saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Απεγκατασταση και βαζεις ενα αλλο να δεις. Εκτος αν θες να περιμενεις καποιον αλλο με Note 4
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δες και αυτο το βιντεακι:https://m.youtube.com/watch?v=yHcCNkWUU7M note 4 εχω ρε αρχηγε Ναι sory μιλαω και με εναν με lg :-P
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 αρχηγε γιατι κολησες εκει δεν με ενιδαφερει και τοσο πολυ που κολαει το messerger αλλα το προβλημα που γινεται και κολαει το κινητο τελειως και μετα πρεπει να το βγαλω την μπαταρια
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη μου λες να φταιει η rom? Και σε Note!!!! Αν εχουν προβλημα και αυτα τι να πουμε και εμεις!!!!
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 δεν σου λεω οτι φταει η ρομ προσπαθω να βρω το προβλημα το εκανε και στην 4.4 οφισιαλ και στην 5.0.1 οφισιαλ και στην simplrom root πλεων το κινητο ψαχνω να βρω πως θα το κανω να σταματησει να κολαει και να χρειαζεται να βγει η μπαταρια
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω διαβασε εδω εχει κατι παρομοιο:http://www.insomnia.gr/topic/578048-note-4/ Βρες τον voldemort αυτος ξερει για το Note. Νομιζω εχει κιολας.
marmarasm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Για σου φιλέ μου.για να φτιάξεις το πρόβλημα με τα κολλήματα. Θα ξετικαρης την αυτόματη επαναφορά και μετά θα πατήσεις επαναφορά εργοστασιακον δεδομένων. Μπορεί να χρειαστεί να το πάτησης αρκετές φορές μέχρι να κάνει το Hard reset.τωρα για να έχεις Facebook messager καταργήσε την εργοστασιακή έκδοση Googlare παλιά έκδοση f messager σε μορφή apk και θα σου δουλεύει τέλεια .μετά θα σου κατεβαση μοναχό του την τελευταία. Καλή συνέχεια.
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου marmarasm τελικά το βρήκα το θέμα με το messenger τώρα ψάχνω πως να το κάνω πως να μην κολλάει, το θέμα με το messenger βρήκα που κολλούσε ήταν ότι λόγο ότι είναι demo συσκευή έψαχνε να βρε νούμερο και επαφές για να τα συχρονιση ενώ δεν έχω νούμερο λόγο τις συσκευής έτσι ξετικαρα αυτές τις επιλογές και έτσι μπήκε αέρα γιατί έκανα ροοτ μπορώ και το κάνω αυτό τώρα θέλω να λεισω το άλλο πρόβλημα
marmarasm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Α και για να μην βγάζεις την μπαταρία το reset είναι power+volume down
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Θέλει 15 δευτεραδεν το γνώριζα μπορεί και να έπιανε
κουξκουκ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά λύθηκαν όλα τα θέματα σας ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Αν θες πεσμας τι εκανες για να το ξερουν και αλλη με παρομοιο προβλημα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα