Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μια ερωτηση εχω ενα αρκετά παλια pc με δισκο 5400rpm 2gb ram και core2 due 3ghz ενας κλασικα φορτώνω (για το fm2015)τα hot πρωτάθληματα και ο δισκος κάνει να ανατιναχτεί, ενω και το παιχνιδι ολιγον σερνετε.. οκ ξερω η gpu μικρο ρολο παίζει (9600gt) σκέφτομαι έναν μεταχειτισμενο ssd θα δώσει στο παιχνιδι ζωντανια Ωστε να αξιζει το φμ2016 να παιχτεί στο συστημα μου?

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα απο msystem 35 ευρω. Απο το καταστημα. Μπραβο τους για την τιμη.

k αλλα μαγαζια το εχουν τετοια τιμη στο skroutz(εαν μενεις Αθηνα χωρις μεταφορικα κλπ το βρησκεις απο 34,80 )

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη ειναι λιγα τα καταστηματα που στο δινουν στο χερι για οσους δεν μας βολευει κουριερ γιατι δεν μπορουσαμε να περιμενουμε ή γιατι δουλευουμε περιεργες ωρες και αρα δεν ειμαστε διαθεσιμοι λογικες ωρες ωστε να παραλαβουμε απο κουριερ.

Το 1/3 ας πουμε των καταστηματων που βγαζει στο σκρουτζ στο δινει χερι 35 ευρω.

Οι υπολοιποι ή 40 ή 45 ή 50 (απο καταστημα) ή 35 αλλα δεν το ειχαν σημερα θα το εχουν αυριο ξερω γω.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια συνηθως ποια πρωταθληματα βαζετε να φορτωνει;;

Sent from my iPhone using Insomnia

ως προς τους παικτες για βαση δεδομενων εννοω

Δημοσ.

Ελλάδα-Αγγλία-Ιταλία-Ισπανία σίγουρα για πιθανή επόμενη ομάδα που θα δουλέψω. Από κει και πέρα βάζω και Πορτογαλία-Αργεντινή για ταλεντάκια

Δημοσ.

Βαζεις και τις δευτερες λιγκες οχι μονο τις πρωτες;;βελγιο δε βαζεις;; Ουκρανια η σερβια;; Βραζιλια;; οσο ποιο πολλες βαζεις τοσο ποιο βαρυ γινεται.

Δημοσ.

οσο ποιο πολλες βαζεις τοσο ποιο βαρυ γινεται.

Ισχύει.. 

Όσο για τα άλλα, Βραζιλία όχι γιατί είμαι ΦιλοΑργεντινος :P Σερβία δε χρειάστηκε γτ όποιον αξίζει τον βγάζει ούτως ή άλλως

Δημοσ.

Το καλό όμως είναι ότι τώρα πια μπορούμε να αλλάζουμε τα πρωταθλήματα κατά βούληση και δεν χρειάζεται να τα δηλώσουμε όλα εξ' αρχής. Αν στην πορεία δούμε ότι το παιχνίδι σηκώνει κι άλλα (ή αντιθέτως ότι σέρνεται και άρα πρέπει να αφαιρέσουμε πρωταθλήματα), μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές επιτόπου. Προσωπικά βάζω πάντα τις πρώτες 2-3 κατηγορίες της χώρας που συμμετέχω, συν καμια 20αριά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (στα 5-6 μεγαλύτερα βάζω και δεύτερη κατηγορία), συν Βραζιλιάνους και Αργεντίνους παίκτες.

Δημοσ.

Μέχρι να κάνει κάτι ο -ξέρετε ποιος, μην αρχίσουμε πάλι και μας κράξουν- υπάρχει διαθέσιμο το demo στο Steam, που νομίζω μας επιτρέπει να παίξουμε κάπου μισή σεζόν.

http://store.steampowered.com/app/378120/-> "Λήψη Demo"

1,3 GB download, ενώ όλο το παιχνίδι νομίζω είναι λίγο πάνω από 4 GB.

Το βάζω τώρα να δω τι λέει.

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρον ειναι πολυ καλο και στα επιπεδα του 15 μετα τα patch παιζω με την forest green ειμαι στον ιανουαριο και δεν εχω δει πολλα περιεργα πραγματα αντε να βγουν και τα 3d kits να γουσταρουμε πιο πολυ!γνωμη μου ειναι σε οσους αρεσει το παιχνιδι πρεπει να το παρουν 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...