Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι μου βγαζει αυτα τα προβληματα; Εχω κατεβασει και εχω ακολουθησει τις οδηγιες απο το sortitoutsi για τα Licenses και για τα Logos και τα League Expansions. Δεν εχω κατεβασει κατι αλλο. Στην δευτερη εικονα, στον κατω κυκλο φαινονται κανονικα τα Logos ενω στους αλλους κυκλους οχι. Επισης την πρωτη εικονα με την Φενερ την εβαλα γιατι την βρηκα στα μεχρι τωρα κομματια τον Logos που εχω κατεβασει και την εβαλα για να δειξω οτι δεν μου ελυσε το προβλημα το κατεβασμα αλλων logos. Εκανα επισης clear cache μεσα απο το παιχνιδι και reload skin αλλα δεν ελυσε καποιο προβλημα αυτο. Καποιες ομαδες οπως πχ τον Αγιαξ, την Λατσιο ή την Μπορντο μου τις βγαζει κανονικα κανενα προβλημα. Το προβλημα επισης υπαρχει και κατα τη διαρκεια αγωνα.

dbtf1g.png2ijgt8x.png

Επαναφερω το post μου λεγοντας οτι εγκατεστησα το παιχνιδι σε αλλον υπολογιστη μεσω steam και χωρις να πειραξω τιποτα απολυτως το προβλημα παραμενει. Τι μπορει να φταιει; Σκεφτομαι να βαλω το flut skin να δω αν αλλαξει κατι. Οχι οτι ειναι σημαντικο το προβλημα αλλα νταξει.

Δημοσ.

Που πήγες και ξετρύπωσες τέτοιο επικό παιχνίδι! Μεγάλη μπάλα! Αυτόν τον ψηλό που πέτυχε το πρώτο γκολ άνετα το έπαιρνα στον ομάδα να τον κάνω μεγάλο παίκτη-θρύλο, να φτάσει τουλάχιστον μέχρι βήτα εθνική.

ps: στο 1-1 (1:40) τι έκανε ο αμυντικός, πήγε να τη διώξει με τα πίσω πόδια το κριάρι αλλά δεν τα υπολόγισε καλά, με κάτι τέτοιους έχω μπλέξει κι εγώ που μου τους έφεραν για καλούς και 10 αγώνες μετά τους απαγόρευσα την είσοδο στο γήπεδο

pps: αυτό το τέρμα των κίτρινων είναι για κανα ουζερί και μόνο, που να παίξει μπάλα αυτός, αν πέσει δεν ξανασηκώνεται. Το έπιασε όμως το πέναλτι το θηρίο!

• Like 1
Δημοσ.

Που πήγες και ξετρύπωσες τέτοιο επικό παιχνίδι! Μεγάλη μπάλα! Αυτόν τον ψηλό που πέτυχε το πρώτο γκολ άνετα το έπαιρνα στον ομάδα να τον κάνω μεγάλο παίκτη-θρύλο, να φτάσει τουλάχιστον μέχρι βήτα εθνική.

ο αλλος πετυχε γκολ, δε σχολιαζω οτι φοραει τη στρατιωτικη του απο μεσα, θελει να το πανηγυρισει λες κ το εβαλε εναντια στην μπαρτσα κ πηρε παραμαζωμα τον ρεφερι... :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

κάθε παιχνίδι τελικός για τον κόουτς - μάνατζερ - ψυχολόγο ζεπο :

https://www.facebook.com/cultpodosfairistes/videos/1113187695359697/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

αυτά τα αστεία (εδω και 4 χρόνια, τόσο έντονα) πρέπει να τα μαζέψουν λίγο στην S.I...

Giannis_Desyllas_Overview_Profile.png Inbox_Inbox_2.png
  • Like 1
Δημοσ.

καντε κατι με τους τραυματισμους :( :(

καθε καλεσμα της εθνικης - ειναι μειον 5 παιχτες απ'τους 22....

Δημοσ.

παιδιά έχω πρόβλημα έχω κατεβάσει αγορασμένα πάντα από το steam το παιχνίδι μαζί με το editor το απλό οχι to in game 

και ενώ το παιχνίδι παίζει κανονικότατα το εντιτορ δεν δουλεύει βγάζει μαύρη οθόνη. Ξέρουμε τι φταίει ??

Δημοσ.

Ο μονος τροπος να μη σας σπαει τα νευρα με τους τραυματισμους ειναι να διωξτε οσους εχουν πανω απο 11-12 injurie proneness (μπορειτε να δειτε το value μεσω fm scout) σε συνδιασμο με Fitness, Natural Fitness (οσο χαμηλοτερο condition εχει ο παικτης τοσο πιο πιθανο να τραυματιστει, και αυτο οριζεται απο αυτα τα δυο attributes) και Match Fitness. Οσο υψηλοτερο injurie proneness εχει ενας παικτης και χαμηλοτερα τα αλλα 3 (4) τοσο πιο πιθανο να τραυματιστει. Ειδικα επιθετικογενεις παικτες που ο αντιπαλος προπονητης συνηθως τους παιζει με hard tackling δε συνερχονται ποτε και στην ουσια ενω ξεκινας προγραμματισμο να εχεις 23 παικτες (2 σε καθε θεση και 3 τερματοφυλακες), 5-6 παικτες αν εχεις στην παραπανω κατασταση παει ολος στραφι. 

Αυτο ισχυε παντα στο μανατζερ απλα φετος απ'οτι εχω δει με Essien τα εχουν βελτιωσει τα πραγματα, μιας και ενω εχει 14 IP, μου βγαλε τη χρονια μια χαρα. Ισως να παιζει ρολο οτι δεν τον παιζουν και Hard λογω θεσης, συν τα σχετικα καλα fitness atts του.

Ωραιο και ρεαλιστικο ειναι να εχετε μονο εναν ευπαθη παικτη και να τον διαχειριζεστε ειδικα λογω της ευπαθειας του. Οπως πανω κατω γινεται και στην πραγματικοτητα δλδ. Να μην τον βαζετε να παιζει πολυ αν δεν εχει καλο match fitness δλδ και να μην αφηνετε το condition του να πεφτει κατω απο 70%. 

Με τις Εθνικες αυτο γινεται, δεν προσεχουν οι AI προπονητες και αν ειναι ευπαθης ο αλλος τραυματιζεται. Παλια υπηρχε και οδηγια να οριζεις ποσο μπορει να παιξει στην εθνικη ο παικτης αλλα δε θυμαμαι αν αφορουσε και παικτες που ΔΕΝ εχουν light τραυματισμο. Το κανα μια φορα, στραβωσε ο παικτης, σιχαθηκα τον τροπο που χειρηζεται το interaction το παιχνιδι και δεν το ξαναχρησιμοποιησα. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ομαδα δεν αφομειωνει την τακτικη τις 2 τελευταιες σεζον και ενω εχω ανεβει πρεμιερ και ειμαι φουλ στους προπονητες με καλα νουμερα...καμια ιδεα?εχω επιλεξει 2 τακτικες και δεν ειναι ουτε στο 30%

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ομαδα δεν αφομειωνει την τακτικη τις 2 τελευταιες σεζον και ενω εχω ανεβει πρεμιερ και ειμαι φουλ στους προπονητες με καλα νουμερα...καμια ιδεα?εχω επιλεξει 2 τακτικες και δεν ειναι ουτε στο 30%

πιο εντατικη προπονηση ;

Δημοσ.

ας το δοκιμασω και αυτο!μηπως παιζει ρολο οτι στο τεχνικο τιμ δεν τους αρεσει το συστημα μου?ετσι δεν μπορουν να βοηθησουν μεσω προπονησης να αφομοιωθει?με προπονηση ποτε δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα σε κανενα απο το fm και πρωτη φορα μου γινονται τετοια κολπα!

υγ παρολα αυτα η ομαδα ρολαρει παρα πολυ καλα!

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδες μια βοηθεια εβαλα το flut dark skin 1.6 αλλα μου κανει κατι που δεν γινοταν πριν...η αριστερη μπαρα (αρχικη,εισερχομενα κλπ)αλλαζει χρωματα αναλογα την καρτελα την οποια βρισκομαι κατι που δεν μου αρεσει....αλλαζει αυτο?

Δημοσ.

Αν και παίζω το 15, φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και στο 16.

Έχω κάνει την πορεία μου (Φωστήρας-Nantes-ManCity) και πραγματικα΄θέλω να φύγω από Premier League. Έλα όμως που οι μεγάλες ομάδες δεν με πλησιάζουν, ενώ οι μικρότερες μου ρίχνουν άκυρο επιλέγοντας χειρότερους προπονητές!

Πως αλλάζεις ομάδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...