iVentz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οχι καθε φορα αλλα σε ακυρες φασεις (1/5) οταν κανω shutdown ο υπολογιστης σβηνει αλλα τα ανεμιστιρια συνεχιζουν και δουλευουν (για παντα! ) το εκλεισα 3 το βραδυ και ετυχε αυτο.. απο περιεργεια το αφισα ετσι μεχρι το πρωι μηπως σβησουν αλλα τιποτα! Εχω ξαναπερασει drivers δεν αλλαξε κατι. Windows 8.1 x64 Το συστημα μου στο signature. Ιδεες?
AMD Expert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 είναι πάνω στην mobo η στο psu συνδεδεμενα;στο ρωταω γιατι αναλογως, θα'χει προβλημα η η mobo η το psu
iVentz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ολα επανω στη μητρικη , οχι δεν εχω controller, τα ρυθμιζο απο bios τα fans
WalkerSW Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κατι περιεργο θα παίζει με τα power states.... Πιο coolermaster psu έχεις?
iVentz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-b700-b-series-700w-rs700-acabd3-e1-p-PER.807686 αυτο, το πηρα απο το παλιο μου PC στο οποιο το ειχα χρησιμοποιησει για 1 χρονο το συστημα που εχω τωρα ειναι 1 μηνα περιπου δεν ειχα θεματα στο παλιο PC
benign Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν το εχω ξανακουσει αυτο το θεμα,μαλλον καποια ασυμβατοτητα με το motherboard και το τροφοδοτικο? Πολυ σπανιο παντως. Εκτος και αν εχει καποια εκκεντρικη ρυθμιση το bios και δεν το προσεξες,αλλα χλωμο.
La_MoRt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Βγάλτο φταίει και πολύ μάλιστα, είναι αισχρό το software. 1
iVentz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 thanks! δοκιμασα απο χθες παρα πολλα restart δεν ξανασυνεβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα