Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(ASUS R9 280)Γεια σας εχω το εξης προβλημα,χθες καθως εκανα browsing το pc μου πεταξει ξαφνικα bsod,λεω ενταξει κανα κρασαρισμα θα ειναι,ξανανοιγω το pc και αφου μου εμφανιζει κανονικα το windows logo μετα μαυρη οθονη,τελος παντων τελικα καταληγω οτι εχει θεμα με την καρτα γραφικων,αφου λοιπον κανω εκκαθαριση των παλιων drivers με ddu απο safe mode βαζω τους generic και το pc ανοιξε κανονικα ωσπου κανω εγκατασταση τους drivers της καρτας και εχω παλι τα ιδια δοκιμασα μεχρι και format/image backup αλλα παλι τα ιδια,ωσπου μου ρχεται η ιδεα να αποσυνδεσω το display port σε mini display port που ειχα και να συνδεσω το hdmi τοτε ολα εφτιαξαν.Απο τοτε εχω τρεξει παιχνιδια benchmarks και ολα καλα με την καρτα.Τι πιστευετε οτι εχει γινει τωρα ειναι προβληματικη η καρτα,μπορει να χει προβλημα το καλωδιο?Παντως η καρτα καλυπτεται κανονικα απο εγγυηση,σκεφτηκα να βρω και να flasharo το bios της καρτας απλα επειδη πολλα περασα χθες φοβαμαι μη γινει μεγαλυτερο το κακο και δεν την παιρνουν ουτε για εγγυηση.Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση σας :-)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,και αλλη μια ερωτηση γνωριζει κανεις αν παραγεται ακομα η 280 και αν υπαρχει περιπτωση να αντικατασταθει με το καινουργιο μοντελο την 380 πχ.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...