mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το αγορασε κανεις? αφου δεν το έφερε ο θείος. 1,2,3,5...πόσες φορές θα πούμε στον εαυτό μας πως είμαστε *** ; 2
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/h-beta-ekdosi-tou-fm2016-kukloforise/ αυτό που σας έλεγα... Δε ξέρω, ο παλικαρος μου είπε ότι το πήρε από ένα μαγαζάκι στην Σαλονίκη.. Άμα ήταν παραεισαγωγη ή όχι
GIOVINCO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οποιος δικομασε fantasy draft ας πει εντυπωσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
petritis31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω, ο παλικαρος μου είπε ότι το πήρε από ένα μαγαζάκι στην Σαλονίκη.. Άμα ήταν παραεισαγωγη ή όχι σε τι τιμη?
eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αφου δεν το έφερε ο θείος. 1,2,3,5...πόσες φορές θα πούμε στον εαυτό μας πως είμαστε *** ; μεχρι να το φερει ο θειος θα παει απριλιος...τοτε το παιχνιδι ηδη το εχεις βαρεθει και περιμενεις το επομενο η κανω λαθος?
mclein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 μεχρι να το φερει ο θειος θα παει απριλιος...τοτε το παιχνιδι ηδη το εχεις βαρεθει και περιμενεις το επομενο η κανω λαθος? πέρσι ήταν με την κυκλοφορία + τα 2 πρώτα patch. το 3ο άργησε 2+ μηνες.. δυστυχώς το είχα αγοράσει 17€, φέτος όμως δεν έχει χρόνο αλλά λέει οτι έβαλε & μυαλό το αφεντικό !
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Να 'μαι κι εγώ στην κουβέντα (όχι που θα έλειπα...). Μετά τα περσινά εκτρωματικά αίσχη, εξακολουθώ να πιστεύω πως θα κρατήσω την υπόσχεσή μου να μην αγοράσω ξανά, τουλάχιστον μέχρι να πεισθώ πως όντως έχουν φτιάξει ένα καλό παιχνίδι (και αν). ούτε για 15€ πλέον, μόνο δωράκι απ'το θείο. αρκετά με την κοροϊδία.. 15 είναι πολλά. Στην πράξη βέβαια κοστίζει γύρω στα 32 με 34 στα γνωστά κλειδάδικα, τιμή παρόμοια με των 2 τελευταίων ετών. Αλλά πραγματικά γιατί να αγοράσει κάποιος από day one (όπως λανθασμένα έκανα τα τελευταία 3-4 χρόνια), όταν το παιχνίδι θα είναι πάλι τίγκα στο bug και μέχρι το Φεβρουάριο δεν πρόκειται να δούμε τελική έκδοση. Κοροϊδία...?? Ναι, κοροϊδία. Κάθε χρόνο έχουμε ένα παιχνίδι που είναι κατά 90φεύγα τοις εκατό ίδιο από κάθε άποψη με το περσινό (συχνά προς το χειρότερο σε κάποιους τομείς), που δεν φαίνεται να έχει καν τις αλλαγές που βλέπουμε πχ. στα Fifa ώστε να δικαιολογούν full price κάθε φθινόπωρο. Ναι μεν διαβάζουμε ολόκληρα κατεβατά από βελτιώσεις, στην πλειοψηφία τους όμως αυτές είναι κοσμητικές ή έχουν μόνο περιφερειακή σχέση με τον πυρήνα του gameplay (πχ. πιο διαδραστικές συνεντεύξεις, περισσότερες επιλογές για τους ατζέντηδες, νέο skin, νέες καρτέλες και το κακό συναπάντημα) Να σημειώσω πως (ευτυχώς) δεν βρισκόμαστε στο fmgreece.gr, όπου 5-10 mods που πρακτικά δουλεύουν για λογαριασμό της SI μας πρήζουν τα αυτιά ή/και τα ούμπαλα κάθε χρόνο για το πόσο γαμάτο είναι το παιχνίδι και πόσο ανίκανοι είναι όσοι γκρινιάζουν επειδή πχ. τρώνε 9/10 γκολ από σέντρες και κράζουν το "ρεαλισμό" του εκάστοτε manager. ίδιο παιχνίδι. προβλέψιμο όσο δεν πάει. μισό έως το φλεβάρη που βγαίνει το τελευταίο πάτς. παράτημα στο έλεός του μετά το παραπάνω. στο σέιβ που η ομάδα γίνεται τρένο, αν το κρατήσεις ανοιχτό παίρνεις κ τσουλού με σεντ ετιεν.. κ οταν το κανεις ρισταρτ, δε μπορεις να παρεις ουτε κουλουρακια απ το φουρνο της γειτονιας. ιδια γραφικα (πατιναζ) εδω κ 3-4 χρονια - αλλαγη του ιντερφεις καθε χρονο ωστε να τρωμε 8-10 ωρες για να συνηθισουμε. έτσι πρόχειρα απο εναν τυπο που εχει περιπου 7000 ώρες παιχνιδιου απ'το 12' κ μετά... και πάνω απο 25000 απ'το τσαμπιονσιπ μανατζερ του 2000 έως σήμερα. +1 (μάλλον +100 σε όλα) εκτός από το save με την ομάδα τρένο. Κυρίως επειδή ποτέ δεν κάνω restart ενώ φυσικά δεν έχω και την υπομονή ή το χρόνο να δοκιμάζω ξανά και ξανά με διάφορες ομάδες μέχρι να αποφασίσει το παιχνίδι να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια. οσο για το team talk, απλα crap-talk...!!!! Κι όμως το team-talk είναι πολύ υποτιμημένο. Για την ακρίβεια είναι μια ρώσικη ρουλέτα, που μπορείς να πεις ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στους παίκτες και να γυρίσεις άρδην τον αγώνα χωρίς να κάνεις καμία άλλη τακτική ενέργεια ή να αλλάξεις το σύστημα. Αρκεί να έχει προαποφασίσει το παιχνίδι πως αν πχ. ως άλλος Αλέφας τους πεις στο ημίχρονο "ορμάτε μεγαλέξανδροι και φάτε τους", αυτοί θα μπουν και θα γυρίσουν το 0-1 μέσα σε δευτερόλεπτα. Αντιθέτως αν δώσεις μια λογική οδηγία,πχ. συνεχίστε έτσι και θα έρθει το γκολ, κάνοντας παράλληλα αλλαγές για να βελτιωθούν τα κακώς κείμενα, μπορεί να γίνει το οτιδήποτε (συνήθως δε προς το χειρότερο). Αφου και οταν κυκλοφορησει beta ειναι Σωστόν. Το αξίωμα παραμένει πως μέχρι το παραδοσιακό patch του Γενάρη/Φλεβάρη δεν αξίζει να ασχοληθείς. Το κακό είναι πως πολλές φορές δεν σώνεται ούτε έτσι. αφου δεν το έφερε ο θείος. 1,2,3,5...πόσες φορές θα πούμε στον εαυτό μας πως είμαστε *** ; Φέτος θείος, θείος, θείος, θείος, θείος, θείος και πάλι θείος. Ούτε ένα ευρώ στην SI, είτε αξίζει το παιχνίδι, είτε όχι. Τέρμα η κοροϊδία τόσων ετών. Παίζουμε για να το ευχαριστιόμαστε και όχι για να μας γυρίζουν τα άντερα επειδή ο GK μας έφαγε πάλι γκολ από το κέντρο, επειδή το αντίπαλο εξτρέμ του 9 crossing μεταμορφώνεται σε νέο Beckham, επειδή ο αντίπαλος striker που δεν έχει βάλει γκολ στη ζωή του ξαφνικά μας κάρφωσε 2 στα 2 με ολόκληρη την άμυνα να τον κοιτάει και την ομάδα μας να χάνει 15 κλασικές ευκαιρίες. Όπως έχουμε πει πολλάκις, στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Σε βάθος χρόνου.Όχι να βλέπουμε σε 10 αγώνες, πράγματα που δεν γίνονται ούτε σε 3 χρόνια στην πραγματικότητα. Τέλος το παραλήρημα για τώρα, η συνέχεια όταν ο μπάρμπας μας φέρει το παιχνίδι. 3
mclein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 +1 (μάλλον +100 σε όλα) εκτός από το save με την ομάδα τρένο. Κυρίως επειδή ποτέ δεν κάνω restart ενώ φυσικά δεν έχω και την υπομονή ή το χρόνο να δοκιμάζω ξανά και ξανά με διάφορες ομάδες μέχρι να αποφασίσει το παιχνίδι να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια. Κι όμως το team-talk είναι πολύ υποτιμημένο. Για την ακρίβεια είναι μια ρώσικη ρουλέτα, που μπορείς να πεις ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στους παίκτες και να γυρίσεις άρδην τον αγώνα χωρίς να κάνεις καμία άλλη τακτική ενέργεια ή να αλλάξεις το σύστημα. Αρκεί να έχει προαποφασίσει το παιχνίδι πως αν πχ. ως άλλος Αλέφας τους πεις στο ημίχρονο "ορμάτε μεγαλέξανδροι και φάτε τους", αυτοί θα μπουν και θα γυρίσουν το 0-1 μέσα σε δευτερόλεπτα. Αντιθέτως αν δώσεις μια λογική οδηγία,πχ. συνεχίστε έτσι και θα έρθει το γκολ, κάνοντας παράλληλα αλλαγές για να βελτιωθούν τα κακώς κείμενα, μπορεί να γίνει το οτιδήποτε (συνήθως δε προς το χειρότερο). πρεπεί να κοιμηθούμε + να ξυπνησουμε νωρις...τελειωσαν οι εποχες των σερι...οποτε θελει save - quit μεχρι την επομενη ! γι'αυτο ακριβώς είναι crap - talk !
eidikos33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ενταξει ρε nzeppos παρτο απο τον θειο να σου κανει crash dumps και να παιξεις το καλοκαιρι σοβαρα το παιχνιδι οταν θα περιμενει ο κοσμος να βγει το επομενο...χωρις να το εχω αγορασει ακομα διαβαζω οτι δεν εχει bugs η beta και οτι εχει γινει καλη δουλεια φέτος Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από eidikos33
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλώ, όχι συζήτηση για "θείους".
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 χωρις να το εχω αγορασει ακομα διαβαζω οτι δεν εχει bugs η beta και οτι εχει γινει καλη δουλεια φέτος Μακάρι, το εύχομαι. Θα ήθελα όμως να το διαβάσω από κριτικές χρηστών που δεν τους άρεσε το FM2015 και όχι από αυτούς που βρίσκουν όλα τα Manager τέλεια. Αν όντως είναι τόσο καλό, τότε ευχαρίστως να αναθεωρήσω. Αλλά αγορά από Day One δεν έχει. 1
petritis31 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 να μην εχει bug αποκλειται 1)γιατι τα κανουν επιτηδες για για καταπολεμηση οσο μπορουν τις πειρατειας (μη σεβομενοι αυτους που το αγοραζουν) 2)επιδη η beta ειναι σαν demo οποτε ολο κ καποιες διορθωσεις θα εχει το κανονικο 3)ας μην βιαστουμε να το κρίνομαι εαν ειναι καλο η κακο
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ενταξει ρε nzeppos παρτο απο τον θειο να σου κανει crash dumps και να παιξεις το καλοκαιρι σοβαρα το παιχνιδι οταν θα περιμενει ο κοσμος να βγει το επομενο...χωρις να το εχω αγορασει ακομα διαβαζω οτι δεν εχει bugs η beta και οτι εχει γινει καλη δουλεια φέτος σε 10 μέρες παιζόταν το παιχνίδι με τα patch πέρσι κανονικά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα