Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα Django Project και τώρα βρίσκομαι στο στάδιο επέκτασης-συντήρησης. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες και θα ήθελα τις απόψεις σας καθώς και πιθανές λύσεις. Να σημειώσω ότι είναι το πρώτο μου ολοκληρωμένο έργο με αυτό το framework. Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.8.1. Το θέμα που αντιμετωπίζω και ψάχνω αυτή τη στιγμή είναι στο διαχειριστικό κομμάτι του, θέλω να κάνω κάτι πιο γρήγορο (ίσως και εύχρηστο) για τα inlines, καθώς όπως είχε σχεδιαστεί να έχει μερικές συσχετίσεις και να φαίνονται εκεί όλες, έφτασε σημείο να υπάρχουν > 700 σχέσεις και εκεί όλα σέρνονται πλέον. Από τη μία θέλω να φαίνονται οι συσχετίσεις αλλά τα πολλά ερωτήματα στη βάση καθώς και ο όγκος των παραγόμενων selects είναι πολύ μεγάλος. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Είναι θέμα καθαρα αρχιτεκτονικής της βάσης το django δεν έχει σχέση με αυτό. Το πως θα φτιάξεις τα models σου εξαρτάται απο εσένα κλάσσεις είναι.

Δημοσ.

Είναι θέμα καθαρα αρχιτεκτονικής της βάσης το django δεν έχει σχέση με αυτό. Το πως θα φτιάξεις τα models σου εξαρτάται απο εσένα κλάσσεις είναι.

ναι, αλλά το ότι θα φαίνονται όλες οι συσχετίσεις στο διαχειριστιστικό είναι και δικό μου θέμα. Εκεί  θα ήθελα ένα όριο, μια σελιδοποίηση, μια πιο απλή και γρήγορη εμφάνιση ή κάτι τέτοιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...