saul32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 προσπαθω να πληρωσω , αλλα βλεπω οτι απο την καρτα μου δεν εχει αφερεθει το ποσο . παντως μου στειλανε email οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια
saul32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τελικα εκανα την αγορα σημερα αλλα ο κωδικος δεν μου ηρθε ακομα .
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Που περιμένεις να σου έρθει; Μιλάμε για μήνυμα εντός της εφαρμογής του Steam έτσι;
saul32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εκανα την πληρωμη απο το site g2a .οποτε πιστευα οτι θα μου ερθει ητε μεσω email ητε σε μηνυμα μεσω steam .λαθος εκανα;
KNSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λογικα θα σου εχει ερθει στα μηνυματα του steam. Κοιταξε αν εχεις κανενα φακελακι πανω δεξια.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 EPIC England & Roy Hodgson's idiotic formation vs Iceland EUROS 27.06.16 1
shikabalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παιδες μια βοηθεια,εκανα μαλακιουλα και πηγα πηρα paysafe γιατι νομιζα τις δεχεται το steam, οποτε τωρα αναγκαστικα θα το παρω απο κλειδαδικο. Επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο τετοια σαιτ, αυτο εδω ειναι αξιοπιστο? http://www.kinguin.net/product/488523/football-manager-2016-steam-cd-key/ Νομιζω ειναι το πιο φτηνο απο αυτα που ειδα.
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όχι, οι αγορασμένες από Ελλάδα paysafe δεν είναι αποδεκτές πρακτικά πουθενά (εκτός από κάτι λίγα στοιχηματζίδικα κλπ). Το Kinguin είναι εγγύηση. Του χρόνου έχε το νου σου να μπεις κι εσύ στο γνωστό συνεταιρισμό που θα (ξανα)κάνουμε, να πάρεις το παιχνίδι την ημέρα κυκλοφορίας του με 4-5 ευρώ το πολύ. Αλλά και τα 12 ευρώ είναι μια χαρά αν έχεις σκοπό να παίξεις κανα εξάμηνο ακόμα. EPIC England & Roy Hodgson's idiotic formation vs Iceland EUROS 27.06.16 Κλαίω
shikabalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αρα ουτε στο Kinguin θα δεχτουν την paysafe να υποθεσω?Καλα που εχω λογαριασμο σε στοιχηματικες να τα βαλω εκει αφου την εκανα την μαλακια μου
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η ελληνική paysafe μέσες-άκρες είναι αποδεκτή μόνο από τα site που αναφέρονται εδώ: https://www.paysafecard.com/el-gr/use/ Την ίδια χαζομάρα έκανα κι εγώ. Έβαλα 100 ευρώ πριν κανα χρόνο και καλά για να αγοράζω παιχνίδια, αλλά από τότε μου έχουν ξεμείνει στο λογαριασμό και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Θεωρητικά μπορώ τα τα αποσύρω με κάποια χασούρα αλλά δεν μπαίνω στον κόπο, μπορεί μια μέρα να φτιάξει η κατάσταση ή να τα φάω στο στοίχημα (που ούτως ή άλλως δεν παίζω). Τεσπά, στα περισσότερα κλειδάδικα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κανονική κάρτα, πιστωτική ή debit, φυσική ή virtual. Οπότε αν έχεις κάτι τέτοιο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
mclein Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το Kinguin είναι εγγύηση. Του χρόνου έχε το νου σου να μπεις κι εσύ στο γνωστό συνεταιρισμό που θα (ξανα)κάνουμε, να πάρεις το παιχνίδι την ημέρα κυκλοφορίας του με 4-5 ευρώ το πολύ. Αλλά και τα 12 ευρώ είναι μια χαρά αν έχεις σκοπό να παίξεις κανα εξάμηνο ακόμα. το μυστικο λομπι των μανατζεραδων 1
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Γύρω στις αρχές Νοέμβρη αναμένεται να ανοίξει το σχετικό νήμα συζήτησης 1
greeneye Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 παιδια ερωτηση για το FM2014 greek. (εχω barcelona) οταν μου ζητανε μικρους για δανεισμο κτλ τοτε ενω εχω ενα σωρο προσφορες οταν παταω να κανω επιλογες και ετσι το πρασινο κουμπι αποδοχης ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ενω το κοκκινο για απορριψη κτλ δουλευει κανονικα... τι διαολο... και τον εχω διαθεσιμο για δανεισμο και ετσι, τι παει λαθος? μη μου πειτε οτι ειναι bug που ΔΕΝ το εφτιαξαν οι μαλακες? εχω τελευταιο patch που βγαλανε τοτε. * αυτο συμβαινει με ΟΛΟΥΣ τους μικρους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα