Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop sony με προβλημα στην οθονη(μαλλον η καλωδιοταινια)εμφανιζει γαλαζιο χρωμα  αλλα οταν την συνδεω με hdmi δεν εχει προβλημα!Και εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος δεν αναβει καθολου και μαλλον εχει προβλημα το τροφοδοτικο αλλα ειναι παλιο συστημα και πραγματικα χανεσαι 10ετιας και ανω!Και επειδη δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω και λογω ελλειψης γνωσης θα τα παω για service!

Το ερωτημα μου ειναι αν βγαλω τους σκληρους και απο τους 2 και το τροφοδοτικο απο τον σταθερο θα εχουν προβλημα αυτοι που θα το επισκευασουν ή υπαρχει περιπτωση να με χρεωσουν παραπανω;

Επισης ποσο περιπου μπορει να κοστισουν οι επισκευες;

Eυχαριστω

Δημοσ.

Το κόστος που θα σου πούνε δεν αξίζει καν σε ολική αξία του σταθερού! Απο πια περιοχή είσαι?

Αν θες μπορώ να σου δώσω ένα τροφοδοτικό σε συμβολική τιμή για το σύστημα. Αν πας σε μαγαζί το 50άρι δεν το γλιτώνεις...

Δημοσ.

Καλα το κοστος δε με νοιαζει αμα ειναι να γινει σωστα η δουλεια και να μπει καλο υλικο και εγω καπου εκει υπολογιζα σε λεφτα αλλα ενταξει θα ναι καινουργιο!

Ξερεις μηπως αν θα εχουν θεμα αμα δεν εχω τους σκληρου μεσα;

Δημοσ.

Θα βάλουν λογικά άλλους για δοκιμές, Μην αφήσεις τους δικούς σου λόγο ασφαλείας των αρχείων σου.

Για το λάπτοπ μπορεί, αλλά γιατί να δώσεις τόσα πολλά για έναν υπολογιστή 10 χρονών?

Δημοσ.

Θα βάλουν λογικά άλλους για δοκιμές, Μην αφήσεις τους δικούς σου λόγο ασφαλείας των αρχείων σου.

Για το λάπτοπ μπορεί, αλλά γιατί να δώσεις τόσα πολλά για έναν υπολογιστή 10 χρονών?

Εχει αποκτησει πια συναισθηματικη αξια,θα μπορουσα να παρω καινουργιο μεν αλλα ειναι αλλιως ,το πρωτο μου pc που δεν εχει χαλασει ποτε παρα μονο τωρα 12 χρονια μετα(12 χρονια τροφοδοτικο)μονο τις ram αντικατεστησα με νεοτερες οχι οτι ειχαν χαλασει , και ηδη εχουν χαλασει αλλος ενας σταθερος νεοτερης γενιας και πολυ ανωτερος!

Στο λαπτοπ δηλαδη να τον αφησω το σκληρο; Nα αφησω τις βιδες μεσα αν τους βγαλω,υπαρχει περιπτωση αμα τους δωσω ξεχωριστα το τροφοδοτικο που το εχω βγαλει να χρεωσουν παραπανω για να το ξαναμονταρουν!

Δεν εχω θεμα να πληρωσω για καλο υλικο απλα προσπαθω να αποφυγω τις απατεωνιες, πχ ειχε σκονη,ελειπε ο σκληρος/τροφοδοτικο και επρεπε να βαλουμε αλλο/να το ξαναβαλουμε στη θεση του κλπ.

Σε ευχαριστω φιλε

Δημοσ.

Πες τους απλά οτι δεν έχεις σκληρό πάνω και δεν επιθυμείς νέο σκληρό!

Το τροφοδοτικό αστο πάνω, αλλά πάρε κάποιο επώνυμο αν χρειαστεί.

Αν είσαι κοντά μπορούμε να το τεστάρουμε μαζί καθώς έχω αρκετά κομμάτια...

Δημοσ.

καλησπέρα ,

η καλωδιοταινια του sony lap top θα κοστίσει ( αν υπάρχει στοκ) + εργασία αντικατάστασης !

το τροφοδοτικό για Desktop εχει 20\23  ε  + 15 εργασια ( αν ειναι τροφοδοτικο οντως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...