nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ευχάριστο αυτό. Αν το παιχνίδι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, ευχαρίστως να το αγοράσουμε. 1
fever25 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Προς το παρον ειναι πολυ καλο και στα επιπεδα του 15 μετα τα patch παιζω με την forest green ειμαι στον ιανουαριο και δεν εχω δει πολλα περιεργα πραγματα αντε να βγουν και τα 3d kits να γουσταρουμε πιο πολυ!γνωμη μου ειναι σε οσους αρεσει το παιχνιδι πρεπει να το παρουν Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ απόλυτα.. Νομίζω ότι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που είδα να είναι playable και σε υψηλά στάνταρ το Fm, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του.
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πρώτο φιλικό Studley-Birmingham 0-4, καλή αρχή. Πολύ ωραίο το φετινό skin.
babis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 nzeppos ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη ειδικα μεχρι να στρωσει το συστημα σε σχεση με αλλα fm εγω προσπαθησα με την forest green να παιξω 4-2-3-1 αλλα εχανα και ετσι μενω στο κλασικο 4-4-2 οτι πρεπει για της χαμηλες κατηγοριες και για αυτους τους παιχτες! 1
vsl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από vsl
Mamatereza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το παρηγγειλα κι εγω και λογικα μεθαυριο θα το εχω. Αντε να δουμε τι λεει.
redmanftw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους,έχω ένα πρόβλημα όποιος μπορεί ας βοηθήσει..Έκανα κάτι δοκιμές να βάλω φουλ λεφτά στον Ολυμπιακό για δοκιμή Εβαλα sugardaddy foreground αυξησα στο20 του προεδρου patience το love for the club τo resources και το business Αυξησα στο 20 το ηθικο και το reputation της ομαδας. Εβαλα απεριοριστο balance,transfer budget και wages,αυξησα τις χωρητικοτητα του γηπεδου σε 80000 και αυξησα τις τιμες των εισιτηριων και των διαρκειας αυξησα τους σπονσορες Και οριστε το αποτελεσμα Λετε να εχω προβλημα στο μελλον με χρεωκοπια η με το financial fair play συμφωνα με την φωτο? εκει που λεει κερδη ζημιες γιατι ειναι κοκκινο? και τι επακολουθο εχει αυτο?
lefteris210 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα μανατζερια !! Χθες προσπάθησα να αγοράσω το fm cd key απο online shop και δεν περνούσε η Mastercard.... Καμιά ιδέα ? Το αγόρασε κανείς χωρίς τέτοια προβλήματα ?
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πειραιώς; Συνήθως αυτές της Εθνικής και κυρίως οι virtual prepaid της Eurobank περνάνε αέρα.
fever25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα μανατζερια !! Χθες προσπάθησα να αγοράσω το fm cd key απο online shop και δεν περνούσε η Mastercard.... Καμιά ιδέα ? Το αγόρασε κανείς χωρίς τέτοια προβλήματα ? Εξαρτάται από πού θα πας να το αγοράσεις... Εγώ για παράδειγμα από Kinguin με κάρτα δεν κατάφερα να αγοράσω. Αντίθετα οι κάρτες μου δουλεύουν κανονικά σε G2A και instant- gaming 1
Kostasspil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους,έχω ένα πρόβλημα όποιος μπορεί ας βοηθήσει..Έκανα κάτι δοκιμές να βάλω φουλ λεφτά στον Ολυμπιακό για δοκιμή Εβαλα sugardaddy foreground αυξησα στο20 του προεδρου patience το love for the club τo resources και το business Αυξησα στο 20 το ηθικο και το reputation της ομαδας. Εβαλα απεριοριστο balance,transfer budget και wages,αυξησα τις χωρητικοτητα του γηπεδου σε 80000 και αυξησα τις τιμες των εισιτηριων και των διαρκειας αυξησα τους σπονσορες Και οριστε το αποτελεσμα Λετε να εχω προβλημα στο μελλον με χρεωκοπια η με το financial fair play συμφωνα με την φωτο? εκει που λεει κερδη ζημιες γιατι ειναι κοκκινο? και τι επακολουθο εχει αυτο? Εχει σαν επακολουθο, μειωμενο μπατζετ τις προσεχεις χρονιες, μεχρι να ερθει "ισα βαρκα, ισα πανια"
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το πήρα σήμερα δώρο retail σεναν φίλο μου καλό,την limited edition 45€ εδώ μυτιλήνη.. όποιος θέλει να το αγοράσει digital ας μπει εδώ και να διαλέξει το hipay..περνάει ΟΛΕΣ τις κάρτες η πληρωμή ή έστω αυτές που δοκίμασα,eurobank ανάληψης mastercard και πειραιώς πιστωτική mastercard. 1
fever25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το πήρα σήμερα δώρο retail σεναν φίλο μου καλό,την limited edition 45€ εδώ μυτιλήνη.. όποιος θέλει να το αγοράσει digital ας μπει εδώ και να διαλέξει το hipay..περνάει ΟΛΕΣ τις κάρτες η πληρωμή ή έστω αυτές που δοκίμασα,eurobank ανάληψης mastercard και πειραιώς πιστωτική mastercard. ΦΙΛΕ (Φ-Ι-Λ-Ε) χαθήκαμε!! (εδώ ταιριάζει και το "δώσε και σε μένα μπάρμπα!!!) Πάντως πράγματι με το hipay πληρώνεις κανονικά! Σε αντίθεση με όσα χρησιμοποιούν το skrill για την πληρωμή με κάρτα, που συνήθως (αν όχι πάντα) σε κόβουν λόγω cc! (και εγώ από το instant gaming το τσίμπησα)
petritis31 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το πήρα σήμερα δώρο retail σεναν φίλο μου καλό,την limited edition 45€ εδώ μυτιλήνη.. όποιος θέλει να το αγοράσει digital ας μπει εδώ και να διαλέξει το hipay..περνάει ΟΛΕΣ τις κάρτες η πληρωμή ή έστω αυτές που δοκίμασα,eurobank ανάληψης mastercard και πειραιώς πιστωτική mastercard. φιλε με 45 το παιρνεις κ απο Ελλαδα με το dvd
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τι να το κάνει το DVD, να διώχνει τα περιστέρια στο μπαλκόνι; Digital και πάλι digital, να μην μας πιάνουν χώρο και τα κουτιά. Στα 33-35 ευρώ πάντως είναι ακόμα ακριβό και από το... άλλο μέτωπο δεν υπάρχουν νέα προς το παρόν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα