Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,εδω και 3-4 μερες,οταν παω να ανοιξω τον Google Chrome απο την επιφανεια εργασιας μεσω της συντομευσης ή μεσω του μενου εναρξη μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα που λεει "δεν καταχωρηθηκε η κλαση" και δεν μου το ανοιγει. Το προγραμμα μπορω και το ανοιγω μονο μεσω του c: απο το programs files. 

Υ.Γ Εχω σβησει τις συντομευσεις και εχω κανει καινουριες και δουλεψαν κανονικα,αλλα οταν μετα απο καποιες ωρες εκλεισα τον Chrome και τον ανοιξα ξανα,μου ελεγε παλι τα ιδια

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στη συντόμευση.

Αν στο 'Προορισμός', μετά το chrome.exe" γράφει και κάτι άλλο τότε είναι σίγουρα μόλυνση.

Καθαρισμός όπως είπαν και οι από πάνω

Δημοσ.

εκανα καθαρισμο,και αφου εκανα και επανεκκινηση,παλι παταω στο google και μου βγαζει το ιδιο σφαλμα παλι..

Δημοσ.

Αν έχεις το avast έχει ειδικό εργαλείο που ελέγχει τους browsers κάνε μία σάρωση με αυτό αρχικά.

Μετά τρέξε το http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/  ευκολότερο εργαλείο δεν υπάρχει.

Παιδιά πως τρέχετε το malwarebytes με δεξί κλικ με διακαιώματα admin, κανονικά ή σε safe mode και γιατί αν υπάρχει χρόνος;

εκανα καθαρισμο,και αφου εκανα και επανεκκινηση,παλι παταω στο google και μου βγαζει το ιδιο σφαλμα παλι..

Με τι έκανες καθαρισμό;

Δημοσ.

Αν διάβασες όλο το μήνυμα που έγραψα πριν σου είπα πρώτα σου είπα να δεις στην συντόμευση του chrome τι γράφει μετά το chrome.exe. Κάντο copy-paste σε μήνυμα αν έχει κάτι μετά το exe.

Αυτό που θεώρησα αυτονόητο είναι ότι όπως σου είπα, αν έχει κάτι τότε θα είναι μόλυνση, οπότε θα έπρεπε να το σβήσεις ή να ξαναβγάλεις νέες συντομεύσεις. Αν καθαρίσεις, αλλάξεις τις συντομεύσεις και στο ξαναβγάλει, τότε δεν καθάρισες ακόμα και θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που κόλλησες για να βρούμε τρόπο αντιμετώπισης.

Κάνε και έναν έλεγχο με το hijackthis και ανέβασε το log αρχείο να το δούμε.

Δημοσ.

Αν διάβασες όλο το μήνυμα που έγραψα πριν σου είπα πρώτα σου είπα να δεις στην συντόμευση του chrome τι γράφει μετά το chrome.exe. Κάντο copy-paste σε μήνυμα αν έχει κάτι μετά το exe.

Αυτό που θεώρησα αυτονόητο είναι ότι όπως σου είπα, αν έχει κάτι τότε θα είναι μόλυνση, οπότε θα έπρεπε να το σβήσεις ή να ξαναβγάλεις νέες συντομεύσεις. Αν καθαρίσεις, αλλάξεις τις συντομεύσεις και στο ξαναβγάλει, τότε δεν καθάρισες ακόμα και θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που κόλλησες για να βρούμε τρόπο αντιμετώπισης.

Κάνε και έναν έλεγχο με το hijackthis και ανέβασε το log αρχείο να το δούμε.

Δεν  γραφει τιποτα μετα το .exe

Εσβησα ακομα και τον chrome και τον εγκατεστησα ξανα. Επισης εσβησα τις συντομευσεις και εφτιαξα καινουριες απο τον φακελο προορισμου στην επιφανεια εργασιας. Στην αρχη δουλευει κανονικα,αν κλεισω τον περιηγητη και κανω restart στο pc και παω να ανοιξω παλι την συντομευση μου βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα. 

http://www.filedropper.com/hijackthis_1 Το log που ζητησες

Δημοσ.

Για αρχή βλέπω ότι το σύστημα είναι αρκετά φορτωμένο με προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση. Ίσως θα ήταν καλά να σκεφτείς να τα κόψεις από την αυτόματη εκκίνηση και να τα τρέχεις όποτε τα χρειάζεσαι, ιδίως τα skyp, kies, fake cam, presto pvr, τα προγράμματα του blackberry και adobe reder sl.

Μετά προτείνω να απεγκαταστήσεις το mcafee security scan το οποίο είναι μαι χαζομάρα που δεν κάνει τίποτα. Εξ άλλου έχεις το nis.

Ένας ύποπτος για το chrome είναι το classic explorer bar που είναι το toolbar του classic shell. Απεγκατέστησε το και αφαίρεσε το από τον chrome.

Σούταρε και την norton toolbar.

Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό

D:\Download Internet Browsers\hachhis.exe

Μήπως είναι το hijackthis;

Αυτά τα δύο site

O15 - ESC Trusted Zone: http://*.connectify.me
O15 - ESC Trusted Zone: http://*.fastspring.com

τα γνωρίζεις και είναι στις ασφαλείς τοποθεσίες;

Αν δεν έχεις apple τηλέφωνο ή ipad μπορείς να απενεργοποιήσεις και τις υπηρεσίες της apple

O4 - HKCU\..\Run: [ApplePhotoStreams] C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\ApplePhotoStreams.exe

O23 - Service: Apple Mobile Device Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe

O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe

O23 - Service: Υπηρεσία iPod (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe

Και από samsung

O23 - Service: Easy Launcher - Samsung Electronics CO., LTD. - C:\Program Files (x86)\Samsung\Settings\CmdServer\EasyLauncher.exe

Έχεις κάποιες υπηρεσίες που προσπαθούν να ξεκινήσουν αλλά λείπουν τα αρχεία (file missing)

Τέλος, θα ήθελα και ένα log από το dds για να υπάρχει ποιο πλήρη εικόνα.

Δημοσ.

Για αρχή βλέπω ότι το σύστημα είναι αρκετά φορτωμένο με προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση. Ίσως θα ήταν καλά να σκεφτείς να τα κόψεις από την αυτόματη εκκίνηση και να τα τρέχεις όποτε τα χρειάζεσαι, ιδίως τα skyp, kies, fake cam, presto pvr, τα προγράμματα του blackberry και adobe reder sl.

Μετά προτείνω να απεγκαταστήσεις το mcafee security scan το οποίο είναι μαι χαζομάρα που δεν κάνει τίποτα. Εξ άλλου έχεις το nis.

Ένας ύποπτος για το chrome είναι το classic explorer bar που είναι το toolbar του classic shell. Απεγκατέστησε το και αφαίρεσε το από τον chrome.

Σούταρε και την norton toolbar.

Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό

D:\Download Internet Browsers\hachhis.exe

Μήπως είναι το hijackthis;

Αυτά τα δύο site

O15 - ESC Trusted Zone: http://*.connectify.me

O15 - ESC Trusted Zone: http://*.fastspring.com

τα γνωρίζεις και είναι στις ασφαλείς τοποθεσίες;

Αν δεν έχεις apple τηλέφωνο ή ipad μπορείς να απενεργοποιήσεις και τις υπηρεσίες της apple

O4 - HKCU\..\Run: [ApplePhotoStreams] C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\ApplePhotoStreams.exe

O23 - Service: Apple Mobile Device Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe

O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe

O23 - Service: Υπηρεσία iPod (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe

Και από samsung

O23 - Service: Easy Launcher - Samsung Electronics CO., LTD. - C:\Program Files (x86)\Samsung\Settings\CmdServer\EasyLauncher.exe

Έχεις κάποιες υπηρεσίες που προσπαθούν να ξεκινήσουν αλλά λείπουν τα αρχεία (file missing)

Τέλος, θα ήθελα και ένα log από το dds για να υπάρχει ποιο πλήρη εικόνα.

http://www.filedropper.com/dds

Απο την διαχειρηση εργασιων εχω απενεργοποιησει να ξεκινουν με την εκκινηση τα προγραμματα αυτα. Δεν ξερω γιατι φαινονται οτι ξεκινουν με την εκκινηση. Μηπως πρεπει να τα απενεργοποιησω απο καπου αλλου ωστε να μην ξεκινουν?

Δευτερον,οι τοποθεσιες ναι ειναι ασφαλης,ειναι απο hotspot που εχω δημιουργησει με το connectify

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...