Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Από καιρό περιμένω στο σκρουτζ να δω κριτικές του τηλεφώνου και τώρα τις τελευταίες μέρες διάφοροι χρήστες του τηλεφώνου το αξιολογούν αρκετά θετικά... Έχω να πω, πως για τα χαρακτηριστικά που έχει και η τιμή στην οποία δίνεται, είναι αρκετά δελεαστική... Τι λέτε, λοιπόν αξίζει να γίνει η αγορά?

Δημοσ.

το πηρε προσφατα η δικια μου και το σεταρα εγω. Ειναι φανταστικο! Νομιζω αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

Παρολο που παλια ειχα θεμα με την εγγυηση απο την εταιρεια σαν κινητο ειναι γαματο!

Μου θυμισα εντονα οτι ειχα το s4 σαν συμπεριφορα κτλ. Κανει τα παντα απλα εχει 8 γιγα χωρο. (το μπαλωνεις με καρτουλα εξτρα!)

εχει lolipot 5.1.1 (!!!) βγηκε Ιουνιο του 2015 και ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Δημοσ.

1.5 gb ram.. και 200 ευρω... απλα οχι

δεν ειναι μονο τα γιγα της ram... το λειτουργει το κανει να πηγαινει σφαιρα. εχει 5.1.1 λολη.

τι 1,5 τι 2.

Δημοσ.

δεν ειναι μονο τα γιγα της ram... το λειτουργει το κανει να πηγαινει σφαιρα. εχει 5.1.1 λολη.

τι 1,5 τι 2.

Σε ενα χρονο θα κολλαει και θα θελει αλλαγη. Το εχουμε δει το εργο αρκετες φορες. Η δικια σου μπορει να μην καταλαβει τη διαφορα ποτε, και γενικα μια γυναικα. Ετσι την πατησε πολυς κοσμος και με το s3 mini. Μολις βαλει 2-3 πραγματακια μεσα (viber, facebook) bye bye smooth

Δημοσ.

της τα περασα ολα και παει σφαιρα. Δεν χρειαζεται και παραπανω. Αν θες βαρια χρηση πηγενε στο πανω ραφι, στο ποιο πανω!

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...