Arct1c Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εδω και καιρο ψαχνομαι για ενα gaming mouse αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Γενικα εχω μεγαλη παλαμη και θελω η πισω μερια του ποντικιου εκει που ακουμπαει η παλαμη δηλ να το νιωθω ''γεματο'' .Εχω παιξεθ σε διαφορα νετ με το deathhander της razer αλλα νομιζω μου φαινεται μικρο . Αν και δεν εχω κατσει με τις ωρες ποτε ειναι η αληθεια. Αλλα οσο περναει η ωρα τοσο περισσοτερο το συνηθιζω . Το g502 νομιζω μου καθεται καλυτερα στο χερι αλλα το εχω δοκιμασει μονο μια φορα .Το naga mmo ειναι μεγαλυτερο απο αυτα??Εχετε καmια προταση?
2.1Ohm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) To naga ειναιβπολυ μικρό ακόμα κ για μένα που εχω μεσαία χερια(με palm grip το πιάνω και έχω μεγάλη παλαμι μικρά δάχτυλα!) το corair m65 ήταν ότι πρπει για το χέρι μ αλλά χάλασε το αντικατέστησα με το Logitech Proteus g502 νμζω! Αυτό αν κ πολύ πιο άνετο τα κουμπιά Είναι λίγο έξω απο τα όρια των δαχτύλων μ αν κ πιστεύω με μεσαίο προς μεγάλο χέρι θα είναι ότι ότι πρπει!Αμα έχεις μεσαίο προς μεγάλο παρε Proteus θα το λαταεφαριστηθεις είναι κορυφαίο αμα έχεις μπασκεμπολιστα κοιτα το find ms-3 η το mionix δν θυμάμαι ακριβώς ονομασία αλλά είναι ακριβως ίδιο στιλ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από 2.1Ohm
Arct1c Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Naga μικρο?? Εμενα μου φαινεται μεγαλυτερο απο το deathander και το deathadder ηδη θεωρειται απο τα ''νορμαλ'' μεγαλα νομιζω
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Eιναι πιο χοντρο/ψηλο αλλα ειναι πιο στενο! Κοιτα τα ποντικια τις ραζερ δν μ αρεσουν καθολου και δν θα εδινα τοσα λεφτα (κοντα στα 40 καλα ειναι αλλα μεχρι εκει) ειναι πολυ ψευτικα και τα υλικα τους μου φαινονται πολυ φθηνα (σε σχεση με το corsair/ logitech που εχω) και πιστευω ειναι κλτρες επιλογες!Με τα ιδια λεφτα αφου μπορεις να παρεις κατι κλτρο γιατι να κολλησεις στα ραζερ που το μονο που εχουν ειναι η μαρκα και η μοστρα?(και αμα δεις μονο στην Ελλαδα ειναι τοσο γνωστα σε χωρες του εξωτερικου δν προτιμουνται τοσο!)Προσωπικη μου αποψη παντα μν πεσετε να με φατε, εγω προσωπικα θελω το ποντικι να ειναι στιβαρο και λιγο βαρυ οχι ελαφρι και ψευτικο να το νιωθεις στο χερι σου καλα!(ραζερ deathadder χρησιμοποιουσα για 1-2 βδομαδες οσο το δικο μου ηταν στο σερβις και πιστευω εχω αποκτησει καλη αποψη για αυτο) και δν συγκρινεται με τν καμια με τα αλλα 2 που ειπα!Ενταξη τωρα στα dpi αισθητηρες μν περιμενεις να δεις διαφορα εμενα ιδια μου φανηκαν απλα η ποιοτητα και το κρατημα αλλαζει! 1
Arct1c Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Oχι νταξ οπως ειδες για dpi και τετοια δεν εκανα καν αναφορα. Τ θεωρω ψιλοβλακειες ακομα και για επαγγελματιες παιχτες .Το μονο κριτηριο που κοιταει ειναι η αισθηση στο χερι . Οντως το deathadder ειναι λιγο ελαφρυ-φευτοφερνει θα ηθελα κατι πιο στιβαρο σαν το g502
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πιο στηβαρο ηταν το Corsair αλλα σου λεω σαν το g502 δν υπαρχει δν θα το αλλαζα με κανενα μουσε!Ο σχεδιασμος τα υλικα η ανεση το ποσο καλα καθετε στο χερι ειναι απλα οτι κλτρο εχω πιασει στα χερια μου απο ποντικι!Δν ξερω ομως το ποσο θα σε βολεψει αμα εχεις μεγαλα χερια! Για να σου δωσω να καταλαβεις εχω 19 εκατοστα παλαμι(ολο μαζι με δαχτυλα) στο +2 πιστευω δλδ 21 θα ηταν το τελειο μεγεθος για το ποντικη γιατι θα μπορεις να πατας ολα τα κουμπια με ευκολια!Σε παραπανω μεγαλη παλαμι οριακα θα σου ηταν καλο αλλα ακομα πιο πανω πιστευω οτι θα σου φαινοταν λιγο μικρο για palm grip αλλα σε claw δν θα ειχες κανενα προβλημα!
Bender83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δες το Mionix Naos. Ειναι σχεδιασμενο ακριβως για τετοιο κρατημα. Ή το Roccat Kone.
iCyd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα προτεινα αυτο. Το ειχα παλια και ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Μεγαλο και πολυ βολικο. http://www.skroutz.gr/s/3823397/Logitech-G700s.html?keyphrase=logitech+g700 1
Arct1c Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το g502 ειναι μικροτερο απο το deathadder?
Stogianz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αυτή η Razer πιο πολύ φιγούρα παρά ουσία είναι. Ποντίκι razer χάλασε μετά απο 1-1,5 χρόνο κι το trust το έχω 4 χρόνια κι ακόμα σκυλί (βέβαια έχουν αρχίσει κι ξεκολλάνε τα πλαϊνά grips).To ιδιο κι με τα ακουστικά της που τα Charcharias μετά απο 1.5 χρόνο κι τα USB Kraken μετα απο 2 μηνες βγηκαν off. Απο την εμπειρία μου σου λέω μακριά απο razer. Κοίτα για τα logitech που σου πρότειναν παραπάνω κι ρίξε μια ματιά στο steelseries Rival (απιστευτο κι πραγματικά μεγάλο ποντίκι,αρουραίο το έλεγε ο Καρπάς στο unboxing ) 1
Bender83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Mκρυα απο Razer. Εχει ριξει την ποιοτητα παρα πολυ, Τα Steel Series εχουν γενικα εξαιρετικη φημη σε οτι αφορα την αντοχη τους. Δες ομως και το Naos αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε άλλο νήμα έψαχνα ανάμεσα σε steelseries rival or Sensei και Roccat Kone xtd. Τελικά δεν βρήκα κανένα διαθέσιμο και κατέληξα στο Roccat Tyon. Το g502 το είχα, εξαιρετικό ποντίκι αλλά μου φαινόταν σχετικά μικρό για μένα και το πούλησα.
nomes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί είχα ένα RAT 7 από το οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που ο κέρσορας άρχισε να κολάει. Τώρα ψάχνω αντικαταστάτη και θα ήθελα γνώμες για ένα βαρύ mouse ή κάποιο που να δέχεται βάρος. Το ασύρματο είναι Plus αλλά όχι απαραίτητο. Προτάσεις;
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εδω και καιρο ψαχνομαι για ενα gaming mouse αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Γενικα εχω μεγαλη παλαμη και θελω η πισω μερια του ποντικιου εκει που ακουμπαει η παλαμη δηλ να το νιωθω ''γεματο'' . Εχω παιξεθ σε διαφορα νετ με το deathhander της razer αλλα νομιζω μου φαινεται μικρο . Αν και δεν εχω κατσει με τις ωρες ποτε ειναι η αληθεια. Αλλα οσο περναει η ωρα τοσο περισσοτερο το συνηθιζω . Το g502 νομιζω μου καθεται καλυτερα στο χερι αλλα το εχω δοκιμασει μονο μια φορα . Το naga mmo ειναι μεγαλυτερο απο αυτα?? Εχετε καmια προταση? Πιστεύω μια φορα μπορεί να μην λέει πολλά, αλλα λέει αρκετά.. Στην χειρότερη, και να μην το βολευόσουν θα το καταλάβαινες με την πρώτη.. Εγώ είχα δοκιμάσει ένα ποντίκι razer φίλου μου όταν ήμουν σπίτι του για να μπω 10 λεπτά facebook, κατευθείαν δεν το βόλεψε στο χέρι μου επειδή ήταν μικρό μέχρι και για τα μέτρια σε μέγεθος χερια μου.. αλλα ο καθένας έχει τον τρόπο του που πιάνει το ποντίκι, δεν παίζει ρολο μονο το μέγεθος πιστεύω.. Εγώ ας πούμε το ποντίκι το piano πολλές φορες και δεν ακουμπάω την παλάμη μου πάνω του, το παίζω με τα δάχτυλα.. άλλοι το πιάνουν λες και πιάνουν μια νερομπαλονα.. Απλώνουν όλη την παλάμη πάνω του.. Οποτε κατά την γνώμη μου άμα το έπιασες και το έπαιξες λίγο θα το καταλάβαινες απ την αρχή άμα δεν σε βόλευε, αλλα μην σε πάρω και στον λαιμό μου..
Mr_Proper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όλα τα παραπάνω είναι υπερκοστολογιμένες καγκουριές... ένα ειναι το ποντίκι http://finalmouse.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα