλυτικά το καθε ένα!Εχω μπόλικη δουλεια μου φαίνεται!!ΙΕυχαριστώ και πάλι! 2
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γιώργο Πραγματικά αν βρεις 40 ευρώ παραπάνω να πάρεις moto g3 είναι πολύ ανώτερο από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι(και ας βγει κάποιος να με διαψεύσει) ... αν όμως έχεις κλείσει στα 150 πάρε lumia 640
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα