sokada Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ουτε εγω , στην αναμονή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foten21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ούτε εγώ σε n6.ποτέ θα πάρουμε ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Recommended hardware.... i7 or newest xeon cpu 4gb ram or more ... Τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια, τον ισχυρότερο επεξεργαστή σε κινητό τον έχει πάντα iphone το hardware που έχουν οι κορυφαίες συσκευές android είναι για γέλια όταν συγκρίνετε με το hardware της apple, όσο για την ram χρειάζεται γιατί το android την χρησιμοποιεί για cache όχι για επιδώσεις. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το κολπάκι με το Google Play Services το δοκιμάσατε εσείς που δεν έχετε λάβει ακόμα την αναβάθμιση;Πάτε: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Όλα - Πλαίσιο υπηρεσιών Google Play - Διαγραφή Δεδομένων + Cache)Και μετά ξανά στις πληροφορίες συσκευής και ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
333_halfdevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το κολπάκι με το Google Play Services το δοκιμάσατε εσείς που δεν έχετε λάβει ακόμα την αναβάθμιση; Πάτε: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Όλα - Πλαίσιο υπηρεσιών Google Play - Διαγραφή Δεδομένων + Cache) Και μετά ξανά στις πληροφορίες συσκευής και ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις. το δοκιμασα αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κατέβασα απο εδω: http://officialandroid.blogspot.gr/2015/10/get-ready-for-sweet-taste-of-android-60.html αναβάθμισα χωρίς W και το κινητο παει σφαιρα! (χωρις να χασω τα δεδομένα μου) Nexus 5 32Gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κατέβασα απο εδω: http://officialandroid.blogspot.gr/2015/10/get-ready-for-sweet-taste-of-android-60.html αναβάθμισα χωρίς W και το κινητο παει σφαιρα! (χωρις να χασω τα δεδομένα μου) Nexus 5 32Gb Δώσε μερικές πληροφορίες πως το έκανες γιατι θέλω να το κάνω και εγώ αλλα να μην χάσω δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 μπορούμε να περιμένουμε να έρθει ΟΤΑ στο nexus5 έτσι; ή αποκλειστηκά πρέπει να το περάσουμε εμείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 μπορείς να περιμένεις. εγώ την έχω περάσει από χθες από το πρώτο λεπτό που ανέβηκε το factory image προς το παρόν όλα πηγαίνουν καλά απλά έχω μερικά παράπονα, ενώ στην preview είχαν βάλει να γυρνάει σε landscape η home screen τώρα το έβγαλαν...είναι παρα πολύ βολικό ειδικά στο αμάξι με GPS για παράδειγμα άμα θες να βγείς να δεις κάτι άλλο. και φυσικά που δεν έχουν ενεργοποίηση ακόμα στο nexus 6 το notification led και το tap το wake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadmoon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπορειτε επισης να δοκιμασετε να πληκτρολογησετε στο αριθμητικο πληκτρολογιο του τηλεφωνου *#*#2432546#*#* και μετα να τσεκαρετε ξανα για το update..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argkon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Η Samsung γιατι δεν ακουγεται?Ακομα περιμενω 5.1.1 για Note 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmega Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λέτε το Sony Xperia Z, να πάρει android 6? Δυστυχώς όχι. Από Ζ2 και πάνω. http://www.hardwareheaven.com/2015/10/sony-confirms-which-phones-will-get-android-6-0-marshmallow-update/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratus.stratus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 τα περί σφαίρας να τα δούμε μετά από μερικές ώρες/ημέρες λειτουργίας Το ότι πρέπει να έχεις nexus συσκευή για να έχεις τις αναβαθμίσεις δεν εκφέρω γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η Samsung γιατι δεν ακουγεται?Ακομα περιμενω 5.1.1 για Note 4 To F έχεις? Από 01/09/15 βλέπω εδώ ότι έχει βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα