kosmasgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα στο forum. Ειμαι σε δίλλημα στην επιλογή κινητού. Χρόνια ειμαι με android με ναυαρχίδες κάποιες φορες και θα έλεγα την φράση "Open Source και πράσινα άλογα". To Λογισμικό και η διαχείριση του android ειναι τραγική. Οπότε θα ήθελα απόψεις για την μετάβαση σε windows phone. Η χρήση που κάνω στα κινητά μου ειναι social , e banking και internet. Αν θα χρειστώ κάποια android εφαρμογή υπάρχει και το Galaxy Tab S , οπότε θα την βολέψω εκεί.
Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Από ebanking υπάρχουν σχεδόν τα πάντα... Από social επίσης.. Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Ειδικά με την έλευση των windows 10 και συνεργασία goole - microsoft.... 1
panos- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αφού λες ότι υπάρχει συσκευή Android, πήγαινε άφοβα στο 640. Είναι VFM και είναι υπερπλήρες. Social υπάρχει αλλά το Fb app δεν είναι τόσο πλήρες. Μπορείς να ψάξεις αν υπάρχουν οι εφαρμογές που θες, στο windowsphone.com 2
Giwrgos George Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το είδα από κοντά ομολογώ είναι λίγο τεράστιο στο μέγεθος,η οθόνη όμως είναι όμορφη φωτεινή με ωραία χρώματα και δυνατή αντίθεση.Το λογισμικό μην το σκέφτεσαι καθόλου δεν θα απογοητευτείς ,έχω δουλέψει windows phone και δεν είχα προβλήματα. 1
kosmasgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το είδα από κοντά ομολογώ είναι λίγο τεράστιο στο μέγεθος,η οθόνη όμως είναι όμορφη φωτεινή με ωραία χρώματα και δυνατή αντίθεση.Το λογισμικό μην το σκέφτεσαι καθόλου δεν θα απογοητευτείς ,έχω δουλέψει windows phone και δεν είχα προβλήματα. Στο XL αναφέρεσε ή στο κανονικό ? Μάλλον το κανονικό των 5'' θα πάρω.
Giwrgos George Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στο XL αναφέρεσε ή στο κανονικό ? Μάλλον το κανονικό των 5'' θα πάρω. Στο XL,το είδα και το κανονικό,σαφώς πιο compact απλά χάνεις λίγο στην κάμερα σε σχέση με το μεγάλο αδερφάκι.Πάντως και τα 2 είναι όμορφα και στιβαρά στο κράτημα,να σου πω την αλήθεια το γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρό το XL 1
kosmasgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ομορφο ειναι ναι. Η μπροστινή κάμερα δε με νοιάζει και τόσο. Ο φακός ειναι ίδιος οπότε τα 8mp με καλύπτουν στην πίσω , λογικά βγάζει καλές φώτο. Η διαφορά όμως επειδή θα πάρω το 4G ειναι περίπου 90 ευρώ. Οπότε θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. 1
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φίλε στην κατηγορία budget phone δηλαδή 200- Ότι καλύτερο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Android-Ios-Windows) είναι ρο moto g... και ειδικά το moto g3 είναι ότι καλύτερο στα 170(τιμή Bestpice) Η καλύτερη κάμερα στην κατηγορία, το μόνο αδιαβροχο στην κατηγορία, τα πιο γρήγορα update (Ισως και να υπάρχουν καλύτερα αλλά θα είναι κινέζικα οπότε σε επωνυμο μόνο Moto g3) 2
kosmasgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φίλε στην κατηγορία budget phone δηλαδή 200- Ότι καλύτερο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Android-Ios-Windows) είναι ρο moto g... και ειδικά το moto g3 είναι ότι καλύτερο στα 170(τιμή Bestpice) Η καλύτερη κάμερα στην κατηγορία, το μόνο αδιαβροχο στην κατηγορία, τα πιο γρήγορα update (Ισως και να υπάρχουν καλύτερα αλλά θα είναι κινέζικα οπότε σε επωνυμο μόνο Moto g3) Θα πάρει android 6.0 αυτό όμως ?
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Θα πάρει android 6.0 αυτό όμως ? Σίγουρα... http://www.engadget.com/2015/10/06/android-marshmallow-update/ 2
vdeseris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Θα πάρει android 6.0 αυτό όμως ? Εδώ είσαι 2
kosmasgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Με προβληματίζει το 1gb ram. Αν τρέχουν απο πίσω viber , fβ , messenger κλπ θα μπουκώσει.
kostas8080 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 1gb ram θα ήταν λίγα σε συσκευή samsung... το moto g έχει stock Android και ειναι <ελαφρύ > δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό, βέβαια καλο θα ήταν να υπήρχε και το μοντέλο με τα 2 gb στην Ελλάδα αλλά δεν υπάρχει, Αν όμως έχεις την δυνατότητα να το παρεις απο εξω, δεν το συζητώ 2
kosmasgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ guys τελικά προχώρησα στο lumia 640 LTE μιας και ειμαι κατοχος galaxy tab s. Με καλύπτει η πλατφόρμα windows στο βασικό μου τηλέφωνο και τα 150 είναι vfm αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα