Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, ειδικά σε περιοχές που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το χάλκινο δίκτυο, ο ΟΤΕ παρέχει ADSL από τις νέες υπαίθριες καμπίνες, μόνο στους συνδρομητές του, οπότε έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Οι συνδέσεις των υπόλοιπων παρόχων εξακολουθούν να παρέχονται πάντα από το αστικό κέντρο.

Άρα να ρίξω ένα τηλέφωνο εκεί να δω τί παίζει;

Δημοσ.

Είπες πιο πάνω "σε κάθε περίπτωση (ακόμα και adsl)" . Τί εννοείς με αυτό; Να μου δίνουν adsl από το καφάο;

Περαν απο αυτό που σου απαντησε ο @jkoukos πολλες φορες άμα κανεις αλλαγη από vdsl σε adsl η αμα έχεις σοβαρο πρόβλημα με της ταχυτητα/σταθερότητα σου δίνουν adsl από τις νέες καμπινες κατευθειαν.

Δημοσ.

Μάλιστα. Ενδιαφέροντα λοιπόν όσα μου είπατε. Θα δω τί μπορώ να κάνω με το ADSL αλλιώς θα προχωρήσω σε VDSL. Έναν βασικό ενδοιασμό έχω, το modem που δίνουν, το οποίο είναι το Speedport (μου είπαν δε διαλέγεις) και διαβάζω οτι είναι μάπα. Οπότε πρέπει μάλλον να συνυπολογίσω και το κόστος αγοράς modem-router

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά

Δημοσ.

Αν στην περιοχή δίνουν ADSL από καμπίνα (σπάνιες περιπτώσεις), ναι αλλάζοντας από VDSL σε ADSL θα συνεχίσει η σύνδεση από αυτήν.

Διαφορετικά ακόμη και ο ΟΤΕ δίνει σύνδεση ADSL μόνο από το αστικό κέντρο και όχι από τις καμπίνες.

@Abudi, ποια είναι η περιοχή σου ή το αστικό κέντρο που ανήκεις;

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

4753297912.png

Λοιπόν, αυτή είναι η νέα εικόνα μετά την αναβάθμιση σε VDSL 30. Το ping φαίνεται λίγο αυξημένο αλλά δεν έχω παρά μόνο θετικά να διαπιστώσω αυτές τις λίγες μέρες. Τεράστια διαφορά σε όλα τα επίπεδα

Δημοσ.

Ναι αλλα θα πεσει κ η ταχυτητα 2-3 Μβ/ς να ξερεις.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πεσει η ταχυτητα. Το VDSL δινει μεγιστα καπου 70-90Mbps, ο φιλος εχει 30 και κλειδωνει 30ακριβως. Οτι προφιλ και να βαλει το 30αρι το εχει ανετα. Και το 50αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...