MikrosComputeras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εγκατεστητα τα Win10 σε μια foxconn μητρικη με South Bridge Intel 82801GR ICH7R και North Bridge: Intel Lakeport-G i945GZ και ενω ολα λειτουργουν ρωλοι στην διαχειριση συσκευων εχω μια αγνωστη συσκευη... η οποια δεν λεει να φιγει παρολο που εχω περασει το chipset : Intel® 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Controller - 27B8 η μητρικη μου ειναι μια foxconn 945 7MC Series (Socket 775)
Gigamestin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εγκατεστητα τα Win10 σε μια foxconn μητρικη με South Bridge Intel 82801GR ICH7R και North Bridge: Intel Lakeport-G i945GZ και ενω ολα λειτουργουν ρωλοι στην διαχειριση συσκευων εχω μια αγνωστη συσκευη... η οποια δεν λεει να φιγει παρολο που εχω περασει το chipset : Intel® 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Controller - 27B8 η μητρικη μου ειναι μια foxconn 945 7MC Series (Socket 775) Μήπως χρειάζεται ανaβάθμιση το bios για windows 10?
Gigamestin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Είναι από το 2006 τι bios Δώσε το μοντέλο της μητρικής σου. Αναβάθμιση για windows 10 γιατι είναι σίγουρο οτι η μητρική σου δεν το υποστηρίζει χωρις update
MikrosComputeras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 foxconn 945 7MC Series Παιδιά το aida 64 μου βγάζει 500 μοντέλα ενώ με το speccy βγάζει αυτό που σας έστειλα... !
nikos903 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μπες μια στο bios και απενεργοποίησε το IrDA αν είναι enabled. Αλλιώς απενεργοποίησε σειριακή / παράλληλη / floppy / ps2 (οτι δεν χρησιμοποιείς) μέχρι να δεις πότε θα εξαφανιστεί.
MikrosComputeras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Απενεργοποίηση το irDA και έσβησε ή άγνωστη συσκευη Τι κάνω το αφήνω απενεργοποιημένο τι είναι αυτο ??
nikos903 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπέρυθρες, αν δεν έχεις ήδη κάτι συνδεδεμένο εκεί δεν τις χρειάζεσαι άρα αστες off. Αν θες παίρνεις κανένα module υπερύθρων και το βάζεις εκεί για να βλέπει τίποτα εντολές τηλεκοντρόλ το pc αλλά τώρα με το BT και το WiFi τι ψάχνεις τις υπέρυθρες..... Μπορείς να βάλεις βέβαια και Drivers για την συσκευή και να την αφήσεις ON αλλά ποιο το νόημα... Anyway, αν θες drivers είτε με κανένα DriverPackSolution δες είτε απο την σελίδα της μητρικής.
MikrosComputeras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Υπέρυθρες, αν δεν έχεις ήδη κάτι συνδεδεμένο εκεί δεν τις χρειάζεσαι άρα αστες off. Αν θες παίρνεις κανένα module υπερύθρων και το βάζεις εκεί για να βλέπει τίποτα εντολές τηλεκοντρόλ το pc αλλά τώρα με το BT και το WiFi τι ψάχνεις τις υπέρυθρες..... Μπορείς να βάλεις βέβαια και Drivers για την συσκευή και να την αφήσεις ON αλλά ποιο το νόημα... Anyway, αν θες drivers είτε με κανένα DriverPackSolution δες είτε απο την σελίδα της μητρικής. σε ευχαριστω πολυ φιλε μ.. εισουν κατατοποιστηκοτατος... μιας και εχει υπεριθρες παιζει να χρισημοποιησω κανενα universal τηλεκοντρολ γιατι εχω ενα στικακι mpg4 χωρις τηλ... αν οχι δεν ασχολουμε καν !
nikos903 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Που θα βρεις όμως IrDA για εσωτερική σύνδεση; Εγώ δεν έχω πετύχει τώρα τελευταία κάτι.... Αν δεν σου έδωσαν το module μαζί με την μητρική που να ψάχνεις... Καλύτερα θα σου έλεγα να πάρεις κάτι σε BT (or this)ή κάποιο USB IR (ή απο εδώ), γενικά κυκλοφορούν δηλαδή καλύτερες λύσεις απο το IR αν θες και μάλλον πιο φθηνά απο όσο θα βρεις να αγοράσεις (αν βρεις) το IR module που πάει απάνω στην μητρική.... Αν έχεις και Android μπορείς να βρεις και καμιά εφαρμογή που να στέλνει τις εντολές που θες με BT στο pc και να χρειαστεί μόνο ένα BT για το PC... Ψάξε το και οτι σε βολεύει...
MikrosComputeras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αα οχι φιλε δεν το εχω οποτε μου ειναι αχρηστο ! ευχαριτωω το αφηνω ανενεργο λοιπων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα