shini.gami Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καινουργιος στον οτε (3μηνες) 0 αποσυνδεσεις (ουτε με hol ειχα μονο οταν χαλαγε το μοδεμ) Απο ταχυτητα περιπου τα ιδια και στους 2. Παμε τωρα στο προβλημα, πριν με hol οταν ειχα ανοιχτα kai ta 2 pc παιζοντας και στα 2 το ιδιο game και ακουγαντας μουσικη 720π δεν ανεβενε το ping πανω απο 100-130, τωρα με τον οτε οταν γινετε παλι το ιδιο σκηνικο 2 pc+ youtube 720p το ping φτανει στο 8εο 200-400 οποτε πρεπει να κλεινουμε το youtube για να παιξουμε. Ξερετε τι μπωρει να φταιει η πως μπορω να το φτιαξω? Το ping τωρα οταν ειμαι στο ενα pc μονος ειναι καπου 40-60 οταν ειμαστε και στα 2 pc70-90[(χωρις youtube 720p)με πιο χαμιλο απο 720p pali den εχει θεμα] Επισης διαβαζοντας λιγο για το fastpath αναροτιεμαι μηπως ο οτε με αλλαξε χωρις να μου πει τιποτα, σας βαζω photo na μου πειτε την γνωμη σας και να δειτε και τις ταχυτητες που πιανει μηπως και με παιρνει για κατι καλυτερο. Απο modem την κλασικη πατατα που δινει ο ote zte(kati) Ευχαριστω για τον χρονο σας!!
apollotonkosmo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 νομιζω για αρχη μπορεις να κατεβάσεις spotify! δευτερον μπορει απλά αυτο το μοντεμ να μην κάνει καλο scheduling στα pαckets και να μπαινει σε δευτερη μοιρα το game. Αν δεν κάνω λαθος το fastpath δεν έχχει να κάνει μιας η διαφορα θα ηταν εμαφνης απο τον έναν παροχο στον αλλο(χωρις να έχει ανοιχτο youtube) αν στο ειχανε κλεισει(αν αυτο εννοεις).
shini.gami Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πιστευεις με καποιο αλλο modem 8αταν καλυτερα?
apollotonkosmo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ισως αν έχει να κάνει με το qos(quality of service) του προηγούμενου μοντεμ/ρουτερ. Δοκίμσε παντως να χρηση μποιήσεις και το spotify μιας και νομίζω θέλει λιγότερο bandwidth απο το youtube.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 πας να ακούσεις 720p βιντεοκλιπ με 12Μbit γραμμή και αναρωτιέσαι γιατι ανεβαίνει; το youtube στέλνει το κομμάτι σταδιακα με τέρμα ταχύτητα,πέφτει και ξανα-ανεβαίνει. ναι το ζτε μπορεί να ειναι και αυτό ενα θέμα στην γραμμή αλλα εφόσον παίζεις Online η οποιαδήποτε επικοινωνία εκτός του σέρβερ που παίζεις σίγουρα θα ενεβάσει στιγμαια το Ping,μόνο που στην δική σου περίπτωση τερματίζεις την γραμμή κατεβάζοντας το τραγούδι.
shini.gami Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ισως αν έχει να κάνει με το qos(quality of service) του προηγούμενου μοντεμ/ρουτερ. Δοκίμσε παντως να χρηση μποιήσεις και το spotify μιας και νομίζω θέλει λιγότερο bandwidth απο το youtube. Θα το δοκιμασω ευχαριστω πας να ακούσεις 720p βιντεοκλιπ με 12Μbit γραμμή και αναρωτιέσαι γιατι ανεβαίνει; το youtube στέλνει το κομμάτι σταδιακα με τέρμα ταχύτητα,πέφτει και ξανα-ανεβαίνει. ναι το ζτε μπορεί να ειναι και αυτό ενα θέμα στην γραμμή αλλα εφόσον παίζεις Online η οποιαδήποτε επικοινωνία εκτός του σέρβερ που παίζεις σίγουρα θα ενεβάσει στιγμαια το Ping,μόνο που στην δική σου περίπτωση τερματίζεις την γραμμή κατεβάζοντας το τραγούδι. Σωστα αυτα που λες.. απλα το θεμα ειναι οτι παλια στην hol με 2 pc na παιζουν μαζι + youtube 720p δεν κολαγε γιαυτο και μονο ρωταω μηπως φτιαχνει με καποιον τροπο Επισης μηπως ξερει να μου πει καποιος αν με τα στοιχεια που σας εδωσα με εχει γυρισει ο oτε σε fastpath? Ευχαριστω και παλι ! FEC down/up : 0/0 CRC down / up :962/15 HEC down / up : 2310/0
peeperman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με τα ping σου αλλα και το 0 στο Forward error correction είσαι σε fastpath 1
shodan24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω δεν καταλαβαινω, γτ ενω ησουν στην HOL (η οποια ειναι κ πιο οικονομικη), και σε υπερκαλυπτε στις αναγκες σου (οι οποιες ειναι παραλογες (online-gaming σε 2 pc ταυτοχρονα χωρις p/l και με χαμηλο ping, κ video 720p, ταυτοχρονα), τολμησες να σκεφτεις να αλλαξεις παροχο?!?!?!?!?!?!? ΔΛΔ για τι πραμα πηγαινες? για ακομη χαμηλοτερο ping? Ειχες την ιδανικοτερη κατασταση (σοβαρολογω).... Εγω δεν θα ειχα διανοηθω να αλλαξω παροχο, αμα εκανα τετοιας μορφης usage κ ειχα τετοιο ping.... θα πρεπε να ημουν απληστος η περιεργος... απλη απορια Φιλικα... Φυσικα δεν μπορω να σε απαντησω στο τεχνικο σκελος που θετεις, αλλα θεωρω οτι αν επαιρνες την τεχνικη υποστηριξη του ΟΤΕ κ τους ελεγες την περιπτωση σου, θα σου λεγαν κατι στο υφος: "Μα καλα, τι περιμενεις, Κ αυτα που κανεις ειναι πολλα ηδη"...
shini.gami Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω δεν καταλαβαινω, γτ ενω ησουν στην HOL (η οποια ειναι κ πιο οικονομικη), και σε υπερκαλυπτε στις αναγκες σου (οι οποιες ειναι παραλογες (online-gaming σε 2 pc ταυτοχρονα χωρις p/l και με χαμηλο ping, κ video 720p, ταυτοχρονα), τολμησες να σκεφτεις να αλλαξεις παροχο?!?!?!?!?!?!? ΔΛΔ για τι πραμα πηγαινες? για ακομη χαμηλοτερο ping? Ειχες την ιδανικοτερη κατασταση (σοβαρολογω).... Εγω δεν θα ειχα διανοηθω να αλλαξω παροχο, αμα εκανα τετοιας μορφης usage κ ειχα τετοιο ping.... θα πρεπε να ημουν απληστος η περιεργος... απλη απορια Φιλικα... Φυσικα δεν μπορω να σε απαντησω στο τεχνικο σκελος που θετεις, αλλα θεωρω οτι αν επαιρνες την τεχνικη υποστηριξη του ΟΤΕ κ τους ελεγες την περιπτωση σου, θα σου λεγαν κατι στο υφος: "Μα καλα, τι περιμενεις, Κ αυτα που κανεις ειναι πολλα ηδη"... Μου εκανε καλη αντιπροταση ο οτε (24internet απεριοριστα σταθερα και μιση ωρα κινητα και το full pack του οτε tv με 40e το μηνα) και ηθελε και ο αδελφος μου otetv ε και πηγα. Ακομα βαζω το youtube 480 κ δεν κολαω σε κανενα pc στο 720p εχει ενα θεματακι αλλα νταξει. Το ξερω οτι ειναι παραλογο αλλα ειπα μηπως.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα