sv2clj Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα στο φορουμ Ειχα μαλλον κακη ιδεα να κανω απντειτ τους χαρτες του 4800 εγινε κανονικα το απντειτ ..αλλα τωρα δεν "τρεχει" η πλοηγηση ... ολα τα αλλα απς πεζουν κανονικα , μουσικη βιντεο ...κλπ αλλα οταν πατας το πλοηγηση δεν κανει τιποτα αφου καλεσα τη μαμα εταιρεια ...μου ζητησε να το παω εκει & να δωσω 25 γιουρια εχει κανεις κανενα τετοιιο να μου δωσει τα περιεχομανα της φλας? βλεπεις δεν εκανα μπακ-απ πριν το απντειτ την φλας! ευχαριστω Θωμας SV2CLJ
kostasbm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 μηπως εχεις περασει λαθος update ητοι δεν αφορα το δικο σου μοντελλο ξανακοιτα το και περασε το παλι
routeras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 παιδιά έχω ένα θέμα κι εγώ παρόμοιο !!! έκανα update αλλα δεν μπαινει τώφα στον πλοηγό !!! κ απο τν εταιρια μου ειπαν να το στειλω να επαναπρογραμματισουν το προγραμμα ... με 25 ευρω + μεταφορικά !!! δεν ειναι δυνατον αυτο αφου το προγραμμα το εχω αγορασει με το Mls gps ! ... ειναι κοροιδια !!! μηπως μπορει ή έχει κανεις την καλοσύνη να μ δωσει αν εχει destinator 4800c ; ή ας ερθει pm να του πω !!!
slk200gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει αυτή η εταιρεία, δεν φταίτε εσείς, ένας μόνο φταει και το όνομα αυτού MLS
routeras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 το ξέρω τι να πώ όμως .... αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να ερθει πριβέ να του πώ τι μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσω να το διορθώσω !!!! ευχαριστώ προκαταβολικά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα