Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να το κάνει το DVD, να διώχνει τα περιστέρια στο μπαλκόνι; Digital και πάλι digital, να μην μας πιάνουν χώρο και τα κουτιά.

Στα 33-35 ευρώ πάντως είναι ακόμα ακριβό και από το... άλλο μέτωπο δεν υπάρχουν νέα προς το παρόν.

εγω παντως διαφορα δεν ειδα με το περσινο...περισσοτερες πληροφοριες αλλα πρακτικα αχρηστες !

η επενδυση εγινε στο αλλο μετωπο, προφανως !

• Like 2
Δημοσ.

φιλε με 45 το παιρνεις κ απο Ελλαδα με το dvd

ναι η μυτιλήνη είναι στην αυστραλία το ξέχασα συγνώμη..

Με τον Τσίπρα μαζί στο ίδιο θρανίο ήσουν;

Διαβάζετε τι γράφουμε,και αν δε καταλαβαίνεται ξανά και αν βιάζεστε να απαντήσετε δεν έχω κανένα πρόβλημα,εγώ θα σας κράξω

ΦΙΛΕ (Φ-Ι-Λ-Ε)  χαθήκαμε!!  :-D  (εδώ ταιριάζει και το "δώσε και σε μένα μπάρμπα!!!) B)

Πάντως πράγματι με το hipay πληρώνεις κανονικά! Σε αντίθεση με όσα χρησιμοποιούν το skrill για την πληρωμή με κάρτα, που συνήθως (αν όχι πάντα) σε κόβουν λόγω cc! (και εγώ από το instant gaming το τσίμπησα)

αφού δε με παίζεις πχια!Δ Ε με παίζεις!!

• Like 1
Δημοσ.

ναι η μυτιλήνη είναι στην αυστραλία το ξέχασα συγνώμη..

Με τον Τσίπρα μαζί στο ίδιο θρανίο ήσουν;

Διαβάζετε τι γράφουμε,και αν δε καταλαβαίνεται ξανά και αν βιάζεστε να απαντήσετε δεν έχω κανένα πρόβλημα,εγώ θα σας κράξω

αφού δε με παίζεις πχια!Δ Ε με παίζεις!!

νομιζα οτι ειπες οτι το αγορασες απο ξενο σαιτ για 1 φιλο σου απο Μυτιληνη 45 ευρω κ ειπα οτι τοσο το αγοραζες κ απο Ελλαδα κ αμεσος  σε στυλ προσβλητικο να το παιξεις εξυπνος( που δεν διχνεις να εισαι κ τοσο η αληθεια ειναι ) , αντι να πεις εκανες λαθος απο Ελλαδα το αγορασα

Δημοσ.

Πολυ ωραίο το νεο fm , πρώτη φορά στα χρονικά που αγοράζω fm και δεν περιμένω 2 μήνες για patch hot fixed για να γίνει played το game! !

Στην αρχή μέχρι να στρώσει η ομάδα είναι δύσκολα....

• Like 1
Δημοσ.

νομιζα οτι ειπες οτι το αγορασες απο ξενο σαιτ για 1 φιλο σου απο Μυτιληνη 45 ευρω κ ειπα οτι τοσο το αγοραζες κ απο Ελλαδα κ αμεσος  σε στυλ προσβλητικο να το παιξεις εξυπνος( που δεν διχνεις να εισαι κ τοσο η αληθεια ειναι ) , αντι να πεις εκανες λαθος απο Ελλαδα το αγορασα

:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

εγω να δεις πως εκλεγα απο τα γελια με αυτα που εγραψες που η πλακα θα ειναι οτι θα νομιζεις οτι ειναι κ εξυπναδες κ  απο κατω οτι δεν εχεις προβλημα να κραζεις (μεγαλη μαγκια φυσικα μεσω ιντερνετ κ απο αποσταση)

Δημοσ.

εγω να δεις πως εκλεγα απο τα γελια με αυτα που εγραψες που η πλακα θα ειναι οτι θα νομιζεις οτι ειναι κ εξυπναδες κ  απο κατω οτι δεν εχεις προβλημα να κραζεις (μεγαλη μαγκια φυσικα μεσω ιντερνετ κ απο αποσταση)

Φίλε μου δεν νομίζω ότι ήταν πρόθεση του xtrmsnpr να σε προσβάλει, επομένως ας αφήσουμε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και ας ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας fm2016.. Μια παρανόηση έγινε, πήγε να σε πειράξει -ίσως λίγο άγαρμπα- και φαίνεται ότι θίχτηκες. Δεν έπρεπε όμως! Απλά λειτουργούμε ως παρέα στο insomnia και αυτά τα "πειράγματα" είναι συνηθισμένα...

On topic τώρα, δεν μας λες πώς σου φάνηκε το νέο fm; Εγώ το βρήκα περισσότερο ώριμο και με λιγότερα κουσούρια -σε σχέση με τα παλαιότερα κατά την κυκλοφορία τους-.. 

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου δεν νομίζω ότι ήταν πρόθεση του xtrmsnpr να σε προσβάλει, επομένως ας αφήσουμε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και ας ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας fm2016.. Μια παρανόηση έγινε, πήγε να σε πειράξει -ίσως λίγο άγαρμπα- και φαίνεται ότι θίχτηκες. Δεν έπρεπε όμως! Απλά λειτουργούμε ως παρέα στο insomnia και αυτά τα "πειράγματα" είναι συνηθισμένα...

On topic τώρα, δεν μας λες πώς σου φάνηκε το νέο fm; Εγώ το βρήκα περισσότερο ώριμο και με λιγότερα κουσούρια -σε σχέση με τα παλαιότερα κατά την κυκλοφορία τους-.. 

από μένα μόνο είναι συνιθισμένα..είμαι ο κακούλης του φόρουμ :-D  aka megan fox :P

----

δε ξέρω,σε 2 φίλους μου το έκανα δώρο,εγώ δε το πήρα :o

• Like 1
Δημοσ.

το εχω παιξει πολη λιγο στο demo οποτε δεν εχω γνωμη ακομα,αλλα καλο που αρεσει στους περισσοτερους ,  το θεμα θεωρειτε ληξαν απο την πλευρα μου οτι προθεσεις κ να ειχε ο xtrmsnpr

Δημοσ.

αυτο το συμπερασμα πως βγηκε ;

εδω περα βλεπω μερικους που το εχουν παρει κ λενε οτι σε σχεση με αλλα fm τους μοιαζει καλο για αρχη

• Like 1
Δημοσ.

εδω περα βλεπω μερικους που το εχουν παρει κ λενε οτι σε σχεση με αλλα fm τους μοιαζει καλο για αρχη

τότε δεν έπαιξαν πέρσι το παιχνίδι γιατι ειναι παρομοιο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα εγώ που σιχάθηκα το περσινό, να φανταστώ ότι θα υποστώ τα ίδια και φέτος...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.

Άρα εγώ πυο σιχάθηκα το περσινό, να φανταστώ ότι θα υποστώ τα ίδια και φέτος...

εγω παντα με Leeds παιζω, μαζι με ενα συναδελφο. παλι τα ιδια ανεκδοτα συναντησαμε.

καλα για το scouting της ελλαδας δε θελω να μιλησω.

ας τρεξει καποιος 4 διαφορετικες φορες την πρωτη σεζον unemployed & ας χαρει...

ουτε 20€ που ηθελα να δωσω δε θα το παρω ! 

αυτο που λατρευαμε 10+ χρονια εχει καταντησει τοσο αστειο, οσο οτι πληρωνουν τους θειους !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...