Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορα κωδικου football manager 16
καλημερα παιδια  ,υπαρχουν καποια site που πουλάνε κωδικους  για διαφορα games ποσ ασφαλες ειναι ;

Δημοσ.

αγορα κωδικου football manager 16

καλημερα παιδια  ,υπαρχουν καποια site που πουλάνε κωδικους  για διαφορα games ποσ ασφαλες ειναι ;

προχώρα άφοβα!

g2a

kinguin

instantgaming

αυτά προτίμησε.

• Like 5
Δημοσ.

15 με 20 ευρώ το έχουν ακόμα οι κερατάδες. Το φθινόπωρο κύριοι ετοιμαστείτε για νέο συνεταιρισμό να το ξαναπάρουμε στα 4-5 ευρώ έκαστος, γιατί αυτό είναι το σωστό.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, αφού τον κωδικό τον χρησιμοποιείς για να ενεργοποιήσεις και κατεβάσεις το παιχνίδι από το Steam.

Δημοσ.

ενταξει τοτε ωραια μιας και ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω απο τετοια site ..το κλειδι που θα μου δωσουν υποθετω πως θα ειναι αυθεντικο 

15fkg12.png

εδω καπου εχω μπερδευτει , τι απο τα 2  πρεπει να διαλεξω;

Δημοσ.

ενταξει τοτε ωραια μιας και ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω απο τετοια site ..το κλειδι που θα μου δωσουν υποθετω πως θα ειναι αυθεντικο ; 

Το κλειδι ειναι αυθεντικο.

Αγορασε απο 

1) http://www.kinguin.net/gr/catalogsearch/result/index/?q=football+manager+2016

2) http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2016-cd-key-compare-prices/

3) https://www.g2a.com/football-manager-2016-steam-cd-key-global.html

προσεξε το μαγαζι απο το οποιο θα αγορασεις το παιχνιδι να εχει καλη βαθμολογια και επισης στις οποιες αρνητικες βαθμολογιες ΝΑ ΜΗΝ συμπεριλαμβανεται το παιχνιδι το οποιο θελεις να αγορασεις, στην προκειμενη το Football Manager. Καλο ειναι, αφου ειναι η πρωτη σου αγορα, να πληρωσεις και το μικρο ποσο που εχουν συνηθως το Kinguin και το G2A ως ασφαλεια (shield) ετσι ωστε αν παει κατι στραβα με τον κωδικο σου να σου στειλουν πισω τα χρηματα η αλλο κωδικο (εγω τουλαχιστον αυτο κανω, αν δω προβλημα με κωδικο απο παιχνιδι που θελω να παρω, απορριπτω το μαγαζι).

Απο εδω κατεβαζεις τον steam client : http://store.steampowered.com/about/

Περνας τον κωδικο κατω αριστερα που λεει ''προσθηκη παιχνιδιου''.

Καλη διασκεδαση!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι αυθεντικό, το Steam δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις redeem. Φρόντισε όμως να αγοράσεις από τα αξιόπιστα site που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Υπ' όψιν ότι οι φθηνότερες τιμές του G2A marketplace (15 ευρώ) αναφέρονται σε τρίτους μεταπωλητές και όχι στο ίδιο το μαγαζί, οι οποίοι μάλιστα διαθέτουν το κλειδί ως Steam gift και όχι σαν απλό digital key. Δεν είμαι βέβαιος τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις, φαντάζομαι όμως ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει το Steam, ρίξε μια ματιά στο Google ή/και στο Youtube για οδηγίες. Θα βρεις απάντηση πολύ πιο γρήγορα από το να ρωτήσεις εδώ πχ. "πως κάνω redeem τον κωδικό που μου έδωσαν"

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει τοτε ωραια μιας και ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω απο τετοια site ..το κλειδι που θα μου δωσουν υποθετω πως θα ειναι αυθεντικο 

15fkg12.png

εδω καπου εχω μπερδευτει , τι απο τα 2  πρεπει να διαλεξω;

Προφανως πας να αγορασεις steam gift, δηλαδη αυτος απο τον οποιο θα αγορασεις θα στο στειλει ως δωρο. Οποτε συνεχιζεις στην αγορα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ειναι  αξιοπιστος ο πωλητης (δες βαθμολογιες/αστερακια η τι αλλο εχει).

Επισης απ'οτι βλεπω απο πισω πας να αγορασεις σε δολαρια απο το G2A, δεν θα σε αφησει μαλλον. Γυρνα το σε ευρω απο πανω δεξια εκει που λεει USD.

Επειδη βλεπω και εγω την ιδια σελιδα εγω θα το επαιρνα απο τον δευτερο τον Καναδο που εχει 99%, ψαξε ομως τις αρνητικες του και σιγουρεψου οτι δεν εχει δωσει ακυρους F.Manager κωδικους. Κοιταξε και στις θετικες να εχει δωσει σωστους κωδικους για το Manager.

• Like 2
Δημοσ.

Στο G2A νομίζω ειδικά ο δεύτερος (ο Καναδός) με σκορ 96843 είναι ο,τι πρέπει. Εφόσον και το ίδιο το site και ο πωλητής είναι αξιόπιστοι, νομίζω δεν είναι άσχημη ιδέα να απενεργοποιήσεις το G2A Shield για να γλυτώσεις άλλο ένα ευρώ.

Η συναλλαγή γίνεται αυτόματα μέσω του site, στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνεις το κλειδί μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επίσης το G2A δέχεται τις περισσότερες ελληνικές κάρτες (είτε πιστωτικές, είτε χρεωστικές).

• Like 2
Δημοσ.

Στο G2A νομίζω ειδικά ο δεύτερος (ο Καναδός) με σκορ 96843 είναι ο,τι πρέπει. Εφόσον και το ίδιο το site και ο πωλητής είναι αξιόπιστοι, νομίζω δεν είναι άσχημη ιδέα να απενεργοποιήσεις το G2A Shield για να γλυτώσεις άλλο ένα ευρώ.

Η συναλλαγή γίνεται αυτόματα μέσω του site, στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνεις το κλειδί μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επίσης το G2A δέχεται τις περισσότερες ελληνικές κάρτες (είτε πιστωτικές, είτε χρεωστικές).

Ασε να την βαλει την shield για αρχη, ας αρχισει τα πειραματα με κανενα φθηνοτερο, του 5ευρου, παιχνιδι.

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδες  για την πολυτιμη βοηθεια σας  . ακολουθω της συμβουλες και των 2 σας  και  αγοραζω απο τον καναδο  που δειχνει αξιοπιστος. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα ΟΚ καλά το λες, δεν είναι άσχημη ιδέα. Εγώ το είπα γιατί και τα 15 δεν είναι καμια φοβερή τιμή, Άλλο να πάρεις καινούργιο παιχνίδι στα 30-40 ευρώ και άλλο στην τωρινή τιμή του FM. Αλλά στην τελική και το 1 στα 15 δεν είναι σημαντικό, καλύτερα να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδες  για την πολυτιμη βοηθεια σας  . ακολουθω της συμβουλες και των 2 σας  και  αγοραζω απο τον καναδο  που δειχνει αξιοπιστος. 

Αν θυμαμαι καλα  ο κωδικος θα σου ερθει στο steam σε μυνημα και θα πρεπει να κανεις αποδοχη. Κανα δυο φορες εχω αγορασει steam gift.

Γραψε να δουμε αν πηγαν ολα καλα, λογικα σε λιγο θα αρχισεις να το κατεβαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...