Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ίδια τιμή δεν έχει το g502 και το final mouse? hue
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ναι μόνο που στο ένα ότι δίνεις παίρνεις ενώ το άλλο ειναι ποντίκι των 20€ και το υπόλοιπο είναι bloatware και μάρκα που πληρώνεις. (άσε που είναι λίγο πιο ακριβό)
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τι εννοείς δίνεις ότι παίρνεις και το ένα αξίζει 20 και το άλλο 70? από τι υλικό είναι φτιαγμένο το final mouse και από τι το g502? επειδή για το final mouse μονο αρνητικά λόγια είδα για το υλικό κατασκευής του και το μονο καλο ήταν ότι είναι πολύ ελαφρύ (74 γραμμάρια) το οποιο δεν ξέρω αν αυτό είναι καλο σε όλες τις περιπτωσεις.. και ότι έχει καλο σενσορα.. για το g502 το μονο αρνητικό που είδα ήταν για το mouse wheel, κατά τα αλλα solid κατασκευή και άψογο overall mouse, και χωρίς ημερομηνία λήξης.. αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που προτείνεις το final mouse και όχι τις παραπάνω "καγκουριες" κάντο με επιχειρήματα.. γιατί από πρώτη άποψη, σαν σκεύασμα τις razer μοιάζει το final mouse αλλα από άλλη εταιρία..
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τι εννοείς δίνεις ότι παίρνεις και το ένα αξίζει 20 και το άλλο 70? από τι υλικό είναι φτιαγμένο το final mouse και από τι το g502? επειδή για το final mouse μονο αρνητικά λόγια είδα για το υλικό κατασκευής του και το μονο καλο ήταν ότι είναι πολύ ελαφρύ (74 γραμμάρια) το οποιο δεν ξέρω αν αυτό είναι καλο σε όλες τις περιπτωσεις.. και ότι έχει καλο σενσορα.. για το g502 το μονο αρνητικό που είδα ήταν για το mouse wheel, κατά τα αλλα solid κατασκευή και άψογο overall mouse, και χωρίς ημερομηνία λήξης.. αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που προτείνεις το final mouse και όχι τις παραπάνω "καγκουριες" κάντο με επιχειρήματα.. γιατί από πρώτη άποψη, σαν σκεύασμα τις razer μοιάζει το final mouse αλλα από άλλη εταιρία.. ε ρε φίλε αν δεν είσαι gamer τι ψάχνεσαι με ποντίκι για gaming... καταρχήν το ποντίκι έχει 4 χρόνια εγγύηση και αυτό για τα parts που λες ήταν για την πρώτη έκδοση φυσικό είναι σαν νέο μοντέλο να έχει θεματάκια σε λεπτομέρειες σκελετού κτλ. Απο εκει και πέρα τον gamer δεν τον νοιάζει το υλικό κατασκευής και τα φρουρού αυτά είναι για να παίρνουν λεφτά οι εταιρίες απο τους άσχετους τον νοιάζει το χαμηλό Input lag (τουλάχιστον 30ms λιγότερο απο το οποιοδήποτε άλλο ποντίκι και πολλές φορές πάνω απο 50ms ) και η σαφήνεια του αισθητήρα.. αυτό κοιτάς όταν παίρνεις ποντίκι για gaming ... Το να παραπονιέσαι γιατι δεν έχει έξτρα κουμπάκια ή βαράκια ή δεν έχει αλουμίνιο ή και εγώ δεν ξέρω τι είναι σαν να παραπονιέσαι πως η ferrari δεν έχει αερόσακο οδηγού και οθόνη gps στο καντραν και ψυγείο για μπουκάλια... Οι άνθρωποι που το κατασκευάζουν πέρα ότι ειναι ειδικοί στην δουλειά τους είναι και gamers και ξέρουν απο πρώτο χέρι τι χρειάζεται το ποντίκι, και ο αισθητήριας δεν είναι απλά ο καλύτερος που υπάρχει αλλά τον έχουν ρυθμισμένο και προγραμματισμένο με custom firmware για να δουλεύει ακόμη καλύτερα για gaming. Τώρα εσύ "δες" ότι θες εγώ είχα όλα σχεδόν τα δημοφιλή ποντίκια και δεν υπάρχει καλύτερο απο το finalmouse period... 2ο έρχεται το deathadder με μεγάλη διαφορά όμως...
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ε ρε φίλε αν δεν είσαι gamer τι ψάχνεσαι με ποντίκι για gaming... καταρχήν το ποντίκι έχει 4 χρόνια εγγύηση και αυτό για τα parts που λες ήταν για την πρώτη έκδοση φυσικό είναι σαν νέο μοντέλο να έχει θεματάκια σε λεπτομέρειες σκελετού κτλ. Απο εκει και πέρα τον gamer δεν τον νοιάζει το υλικό κατασκευής και τα φρουρού αυτά είναι για να παίρνουν λεφτά οι εταιρίες απο τους άσχετους τον νοιάζει το χαμιλό Input lag (τουλάχιστον 30ms λιγότερο απο το οπουδήποτε άλλο ποντίκι και πολλές φορές πάνω απο 50ms ) και η σαφήνεια του αισθητήρα.. αυτό κοιτάς όταν παίρνεις ποντίκι για gaming ... Το να παραπονιέσαι γιατι δεν έχει έξτρα κουμπάκια ή βαράκια ή δεν έχει αλουμίνιο ή και εγώ δεν ξέρω τι είναι σαν να παραπονιέσαι πως η ferrari δεν έχει αερόσακο οδηγού και οθόνη gps στο καντραν και ψυγείο για μπουκάλια... Οι άνθρωποι που το κατασκευάζουν πέρα ότι ειναι ειδική στην δουλειά τους είναι και gamers και ξέρουν απο πρώτο χέρι τι χρειάζεται το ποντίκι, και ο αισθητήριας δεν είναι απλά ο καλύτερος που υπάρχει αλλά τον έχουν ρυθμισμένο και προγραμματισμένο με custom firmware για να δουλεύει ακόμη καλύτερα για gaming. Καλα αυτο που γραφεις ειναι της Razer ''by gamers for gamers'' Επισης γινεται να μου λες απο την μια ποσο καλο ειναι που ειναι ελαφρυ το παιχνιδι και απο την αλλη να μου λες οτι τα παραπονα για το οτι καποια ποντικια δεν εχουν βαρακια ειναι για γελια??? Επισης το οτι εχει ταδε χρονια εγγυηση δεν μου λεει κατι καθως τουλαχιστον η Logitech ειναι εταιρια που οσον αφορα την εγγυηση και στο Service θα ακουσεις παντου γνωμες γιαυτους και οι περισσοτερες ολως τυχαιως λενε τα καλυτερα ειδικα στα περιφερειακα(μεταξυ τους και εγω). Δεν ξερω αν ειναι ή οχι gamers οι τυπου αλλα στο θεμα των ποντικιων αλλα και στην υποστηριξη οι τυπαδες ειναι παραδειγματα προς μιμηση. Επισης ναι τον gamer δεν τον νοιαζουν τα extra ναι τωρα οτι πεις.... Τραβα παιξε εσυ Mmo με το παραπανω ποντικι με τα πλαινα κουμπια που εχει και μετα ελα ξανα πες μου σε σχεση πχ με το Logitech G600...... Μου βαλανε τον Qtipie να πει την γνωμη του που το παλικαρι δεν ξερει καν την μαρκα των παπουτσιων που φοραει.... Γιατι και στα τουρνουα πχ καλη ωρα του Lol μου σκαγανε ολοι με τα κορυφαια περιφερειακα και πανακριβα απο χορηγιες κλπ και υπηρχαν και 1-2 ατομα στην ομαδα που ειχαν απλα ποντικια γιατι οπως ειχαν πει,τα χρησιμοποιουσαν για χρονια και αρα ειχε συνηθισει το χερι τους..... 2
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ο fulgore κάλυψε πλήρως το θέμα (y) επίσης ο qtpie που είχανε σπόνσορα την razer τότε που ήταν στους dig είπε πριν λίγες μέρες στο stream του ότι το μονο καλο με τα razer ήταν λίγο η απόδοση και ότι τα έπαιρναν τσάμπα, μετά από λίγο καιρό χρειάζονταν αλλα και τα περιέγραψε κακά σε overall.. και καλός η κακός φαίνεται και το ποτε κάνει sellout, και στην συγκεκριμένη περίπτωση(final mouse) έκανε sellout skillcapped style απλά με σοβαρό ύφος.. τώρα για "πρώτο μοντέλο, λογικό να μην είναι τόσο καλο και και και" για 70 euro ποντίκι, εγώ δεν θα το έκανα το λάθος
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όχου μωρέ ντάξ πάρτε τις μούφες που θες τώρα αυτό που κάνετε είναι trolling και λέτε τα δικά σας χωρίς να έχετε εμπειρία απλά για να αντιμιλήσετε εγώ να βοηθήσω ήθελα επειδή τυχαίνει να ξέρω τώρα αν σας προσβάλει αυτό και θέλετε να τις μετρήσουμε καλή επιτυχία τελευταία φορά θα σχολιάσω εδώ απλά και μόνο για να αποδείξω ότι τα σχόλια έιναι άσχετα και απλά θέλουν να βρούν γωνία στον δεκάρικο για να μου την "πούν" Καλα αυτο που γραφεις ειναι της Razer ''by gamers for gamers'' - όχι απλά δεν μπήκες στον κόπο καν να τσεκάρεις πως στην ομάδα σχεδιασμού συμεττέχουν και 3 επαγγελματίες esport παίχτες........ Επισης γινεται να μου λες απο την μια ποσο καλο ειναι που ειναι ελαφρυ το παιχνιδι και απο την αλλη να μου λες οτι τα παραπονα για το οτι καποια ποντικια δεν εχουν βαρακια ειναι για γελια??? -Αν και είναι ελαφρύ εγώ ποτέ δεν το ανάφερα καν σαν κύριο προτέρημα -αν και είναι προτέριμα- και επίσης τι λέω;; ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις μου φαίνεται... απλά ανέφερα ότι ποντίκια με πληκτρά εδώ και εκεί "ειδικά" υλικά κατασκευής και βαράκια ειναι φρουφρού και αρώματα μηδενικής αξίας για το gaming.... δεν παραπονέθηκα για την απουσία τους απο ποντίκια ... Επισης το οτι εχει ταδε χρονια εγγυηση δεν μου λεει κατι καθως τουλαχιστον η Logitech ειναι εταιρια που οσον αφορα την εγγυηση και στο Service θα ακουσεις παντου γνωμες γιαυτους και οι περισσοτερες ολως τυχαιως λενε τα καλυτερα ειδικα στα περιφερειακα(μεταξυ τους και εγω). - αφού είναι τόσο καλή η εγγύηση γιατι έχει μόνο 2 χρόνια τότε; οεο; (που είναι υποχρεωτικό απο την EU αλλιώς σιγά μην είχε 2, στην Αμερική έχει 1 έτος μόνο) και ότι δεν σε νοιάζει η εγγύηση αλλά σε νοιάζει η ποιότητα αυτό είναι όντως για γέλια.. Δεν ξερω αν ειναι ή οχι gamers οι τυπου αλλα στο θεμα των ποντικιων αλλα και στην υποστηριξη οι τυπαδες ειναι παραδειγματα προς μιμηση. -έλεος είχα logitech ποντίκια μια ζωή πλαστικές interpolated κινεζιές είναι... μόνο τα ακριβά "μη gaming" τους είναι καλά αλλά και αυτά αρχίζουν να γίνοντε πλαστικούρες Επισης ναι τον gamer δεν τον νοιαζουν τα extra ναι τωρα οτι πεις.... Τραβα παιξε εσυ Mmo με το παραπάνω ποντίκι με τα πλαϊνά κουμπια που εχει και μετα ελα ξανα πες μου σε σχεση πχ με το Logitech G600...... - ε είσαι άσχετος ρε φίλε τι να πω.... δεν ξέρω καν πως να ξεκινήσω ισως με το ότι το 99% των παιχτών Mmo δεν έχουν ποντίκι με numpad απο δίπλα... ότι οι mmo players είναι μια υποκατιγορία των gamer και η μειοψηφία συγκριτικά με τους υπόλοιπους ή ότι ειναι μούφα αυτά τα ποντίκια και άχρηστα γιατι αυτή την στιγμή που σου μιλάω είμαι απο το pc που έχω για δουλειά και του φόρεσα το g600 που το είχα πάρει για gaming και έκλαψα τα λεφτά μου.... ειναι Numbpad κολυμένο στο ποντίκι (δηλαδή το "1" ειναι num_1 κτλ και δεν μπορείς να έχεις binds στο numpad του πληκτρολογίου και ξεχωριστό σε αυτό του ποντικιού... και γενικά αυτή η πατέντα είναι μέσα στα προβλήματα... Μου βαλανε τον Qtipie να πει την γνωμη του που το παλικαρι δεν ξερει καν την μαρκα των παπουτσιων που φοραει.... -έπαιζε επαγγελματικά (έπαιρνε λεφτά δηλαδή) για τους dignitas.... εσύ ποιο πρωτάθλημα κατάφερες να πάρεις σε ποιά ομάδα και πόσο πληρώνεσαι για το ταλέντο σου στο Lol που τον κοροϊδεύεις τόσο; Γιατι και στα τουρνουα πχ καλη ωρα του Lol μου σκαγανε ολοι με τα κορυφαια περιφερειακα και πανακριβα απο χορηγιες κλπ και υπηρχαν και 1-2 ατομα στην ομαδα που ειχαν απλα ποντικια γιατι οπως ειχαν πει,τα χρησιμοποιουσαν για χρονια και αρα ειχε συνηθισει το χερι τους..... -αυτό μόνο την θέση μου ενισχύει και τίποτα άλλο...
Zergoulini Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το Mouse ενα ειναι.... Steelseries Rival.
Sotosgl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Roccat Savu μετανοειτε απιστοι! Οχι βεβαια στις τιμες που παιζει τωρα αλλα στο 35€ ηταν σουπερ πηρα και αλλο ενα να το εχω καβατζα. Και επαιζα MMO που ειχε 30 Toolbars Dungeons & Dragons Online αλλα γαμωτο τα εξτρα πληκτρα ποτε δεν με βολεψαν αφου καρφωνα τα Macros στο μεσαιο κλικ μεσω προγραμματος. Το να σκασω αρκετα φραγκα λες και και ειμαι κανενας Pro και βασιζεται το εισοδημα μου σε ενα φαλτσο κλικ στα 0.32ms δεν μου λεει κατι
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για την ιστορια Mr Proper θα σου πω μονο οτι αν γραφτηκες στο Forum για να γραφεις οτι να ναι τοτε πηγαινε σε κανενα ξενο για να εχεις ανταποκριση. Το να ρυθμιζεις το βαρος του ποντικιου μηδενικη αξια στο gaming το διαβασαμε και αυτο. Επισης οσον αφορα τα 2χρονια εγγυησης επειδη εγω δεν ξερω τι γραφω,https://www.skroutz.gr/s/4762124/Logitech-G502-Proteus-Core.html?keyphrase=logitech+g502παρε ολα τα καταστηματα αλλα και το site της εταιριας και δες ποσα χρονια εγγυηση εχει(ορισμενα ποντικια μονο εχουν 2 χρονια εγγυηση).Επισης τι σχεση εχει ποσα χρονια εγγυηση δινει με το After sales support το διαβασαμε και αυτο. Ακομα,το γεγονος οτι πηρες Mmo Ποντικι για αλλη χρηση φταιει και γιαυτο η εταιρια???Δοκιμασες να χρησιμοποιησεις το ποντικι για αυτο που προοριζοταν???Mmo gaming mouse το λεει που να μην το λεγε..... Παιζω Wow απο Tbc competitive(μεχρι μεσα Cataclysm 25man hc)μπορει οχι σε επιπεδο Method,ensidia,Inner Sanctum κλπ αλλα δοξα το Θεο μια χαρα progress εβλεπα σε σχεση με την Ελληνικη μαζα που οι περισσοτεροι επαιζαν μην πω καλυτερα τι(υπαρχουν και εξαιρεσεις Ελληνων βεβαια οπως οι Ελληνες στην Method που χρονια τωρα δινουν πονο τους προλαβα λιγο οταν μετακομησαν στο Twisting Nether,δηλαδη στο server μου). Τελος να σου πω οτι αν επαιζα esports Και οντως εβγαζα λεφτα(βλεπε παλια ο Unforgiven στο lol,ο Hawkeye και Dethelor στο hearthstone κλπ)δεν προκειται καν να εμπαινα σε forum,ειδικα τεχνολογικα και gaming που μαζευεται ολη η σαβουρα(σε σχεση παντα με competitive)γιατι πολυ απλα δεν θα ειχα με κανενα να κουβεντιασω εστω και streamer.Οπως αλλωστε κανουν και οι γνωστοι που λες αυτοι παικτες. Και οσο για την Logitech κανε ενα γκαλοπ στο Insomnia να μαζεψεις αποψεις για το After sales support πρωτα και μετα γραψε οτι γραφεις ή κραξε. Δεν σου αρεσουν καποια ποντικια απολυτα σεβαστο.Το να τα κραζεις ομως για αυτο το λογο εκει ουτε σε περνει κανεις στα σοβαρα και χανεις και το δικιο σου. όχου μωρέ ντάξ πάρτε τις μούφες που θες τώρα αυτό που κάνετε είναι trolling και λέτε τα δικά σας χωρίς να έχετε εμπειρία απλά για να αντιμιλήσετε εγώ να βοηθήσω ήθελα επειδή τυχαίνει να ξέρω τώρα αν σας προσβάλει αυτό και θέλετε να τις μετρήσουμε καλή επιτυχία τελευταία φορά θα σχολιάσω εδώ απλά και μόνο για να αποδείξω ότι τα σχόλια έιναι άσχετα και απλά θέλουν να βρούν γωνία στον δεκάρικο για να μου την "πούν" Οσο για το παραπανω που γραφεις ημουν πρωην κατοχος G600 που το δοκιμασα γιαυτο ακριβως που βγηκε δηλαδη Mmo παιχνιδια οπως Wow και Rift και ειδικα σαν αν παιξεις healer ειναι οτι πρεπει(εγω προσωπικα στο Rift τουλαχιστον που ημουν main cleric ειδα τεραστια διαφορα να εχω ολα τα skills στο ποντικι,τεραστια ευκολια αλλα θελει συνηθια)και μαλιστα θυμαμαι οτι και σε top guild στο Wow οταν κοιταζα απο διαφορους server πχ Envy κλπ το ειχαν στην αιτηση που εκανες στην σελιδα τους σαν αναγκαστικο αν επαιζες Healer. Επισης ειμαι τωρινος κατοχος G502 εδω και κατι μηνες αλλα εχεις δικιο λεω τα δικα μου χωρις να εχω εμπειρια...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα