Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα θα έχω αυτόν τον φορητό στα χέρια μου (με LINUX) στον οποίο θα κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 6 64bit Home Ελληνικά. Κατέβασα τους drivers από εδώ και αντέγραψα την λίστα προτεινόμενης σειράς εγκατάστασης των προγραμμάτων που εμφανίζει η Dell εδώ σύμφωνα με την οποία θα εγκαταστήσω:

1. Dell Foundation Services

2. Dell Update Application

3. Dell Digital Delivery Application

4. Dell Backup and Recovery (DBAR) Application

5. Dell Quickset Application

6. Realtek ALC3234 Audio Driver

7. Intel Chipset Driver

8. Intel Trusted Execution Engine Interface Driver

9. Dell Touchpad Driver

10. Dell USB 3.0 to Lan Dongle Driver

11. Dell Wireless 1707 WiFi + Bluetooth Driver

12. Dell Wireless 1708 WiFi/Bluetooth Driver

13. Intel PROSet/Wireless 3160 Bluetooth Driver

14. Intel PROSet/Wireless 3160 Driver

15. Realtek RTS 5170 Card Reader Driver

16. Intel HD Graphics Driver

17. Dell Inspiron 3451/3551 System BIOS

Επειδή θέλω να κάνω όσο πιο ελαφριά εγκατάσταση μπορώ για να προστατέψω του πόρους του σχετικά μ' άλλους αδύναμου επεξεργαστή έκανα μια έρευνα και κατέληξα ότι θα κρατήσω μεν την σειρά αλλά:

Α. Από 1 έως 4 δεν τα χρειάζομαι (για back up θα έχω το γνωστό Acronis ενώ τις ενημερώσεις θα τις κάνω επιλεκτικά όταν θέλω)

B. Τα 5 έως 10, και 15 έως 17 είναι απαραίτητα.

Γ. Από 11 έως 14 μόνο όποιο ανταποκρίνεται στο υλικό που θα έχει ο συγκεκριμένος φορητός.

Να σημειώσω ότι ο φορητός δεν έχει LAN σύνδεση αλλά μόνο ασύρματη οπότε την εγκατάσταση των παραπάνω θα την κάνω με στικάκι (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα).

Είναι εντάξει τα παραπάνω;

Δημοσ.

Θα περάσεις τα 7 ή τα 8; (κάτι για 6 έχεις γράψει επάνω - δεν υπάρχουν βεβαίως) :P

Τα 8άρια ή 10αρια θα τα βρουν σχεδόν όλα αυτόματα. Προσωπικά θα περνούσα τα 10αρια (wifi θα βρει λογικά αυτόματα), τραβάς windows update και σου βρίσκει ό,τι άλλο δεν έχεις επάνω.

Δημοσ.

Ουπς τα 7 εννοώ. Επειδή θα είναι του πατέρα μου (75 ετών) και ίδρωσα μέχρι να του μάθω τα βασικά σκοπεύω να μείνω στα 7άρια.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις τα 8, με classic shell και θα είναι ίδια με τα 7αρια.

Ειδάλλως κατεβάζεις WiFi, τράβα του ένα dell driver update από το επίσημο σαιτ της dell και θα σου βρει αυτόματα ο,τι χρειαστεί το σύστημα. Κατεβάζεις, εγκαθιστάς, τελείωσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...