chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 H μαγεία στο football manager είναι να πάρεις μια μικρή ομάδα και να την βγάλεις Ευρώπη. Εγώ έχω περάσει δόξες και με τον βύζαντα μεγάρων και με τον Φωστήρα 1
Tobajara Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αυτην έχω πάρει..ήταν δίπλα στο χωριό(λέστερ) και έχουμε ξεκινήσει.. στο fb τους ακολουθώ,στο twitter τα ίδια,τους έστειλα και support msgs!! Χαχχαχαχαχα άλλη μεγάλη ποδοσφαιρομάνα των ηρωικών East Midlands, γεια σου ρε μεγάλε Λίνεκερ!!! Έχει πλάκα πάντως το θέμα ακόμα και αν δεν ασχολούμαι, η σχέση μου με τα ποδοσφαιράκια ήταν θερμή μόνο με Sensible και πιο μετά Fifa 95 που έβαζα τους διαιτητές να σφυρίζουν μόνο τα άουτ κι έριχνα το ξύλο της αρκούδας.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χαχχαχαχαχα άλλη μεγάλη ποδοσφαιρομάνα των ηρωικών East Midlands, γεια σου ρε μεγάλε Λίνεκερ!!! Έχει πλάκα πάντως το θέμα ακόμα και αν δεν ασχολούμαι, η σχέση μου με τα ποδοσφαιράκια ήταν θερμή μόνο με Sensible και πιο μετά Fifa 95 που έβαζα τους διαιτητές να σφυρίζουν μόνο τα άουτ κι έριχνα το ξύλο της αρκούδας. εε δε σπουδάσαμε σε τυχαίο μέρος να ούμε Κάτι τέτοια βλέπω και μετά απορώ με όσους παίρνουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και το κακό συναπάντημα. Εδώ είναι η χαρά του ποδοσφαίρου ΤΙ ΛΕΣ τώρα;;; Έχω παίξω στο γηπεδάκι αυτό αρκετές φορές,αφού από Λέστερ πηγαίναμε εκεί να παίξουμε με κάτι τυπάδες!Και γενικά ότι γηπεδάκι είχε το Λέστερ και η γύρω περιοχές έχουμε πάει! Σα να μη πέρασε μια μέρα και είναι 5 χρόνια από τότε.. Τα sunday leagues της Αγγλίας ήταν ότι καλύτερο είχαμε για ασχολία για να ξεφεύγουμε από το πανεπηστήμιο,αφού είμασταν ακόμα πιο κάτω και από αυτές τις 2 ομάδες.Τοπικό τοπικό!.Μπυροκοίλια,τσιγάρο,ξενύχτιδες..Και μετά τα ματσάκια στην μπαμπ για φαί και μπύρα!Πολύ χαβαλές και τρομερή παρέα! Το σύστημα στην Αγγλία πρέπει να είναι το πιο περίπλοκο και το πιο μεγάλο παγκοσμίος..Είχα διαβάσει για κάτι χιλιάδες ομάδες να υπάρχουν.. ωω ακόμα πιο κάτω η nuneaton griff είναι..εντάξει!Να χε αυτή την κατηγορία,θα την έπαιρνα αυτή! Ε πες τα ντε!!Ποια η γλύκα να πάρεις μια μεγάλη ομάδα;Αγάπη μόνο για τις μικρές.Η χαρά και η γλύκα είναι μεγάλη.. 2
petritis31 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε κανα link; Τέλεια. Για αυτά τα πρωταθλήματα ζούμε http://www.ebay.co.uk/itm/Football-Manager-2016-Steam-PC-/272058193187?hash=item3f57ee9523 2
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το μόνο κακό στη ζωή & στο μανατζεράκι είναι που πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τις μικρές ομάδες... εσυ παλεύεις με 10.000€ και η παρί με 100.000.000€ !!!!! είναι κι αυτός ένας λόγος που έχω "σιχαθεί" την μπαλίτσα, όπως τα στησίματα, όπως τα ντοπαρίσματα κλπ... δυστυχώς οι εποχές αλλάξανε & όποιος έχει λίγο μυαλό θεωρώ πως αδυνατεί να παρακολουθήσει όπως παλιά πόσο μάλλον να παίξει κάτι που δεν είναι πια διασκέδαση !!!! είναι πλέον τόσο δύσκολο με μικρή ομάδα που θ'ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία να κάνεις κάτι αξιόλογο που δεν είναι διασκέδαση !!!! οι 4 πρώτες ομάδες κάθε χώρας, είναι απλά ανίκητες !!!!! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από mclein 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 το μόνο κακό στη ζωή & στο μανατζεράκι είναι που πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τις μικρές ομάδες... εσυ παλεύεις με 10.000€ και η παρί με 100.000.000€ !!!!! είναι κι αυτός ένας λόγος που έχω "σιχαθεί" την μπαλίτσα, όπως τα στησίματα, όπως τα ντοπαρίσματα κλπ... δυστυχώς οι εποχές αλλάξανε & όποιος έχει λίγο μυαλό θεωρώ πως αδυνατεί να παρακολουθήσει όπως παλιά πόσο μάλλον να παίξει κάτι που δεν είναι πια διασκέδαση !!!! είναι πλέον τόσο δύσκολο με μικρή ομάδα που θ'ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία να κάνεις κάτι αξιόλογο που δεν είναι διασκέδαση !!!! οι 4 πρώτες ομάδες κάθε χώρας, είναι απλά ανίκητες !!!!! γιαυτό είναι χαρά και απόλαυση
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 εσυ παλεύεις με 10.000€ και η παρί με 100.000.000€ !!!!! Ναι αλλά ο αντίπαλος σου συνήθως δεν είναι η Παρί αλλά ο Παμβοχαϊκός, ο Τύρναβος, η Crewe και η Manfredonia (ναι, αυτούς που είχα πάρει κάποτε στη Γ' Ιταλίας και έχουν σήμα ένα δελφίνι που κάνει κεφαλιά, δυστυχώς δεν κατάφερα να τους σώσω). Όλοι θέλουν να κατακτήσουν CHL. Κι εγώ πήρα μερικά πριν 10 χρόνια όταν ήθελα ακόμα να παίζω με μεγάλους συλλόγους και είχα περίσσευμα 100 εκατομμύρια στη Ρεάλ και δεν ήξερα τι να τα κάνω αφού ήμουν ήδη πλήρης. Όμως το 99% των ομάδων του πλανήτη παλεύουν απλώς για τη σωτηρία τους ή για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Και, όπως συνηθίζω να λέω και με κράζουν, το 99% του πραγματικού ποδοσφαίρου παίζεται από αυτές τις ομάδες, όχι από τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα κλπ. Σχετικά με την Παρί πάντως και τις λοιπές γαλλικές ομάδες (πριν μπουν οι Άραβες στο κόλπο και κάνουν κάποιες ζάμπλουτες), θυμάμαι μια περίοδο που έπαιζα με Λιλ λίγα χρόνια πριν πάρουν το πρωτάθλημα. Τρεις σερί σεζόν είχαμε βγει 12οι. Και τότε κατάλαβα τι τραβάνε όλοι αυτοί οι σύλλογοι που είναι καταδικασμένοι εσαεί να τερματίζουν στο μέσο της βαθμολογίας. ps: Πέρσι με την Ερμιονίδα κατάφερα να νικήσω τον Ολυμπιακό (έστω και σε φιλικό με τα δευτερότριτα) αλλά και την ΑΕΚ στο κύπελλο (έστω κι αν τελικά αποκλείστηκα). Αυτές είναι νίκες που θα θυμάμαι για πάντα, σαν να είχαν συμβεί στην πραγματικότητα. Αντιθέτως αν με ρωτήσετε πόσα πρωταθλήματα έχω πάρει με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 15 χρόνια (και με ποιο τρόπο), θα παραδεχθώ ότι δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. 1
mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλά τα λέτε αλλά κανένα τρόπο να επιβιώσει η Leeds στην πρέμιερ έχετε ;;;;;; γιατι ανεβαίνω + κατεβαίνω ανα 2 χρονιες υγ - ειμαι μεσα ν αγορασουμε 3 ατομα το φετινο κ να μας βγει απο 10€ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2015 από mclein 1
petritis31 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 καλά τα λέτε αλλά κανένα τρόπο να επιβιώσει η Leeds στην πρέμιερ έχετε ;;;;;; γιατι ανεβαίνω + κατεβαίνω ανα 2 χρονιες υγ - ειμαι μεσα ν αγορασουμε 3 ατομα το φετινο κ να μας βγει απο 10€ ειναι 1 εδω sto insomnia που πουλαει ολα τα game 20e του εχω παραγγείλει το football manager 16(το εχω πληρωσει κιολας)αλλα επιδη υπαρχει καθυστερηση απο λαθος του(ξεχασε οτι το paypal κραταει προμηθεια αρα δεν εχει να το πληρωσει)θα μου το στειλει αυριο σαν δωρο εαν παει καλα θα στειλω για ακομα ποιο φθηνα 1
petritis31 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 μαλλων απατεωνας βγαινει ενω του εχω βαλει τα λεφτα κ μου ειπε για Δευτερα το παιχνιδι δεν το εχω ακομα οποτε θα ενημερωσω συντομα
petritis31 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλά τα λέτε αλλά κανένα τρόπο να επιβιώσει η Leeds στην πρέμιερ έχετε ;;;;;; γιατι ανεβαίνω + κατεβαίνω ανα 2 χρονιες υγ - ειμαι μεσα ν αγορασουμε 3 ατομα το φετινο κ να μας βγει απο 10€ κ εγω μεσα καθως ουτε φωνη ουτε ακροασει απο τον αλλων που εδωσα το 20αρικο 1
fearwhatnow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 εε δε σπουδάσαμε σε τυχαίο μέρος να ούμε ΤΙ ΛΕΣ τώρα;;; Έχω παίξω στο γηπεδάκι αυτό αρκετές φορές,αφού από Λέστερ πηγαίναμε εκεί να παίξουμε με κάτι τυπάδες!Και γενικά ότι γηπεδάκι είχε το Λέστερ και η γύρω περιοχές έχουμε πάει! Σα να μη πέρασε μια μέρα και είναι 5 χρόνια από τότε.. Τα sunday leagues της Αγγλίας ήταν ότι καλύτερο είχαμε για ασχολία για να ξεφεύγουμε από το πανεπηστήμιο,αφού είμασταν ακόμα πιο κάτω και από αυτές τις 2 ομάδες.Τοπικό τοπικό!.Μπυροκοίλια,τσιγάρο,ξενύχτιδες..Και μετά τα ματσάκια στην μπαμπ για φαί και μπύρα!Πολύ χαβαλές και τρομερή παρέα! Το σύστημα στην Αγγλία πρέπει να είναι το πιο περίπλοκο και το πιο μεγάλο παγκοσμίος..Είχα διαβάσει για κάτι χιλιάδες ομάδες να υπάρχουν.. ωω ακόμα πιο κάτω η nuneaton griff είναι..εντάξει!Να χε αυτή την κατηγορία,θα την έπαιρνα αυτή! Ε πες τα ντε!!Ποια η γλύκα να πάρεις μια μεγάλη ομάδα;Αγάπη μόνο για τις μικρές.Η χαρά και η γλύκα είναι μεγάλη.. Ησουν Λεστερ? Τα τελευταια ετη μενω και εγω Λεστερ!
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ησουν Λεστερ? Τα τελευταια ετη μενω και εγω Λεστερ! ναι 2007 με 2010 έμενα
pavlos1908 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνιδι προς το παρον λεει ή οπως περυσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα