Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατασταση και βαζεις ενα αλλο να δεις.

Εκτος αν θες να περιμενεις καποιον αλλο με Note 4

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:( αρχηγε γιατι κολησες εκει δεν με ενιδαφερει και τοσο πολυ που κολαει το messerger αλλα το προβλημα που γινεται και κολαει το κινητο τελειως και μετα πρεπει να το βγαλω την μπαταρια

Δημοσ.

Δηλαδη μου λες να φταιει η rom?

Και σε Note!!!!

Αν εχουν προβλημα και αυτα τι να πουμε και εμεις!!!! :-(

Δημοσ.

δεν σου λεω οτι φταει η ρομ προσπαθω να βρω το προβλημα το εκανε και στην 4.4 οφισιαλ και στην 5.0.1 οφισιαλ και στην simplrom root πλεων το κινητο ψαχνω να βρω πως θα το κανω να σταματησει να κολαει και να χρειαζεται να βγει η μπαταρια

Δημοσ.

Για σου φιλέ μου.για να φτιάξεις το πρόβλημα με τα κολλήματα. Θα ξετικαρης την αυτόματη επαναφορά και μετά θα πατήσεις επαναφορά εργοστασιακον δεδομένων. Μπορεί να χρειαστεί να το πάτησης αρκετές φορές μέχρι να κάνει το Hard reset.τωρα για να έχεις Facebook messager καταργήσε την εργοστασιακή έκδοση Googlare παλιά έκδοση f messager σε μορφή apk και θα σου δουλεύει τέλεια .μετά θα σου κατεβαση μοναχό του την τελευταία. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Φίλε μου marmarasm τελικά το βρήκα το θέμα με το messenger τώρα ψάχνω πως να το κάνω πως να μην κολλάει, το θέμα με το messenger βρήκα που κολλούσε ήταν ότι λόγο ότι είναι demo συσκευή έψαχνε να βρε νούμερο και επαφές για να τα συχρονιση ενώ δεν έχω νούμερο λόγο τις συσκευής έτσι ξετικαρα αυτές τις επιλογές και έτσι μπήκε αέρα γιατί έκανα ροοτ μπορώ και το κάνω αυτό τώρα θέλω να λεισω το άλλο πρόβλημα

Δημοσ.

Καλημερα.

Αν θες πεσμας τι εκανες για να το ξερουν και αλλη με παρομοιο προβλημα ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...