Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς πλάκα, το σκέφτομαι σοβαρά. Έχω χειρότερη σύνδεση και από το Γαϊδουρονήσι. 5 mbs και 48 disconnects την ημέρα! Που; Στην Καισαριανή, 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Στο χωριό έχω 16 mbps. Σκέφτομαι να γίνω ο πρώτος ιντερνετικός εσωτερικός μετανάστης!!! Έλεος δηλαδή. Ένα σκατό κουτί για dsl δεν μπορούν να βάλουν; Επειδή η κατάσταση δεν πάει άλλο, σκέφτομαι να μαζέψω υπογραφές για οτε, δήμαρχο (μπας και το σπρώξει) κτλ. Τι άποψη έχετε οι υπόλοιποι δημότες Καισαριανής;
jek20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχεις μιλήσει με τον πάροχο σου? Ισως μπορεί να εχει πρόβλημα η γραμμή σου.
Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Όλη σχεδόν Καισαριανή έτσι είναι. Μόνο από την άλλη μεριά τους σκοπευτηρίου είναι καλά. Το κέντρο εμάς είναι στο Hilton!
manzana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλα ναι, μην το συζητας, ειμαι κοντα 3 χιλιομετρα απο το αστικο κεντρο, η γραμμη ενεργη στον ΟΤΕ και η ταχυτητα αστα να πανε. Οντως θεμα της περιοχης γενικα.Αποσυνδεσεις οχι τοσο πολυ,σπανια θα ελεγα, αλλα το σουρσιμο σουρσιμο αρκετες φορες. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι για να βελτιωθει η κατασταση. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από manzana
bill2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν απορήσετε να γίνει πιο κοντά ένα αστικό κέντρο θα είμαι καλύτερα
l337 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ο οτε θα δώσει σημασία στον δήμο καισαριανής που έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές; Ένα πελώριο ΑΚΥΡΟ θα φάει, sorry κιόλας.
Retromaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει κάπως να κινήσουμε το θέμα... Τι έχετε να προτείνετε; Συνεννόηση με τον Δήμο; Διαμαρτυρία στον ΟΤΕ; Τι;
l337 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Διαμαρτυρία στον οτε ως προς τι;Θα σου πει -και λογικά- εάν θέλεις μπορείς να διακόψεις μαζί τους.
dkmaster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ειναι κυρίως θέμα του Δήμου. Ειδικά αν χρωστάει,ξέχασε το
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 θα δειτε ασπρη μερα οταν μπει vdsl απο τα νεα Kv.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα σε αλλες περιοχες που δενεχουν καν adsl 1
manzana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εδω υπαρχουν ακομα ατομα που εχουν φερεσυχνο (για το Θεο δηλαδη) αλλα ολα αυτα θα επρεπε να ειναι παραδειγματα προς αποφυγη και προς επιλυση, εχοντας φτασει πια στο 2015.
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 θα δειτε ασπρη μερα οταν μπει vdsl απο τα νεα Kv. Ποια είναι τα νέα Kv;
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εδω υπαρχουν ακομα ατομα που εχουν φερεσυχνο (για το Θεο δηλαδη) αλλα ολα αυτα θα επρεπε να ειναι παραδειγματα προς αποφυγη και προς επιλυση, εχοντας φτασει πια στο 2015. φερεσυχνο ολο και παιζει να σε βγαλουν.κατι χωρια που ειναι τερμα θεου αρχες αλλαχ δεν θα δουν ποτε ουτε dial up οχι adsl. Ποια είναι τα νέα Kv; βγαινουν τα παλια καφαο και μπαινουν νεα καφαο τα οποια εχουν και dslam μεσα για να δωσουν vdsl.δες στο θεμα πως δουλευει το adsl/vdsl που εχω στην υπογραφη μου για να καταλαβεις και να δεις και εικονες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα