Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Προσφατα εκανα format τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου κι εχασα καποια αρχεια..Οπως καταλαβαινετε ετρεξα καποια προγραμματα για να επαναφερω τα αρχεια μου..Ευτυχως τα περισσοτερα επαναφερθηκαν αλλα καποια αρχεια εικονων δεν ανοιγουν..Δοκιμασα πολλα προγραμματα για προβολη εικονων αλλα τπτ..Ετσι καταλαβα πως τα αρχεια ειναι κατεστραμενα..Μηπως ξερει καποιος τι θα μπορουσα να κανω;;

Δημοσ.

Τπτ απολύτως... αν τα αρχεια καταστραφηκαν απλα τα ξεχνας!!

Δεν μπορω καπως να τα ανοιξω??δεν μπορει ρε παιδια καποιος τροπος θα υπαρχει

Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχει!! ειναι κατεστραμμένο......

Εχουν χαθει εντελώς καποια δεδομένα των φωτογραφιών... δεν υπαρχουν πια πουθενα και κοινώς δεν μπορούν να ανακτηθούν... 

Δημοσ.

αν εχει γινει μονο format , χωρις να κανεις καποια εγραφη πανω στον σκληρο (οπως το να περασεις windows , βρισκονται)

αν εχεις βαλει windows , η γενικα λειτουργικο και αρχεια , τοτε παλι βρισκονται αλλα δεν ξερω ποσα..μπορει και κανενα.μπορει και ολα.

παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει καποια προγραμματα που μου εβρισκαν σβησμενες photo , αλλα δεν θυμαμαι name.

μπορει απλα το προγραμμα που δοκιμασες να μην εκανε , και να μην σου εβρισκε τις εικονες σωστα.

Δημοσ.

αν εχει γινει μονο format , χωρις να κανεις καποια εγραφη πανω στον σκληρο (οπως το να περασεις windows , βρισκονται)

αν εχεις βαλει windows , η γενικα λειτουργικο και αρχεια , τοτε παλι βρισκονται αλλα δεν ξερω ποσα..μπορει και κανενα.μπορει και ολα.

παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει καποια προγραμματα που μου εβρισκαν σβησμενες photo , αλλα δεν θυμαμαι name.

μπορει απλα το προγραμμα που δοκιμασες να μην εκανε , και να μην σου εβρισκε τις εικονες σωστα.

Διάβασε καλύτερα το αρχικό του μήνυμα.. 

Εχει κανει ήδη επιτυχημένη ανακτιση, απλα καποια απο τα αρχεια που ανακτήθηκαν είναι corrupted! Και ρωτάει αμα μπορει να φτιαξει τα corrupted... 

Δημοσ.

σορρυ , κατι δεν καταλαβα καλα πριν, εχεις δικιο

τοτε ειμαστε στην περιπτωση του..δεν ανακτιουντε :P

και ενα bit πανω σε μια εικονα , ειναι ικανο να χαλασει πχ το header και να μην την ανοιξει καν.

επισης , εχει καποιο προγραμμα που κανει 'force read' ενα αρχειο σαν εικονα , και σου δειχνει μονο οτι εχει σωθει απο το αρχειο και φαινεται καπως ετσι

10959d1208418224-corrupted-raw-file-bad-

η δεν φαινεται και καθολου

Δημοσ.

Στην δικιά μου περίπτωση είναι αρχεία 0ΚΒ μαύρα αλλά έχοντας κρατήσει την ημερομηνία, ώρα κτλ...

Εσύ τα ξεχνάς τελείως αυτά με το 0ΚΒ.

Με ποιο πρόγραμμα έκανες την ανάκτηση; Αναφέρω μερικά ενδεικτικά.

recuva (free)

getdataback (not free)

active file recovery (not free)

κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...