greeneye Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 παιδια οταν πεζετε την πληρη εκδοση με ολα μεσα δεν αργειτε παρα πολυ στο να τελειωσετε μια χρονια ειδικα αν απαντατε συνεχως σε ερωτησεις δημοσιογραφων κτλ κτλ? με τα παλια CM κτλ πηγαιναμε πολυ ωραια, τωρα μεχρι να βρουμε κατι και να απαντησουμε και 5 ερωτησεις εχουμε φαει 2 ωρες για να παξουμε 2 παιχνιδια. Εσεις τι κανετε επιλεγετε τι μικρη εκδοση και ασχολειστε μονο με τα βασικα?
mclein Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 έχουμε ένα αστέρι ν'απαντά τις "αστείες" ερωτήσεις & ασχολουμαστε με αυτά τα λίγα που λειτουργούν σωστά !!!
Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ δεν πολυασχολούμαι με δηλώσεις. Πλην των μεταγραφών ίσως που ψιλοεπηρεάζουν την ψυχολογία του παίκτη ΝΕΟ FEATURE
petritis31 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 νομιζω οτι οποιοι το αγορασουν απο εξωτερικο θα εχουν κ μια beta 2 βδομαδες ποιο νωρις απο την επίσημη κυκλοφορία
petritis31 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 http://www.footballmanager.com/football-manager-2016-beta-liveκυκλοφορησε η beta το εχει παρει κανεις?
vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδιά δικαίωμα στη Beta έχουν μόνο όσο το προπαραγγείλουν από steam?
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδιά δικαίωμα στη Beta έχουν μόνο όσο το προπαραγγείλουν από steam? και retail να το πάρεις στο steam πάλι μπένει,οπότε και πάλι έχεις το preorder bonus που είναι η beta..
vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 είναι στάνταρ αυτό? γιατί πήρα τηλέφωνo ένα κατάστημα που το έχουν για προπαραγγελία να ρωτήσω με ποιον τρόπο θα μου στείλουν τον κωδικό για τh beta και μου είπαν ότι από φέτος άλλαξε και δικαίωμα στη Beta θα έχουν μόνο όσοι το προπαραγγείλουν μέσω steam
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 είναι στάνταρ αυτό? γιατί πήρα τηλέφωνo ένα κατάστημα που το έχουν για προπαραγγελία να ρωτήσω με ποιον τρόπο θα μου στείλουν τον κωδικό για τh beta και μου είπαν ότι από φέτος άλλαξε και δικαίωμα στη Beta θα έχουν μόνο όσοι το προπαραγγείλουν μέσω steam απόσο ξέρω από φίλο που το πήρε από ένα κατάστημα στην θεσσαλονίκη,όταν έκανε redeem το game,του προστέθηκε και η beta.βασικά DEMO είναι,2 βδομάδες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι,αλλά τεσπα. Πάντως δε θα καιγόμουν τόσο,αφού μένουν 2 βδομάδες.
vasilisga Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/h-beta-ekdosi-tou-fm2016-kukloforise/ αυτό που σας έλεγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα