takinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετα από συνεχομενα προβλήματα στην γραμμη μου,οσον αφορα το dsl,αποφασισα να αλλαξω την καλωδιωση της οικιας μου. Το θεμα είναι ότι οσους ηλεκτρολόγους εχω ρωτησει ,δεν αναλαμβανουν να το κανουν αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι λιγο μπελαλιδικη δουλεια αλλα κανεις? Υπαρχουν και οι τεχνικοι δικτυου ,αυτοι κανουν τέτοιες εργασιες σε σπιτια?
bill2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν αλλα και θα ειναι εξωτερικα και θα φαινονται ασχημα και θα σου βγει πολυ ακριβα 1
takinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη δεν αλλαζουν τα καλωδια από μεσα? Ειμαι σε δυοροφη πολυκατοικια ,οποτε δεν θα με αφησουν να τα βγαλω από εξω.
bill2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι μονο αυτο απο κατω αν πεις να το αλλαξεις με μεχρι την κεντρικη πρίζα και πιο πολυ καλωδιο θα χρειαστεις και ασχημο θα ειναι και μπορει να κατεβει η ταχυτητα σου δηλαδη αν τωρα π.χ εχεις 30 μετρα καλωδιο μετα θα χρειαστεις 45 μετρα
takinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οποτε αναγκαστικα παμε στην λυση από εξω. Να συννενοηθω και με τους αλλους ιδιοκτητες που δεν θα βγαλω ακρη... Σε ευχαριστω πολύ για τον χρονο σου, να εισαι καλα.
bill2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παντως μπορεις να δοκιμασεις κατι ακομα αν θες ανμοιξε την πριζα σου η αν μπορεις χωρις να την ανοιξεις και δες απο κατω ποσα ζευγαρια ερχονται σε εμενα ερχονται 2 αν και σε εσενα το ιδιο τοτε απλα βγαλε αυτο απο κατω βρες ποιο απο το 2 καλωδιο ειναι δικο σου και συνδεσε το
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετα από συνεχομενα προβλήματα στην γραμμη μου,οσον αφορα το dsl,αποφασισα να αλλαξω την καλωδιωση της οικιας μου. Το θεμα είναι ότι οσους ηλεκτρολόγους εχω ρωτησει ,δεν αναλαμβανουν να το κανουν αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι λιγο μπελαλιδικη δουλεια αλλα κανεις? Υπαρχουν και οι τεχνικοι δικτυου ,αυτοι κανουν τέτοιες εργασιες σε σπιτια? Η οικία είναι παλαιά ? Αν ανοίξεις την πρίζα θα δεις καλώδια ραζίμ ( μπλέ - κόκκινο) ή θα δεις UTP ? Συνήθως οι εγκαταστάτες για την κεντρική πρίζα στέλνουν 2 ζεύγη καλωδίων ραζίμ αν δεν έχουν βάλει UTP Cat 6 που βάζουν οι περισσότεροι σήμερα.. Κοίταξε μήπως με το 2ο ζευγάρι δεν έχεις θέμα , αν εν τέλη τα καλώδια είναι ραζίμ. Από εκεί και πέρα, ποιος σου είπε πως έχεις πρόβλημα καλωδίσης ?? Το έψαξε κανείς το σπίτι ? Μέτρησε κανείς την γραμμή (κεντρική) βγάζοντας εκτός όλες τις παραπέρα προεκτάσεις προς λοιπές πρίζες?
takinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη για την αργοπορια,εφυγα από το σπιτι καθως κατι προεκυψε. Θα δοκιμασω να δω αν υπαρχει άλλο ζευγαρι όπως μου ειπατε γιατι θυμαμαι ότι εχει καλωδια χρωματος. το σπιτι είναι από το 85,και ειχε θεματα υγρασίας ,καποια καλωδια ρεύματος σχετικα κοντα με του τηλεφωνου,δημιουργησαν βραχυκύκλωμα,και τα αλλαξαμε,θυμαμαι ότι ηταν μουσκεμα . Οι μετρήσεις που εγιναν παλιοτερα από τεχνικο των εκάστοτε παροχων,παντα,εδειχναν ιδιες με την πριζα που το ειχα στο σπιτι,αλλα οι αποσυνδεσεις που ειχα, όταν δεν ειχα κλειδωμενη χαμηλα την γραμμη,γινονταν περισσοτερο τις βραδυνες ωρες.Να τονισω ότι χρησιμοποιώ μονο δυο μπριζες και συγκριμενα σε αυτην που συγχρονιζει καλυτερα εχω το ρουτερ(και εκεινος ο τοιχος παλι ειχε υγρασια). Εχω δοκιμασει και σκετο το ρουτερ χωρις τιποτα άλλο για μερες και παλι ειχα τα ιδια θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα