MimisHardy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, καλησπέρα σας! Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να χειρίζομαι το iPhone από το Mac μου; Ένα πρόγραμμα σαν το Bluestacks ας πούμε με το οποίο χειρίζεσαι το Android σου, εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο για το iPhone. Έχω ψάξει πολύ στο google αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Δεν θέλω δηλαδή, το remote controler για να προλάβω κάποιους που θα πουν ikeyboard remote. Θέλω να χειρίζομαι, κυρίως τις εφαρμογές του iPhone από το Mac για να γλιτώνω μπαταρία. Γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Nope! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, καλησπέρα σας! Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να χειρίζομαι το iPhone από το Mac μου; Ένα πρόγραμμα σαν το Bluestacks ας πούμε με το οποίο χειρίζεσαι το Android σου, εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο για το iPhone. Έχω ψάξει πολύ στο google αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Δεν θέλω δηλαδή, το remote controler για να προλάβω κάποιους που θα πουν ikeyboard remote. Θέλω να χειρίζομαι, κυρίως τις εφαρμογές του iPhone από το Mac για να γλιτώνω μπαταρία. Γίνεται;; Ποιες εφαρμογες θελεις να χειριζεσαι; Αρκετες messaging εφαρμογες(iMessage,Viber,WhatsApp) μπορεις να τις χειριζεσαι με την desktop ή web εκδοση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MimisHardy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ποιες εφαρμογες θελεις να χειριζεσαι; Αρκετες messaging εφαρμογες(iMessage,Viber,WhatsApp) μπορεις να τις χειριζεσαι με την desktop ή web εκδοση τους. ναι το ξέρω, αυτές τις έχω, εγώ θέλω ένα αντίστοιχο πρόγραμμα του bluestacks για iphone, να μπορώ να χειρίζομαι οποιαδήποτε εφαρμογή, όχι μονο όσες υπάρχουν για desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Και επαναλαμβάνω, αυτό που θέλεις δεν γίνεται. Το πλησιέστερο είναι ο iOS simulator του Xcode αλλά μπορεί να τρέξει μόνο εφαρμογές που φτιάχνεις εσύ, όχι άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα