frozex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παίδες καμιά πρόταση; 4+ports και κατά προτίμηση usb 3.0. (e-shop πρώτα και μετά ότι νάνε)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/transcend-ts-hub3k-4-port-usb30-hub-black-p-PER.557012
frozex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι διαφορές έχει από αυτό το οποίο έχει και 2 χρόνια εγγύηση: http://www.e-shop.gr/natec-nhu-0561-4-port-mantis-usb30-hub-p-PER.572329 "Τροφοδοσία: 5V / 0.9A από θύρα USB, 12V / 1.5A από το τροφοδοτικό." Αυτό τι σημαίνει;
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Περιλαμβανει και μετασχηματιστη, ο οποιος ειναι απαραιτητος αν συνδεσεις στο hub πολλες συσκευες οι οποιες παιρνουν ρευμα μονο απο τις usb τους.
frozex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 και πρέπει να μπει στην πρίζα ή κάπου αλλού;
Kazama88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ψάξε για anker από το Amazon.de! Περίπου 15 ευρώ θα σου βγει και είναι και αλουμινένιο.
frozex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ψάξε για anker από το Amazon.de! Περίπου 15 ευρώ θα σου βγει και είναι και αλουμινένιο. http://www.amazon.de/Bus-Powered-Mobiler-Aluminum-designt-MacBook/dp/B00IK7M7JW/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1444043450&sr=1-2&keywords=anker+usb+hub#productDetails Αυτό εννοείς; Με αυτό τι παίζει, μπορείς να συνδέσεις ας πούμε 3 κινητά και μια κάμερα επάνω του και να παίρνουν ρεύμα από αυτό;
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 και πρέπει να μπει στην πρίζα ή κάπου αλλού; Δεν "πρεπει", δουλευει και χωρις να ειναι στην πριζα. Απλα δινει λιγοτερο ρευμα σε καθε θυρα και αυτο μπορει να ειναι προβλημα οταν, οπως ειπα, εχεις συσκευες που παιρνουν ρευμα μονο απο την usb. Ενας φιλος μου εχει ενα σαπιο crypto χωρις εξωτερικη τροφοδοσια. Αν συνδεσει σε αυτο το κινητο και ενα στικακι, δουλεουν και τα 2. Αν συνδεσει το κινητο και εναν 2.5αρη εξωτερικο σκληρο, απλα δεν αναγνωριζεται με τιποτα ο εξωτερικος σκληρος επειδη παιρνει λιγο ρευμα.
frozex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχει να κάνει καθαρά με το πιο HUB έχει έξτρα τροφοδοσία για να λειτουργούν όλες οι συσκευές κανονικά ή παίζει ρόλο και η κατασκευαστική εταιρία; Δηλαδή ένα χωρίς έξτρα τροφοδοσίας το οποίο είναι ενός πολύ καλού κατασκευαστή μπορεί να είναι "καλύτερο" από ένα κάποιου κατώτερου κατασκευαστή με έξτρα τροφοδοσία; Ρωτάω γενικά αλλά και ειδικά για το HUB που προτείνει ο φίλος πιο πάνω (ωραίο και φθηνό) μπορεί να είναι "καλύτερο" από αυτό που προτείνεις εσύ; (μην συγκρίνεις τιμές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα