Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-47640-0-14990300-1453549249_thumb.png

- Πως τα πας κυρ-Ζέππο, καιρό έχω να σε δω, τώρα με τις ελιές και τα κρύα δεν πρόφταινα να ανεβαίνω στο γήπεδο. Τραβάει η ομάδα φέτο;

- Πως να τα πάω μπαρμπα-Μήτρο, τα ίδια και τα ίδια με τα μαλακισμένα που έχω μπλέξει, τα κωλόπαιδα. Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά όταν τους βάλεις στο γήπεδο δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα. Τα κριάρια σου να έβαζα, καλύτερα θα τα πήγαιναν.

- Γιατί ωρέ, δεν πάτε καλά στο πρωτάθλημα; Δεν έχω δει βαθμολογία, αυτές τις μέρες σέρνεται το ίντερνε στη στρούγκα.

- Ε, κοντολογίς κάναμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και είπα έβαλε ο Άγιος Φανούρης να πάρει τα πάνω της η ομάδα. Από τότε τελειώσανε οι συχωριανοί με τις ελιές και τα κλαδέματα, μπήκε ο Δεκέμβρης, κοντεύουν άγιες μέρες και ακόμα νίκη δεν έχουμε δει. Από το κακό στο χειρότερο πέντε αγώνες τώρα.

- Μήμπως φταίνε αυτά τα δυο ρεμάλια που σου έφερε ο συμβουλάτορας για κεντρικούς αμυντικούς; Ο Σακαλής και πως τονε λέγανε τον άλλονε;

- Το Νίκο το Βουραζέρη λες μπαρμπα-Μήτρο. Αυτούς που πήγαν και τους ανακάλυψαν δεν ξέρω. Μου τους προξένεψαν σαν καλούς αλλά τελικά το μόνο πιο σάπιο πράμα που έχω ματαδεί ήταν κάτι παλιολάχανα που έριξε τις προάλλες στις κότες η κυρα-Θοδώρα του μαστρο-Κοσμά και βρώμισε όλος ο ντουνιάς από την πεζούλα του πλάτανου και κάτω. Τους έκοψα από βασικούς, τους πρόγκηξα αλλά σάμπως έχω και καλύτερους να βάλω;

- Εγώ κυρ-Ζέππο εξήντα χρόνια στα πρόβατα ένα πράμα έχω μάθει. Αν έχεις σύστημα, κάπως τα συμμαζεύεις όλα τα πράματα. Και τα γίδια και τους ποδοσφαιριστάς.

- Καλά τα λες. Έχω, όχι ένα αλλά πολλά. Ο καημός μου είναι πως ό,τι διάολο σύστημα και να παίξεις, όταν χάνεις με ένα τέτοιο γκολ, τότε εύχεσαι οι κατάρες του κόσμου όλου να πέσουν στην Ες Άι Ιντεράκτιβ.

(Ναι, είναι το τρίτο γμημένο γκολ από τα 50 μέτρα που τρώω σε 14 αγώνες, όλα ίδια. Άρα μην μου πείτε για συμπτώσεις. Έχουμε δύο αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και είμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Υπάρχει μια ελπίδα να γλυτώσουμε, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, τότε κλάφτα Χαραλάμπη).

• Like 6
Δημοσ.

Παρε αλλον τερματοφυλακα. Ειναι τραγικος αυτος που εχεις στο positioning. Κοιτα που βρισκεται την ωρα της σεντρας-σουτ.

Παρε τον Cech. Για να τον δωσουν θα σας ζητησουν καμια 3000 αιγοπροβατα, 12 αλογα κουρσας, 6 σκυλια κουρσας, 50 βαρελια τσιπουρο ανευ και την Μαλαμω του μπαρμπα Μητρου. Οχι την γαιδαρα, την κορη.

• Like 2
Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι τα τρία παρόμοια γκολ τα έχω φάει με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες. Επιπλέον έστω ότι είχε καλύτερο positioning και την έβγαζε αυτή τη σέντρα-σουτ με εντυπωσιακή επέμβαση. Πόσο συχνά βλέπετε τέτοια πράγματα στο πραγματικό ποδόσφαιρο; Στο φετινό μάνατζερ εγώ τα βλέπω τουλάχιστον μία φορά ανά 2-3 αγώνες (και ως φαίνεται μία στους πέντε μπαίνει κιόλας).

Δημοσ.

Κοιτάξτε παλτό που γύρισε και μου είπε ότι έχασε την πίστη του σε μένα επειδή η Nantes δεν τα παέι καλά στο πρωτάθλημα (9η σε 16 αγωνιστικές) στη 3η χρονιά μου και αφού πέρσι είχα βγει CL!!!

quashner_zpslb0ttc1v.jpg

Θα τον είχα αλλάξει αλλά με budget 7,5mil για μεταγραφές και 33mil για συμβόλαια, ούτε τον Cavani στα 34 του δεν μπορώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι τα τρία παρόμοια γκολ τα έχω φάει με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες. Επιπλέον έστω ότι είχε καλύτερο positioning και την έβγαζε αυτή τη σέντρα-σουτ με εντυπωσιακή επέμβαση. Πόσο συχνά βλέπετε τέτοια πράγματα στο πραγματικό ποδόσφαιρο; Στο φετινό μάνατζερ εγώ τα βλέπω τουλάχιστον μία φορά ανά 2-3 αγώνες (και ως φαίνεται μία στους πέντε μπαίνει κιόλας).

και περσι και προπερσι υπηρχε αυτο το θεμα. νομιζω ομως οτι οσο πιο κουλος ο ΤΦ, τοσο πιο πιθανο να συμβει.

υγ - νομιζω οτι το team - talk ειναι οτι πιο crap - talk εχει υπαρξει φετος !

Δημοσ.

Από team talks έχω βαρεθεί να λέω στους πάντες "I have faith in you" και να χαίρονται, άσχετα αν μισή ώρα πριν τους είχα κατεβάσει σαράντα καντήλια και δώδεκα ευαγγέλια.

Έχεις δίκιο πως το πρόβλημα με τις παλαβές σέντρες-σουτ υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά συνήθως είχαμε μόνο δοκάρια και άλλες ομορφιές. Πολύ σπάνια να έμπαινε γκολ. Και η αλήθεια είναι πως την πρώτη χρονιά στη Δ' εθνική δεν είχαμε δεχθεί κανένα τέτοιο. Στη Γ' όμως, με ΠΟΛΥ καλύτερους τερματοφύλακες έχουνε πονέσει τα ματάκια μας...

Δημοσ.

Ζέππο είσαι θεούλης ρε!!

Από τις πιο όμορφες "γωνιές" του φόρουμ αυτή εδώ με τις ευφάνταστες ανασκοπήσεις σου.Έχω λίγα χρόνια να ασχοληθώ με fm,αλλά θα το ξαναπιάσω εξαιτίας σου άτιμε  :-D  :-D

Δημοσ.

Για κάθε ομορφιά που βλέπεις βέβαια, εμένα η πίεση μού πηγαίνει στο 40! Αλλά τι να γίνει, καλό είναι να τα διαβάζουμε και να γελάμε μόλις μας περνάνε τα νεύρα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω 20-25 παιχτες με οσφπ, τα 2/3 παιζει να ειναι unhappy !!!

τι να κανω για να μη σπασω την οθονη, οταν καταφερω να ξαναπαιξω ;;;;;

το μοραλε στα ταρταρα, οι υπολοιποι μισοι τους υποστηριζουν κ οι αλλοι μισοι οχι...

ΤΡΑΓΙΚΟ !!!

Δημοσ.

Έξω! Δρόμο όλοι, όποιος δεν γουστάρει να πάει σπίτι του! Στο τέλος όμως πάντα την πληρώνει ο προπονητής από τις βρωμοκλίκες στα αποδυτήρια. Θυμάμαι τώρα παλιές εποχές που τα 2-week πρόστιμα έπεφταν βροχή. Μαντέψτε τι γινόταν μετά από μερικές εβδομάδες.

Μια φορά όμως πήρα το αίμα μου πίσω. Αφού με έδιωξαν από τον Ολυμπιακό, κατάφερα να πάω στη Ρεάλ (στο FM2005 γινόντουσαν αυτά τα πράγματα...) Χωρίς να κρατήσω καμία κακία (στάνταρ όμως!) το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φέρω όλους τους καλούς παίκτες του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη, καναδυο μάλιστα έγιναν αργότερα βασικοί. Στη συνέχεια έκλεισα φιλικό εναντίον του Ολυμπιακού και τους έριξα 8-9 γκολ, έτσι να για μάθουν! Εννοείται ότι μετά από αυτά οι ερυθρόλευκοι έκαναν πάνω από 5 χρόνια να ορθοποδήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εχω 5 παιχτακια τοπ και τωρα που εδεσε η ομαδα παμε για ουεφα..κι αυτοι μυξοκλαινε.

και το παιχνιδι εχει ενα θεμα με τις πωλησεις !!!!

σου γινονται αμετρητες προτασεις για τους δικους σου αλλα στην τωρινη τους αξια & οτι και να βαλεις παραπανω γινεται withdraw ! δε γινεται τωρα να δωσω 5 μυρια το παλτο που θα πιανε 20....ΤΙ ΣΟΙ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ;;;;

αντιθετα βλεπεις το σαμαρη να πηγαινει στην παρι με 25.000.000

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

Μπράβο, ο Σάμαρης και σε εμένα πήρε τρελή μεταγραφή, πάνω από 30 εκατομμύρια. Δεν θυμάμαι που πήγε όμως. Ή Παρί ή σε καμια μεγάλη της Αγγλίας.

Εγώ πάλι προσπαθώ να ξεφορτωθώ ένα αρκετά αξιόλογο τερματοφύλακα πουλώντας τον... μηδέν ευρώ και δεν τον θέλει κανένας. Τι διάολο, ειδικά στην Δ' εθνική θα έπαιζε άνετα βασικός σχεδόν σε όλες τις ομάδες.

Δημοσ.

χθες αργα το βραδυ, το εβαλα στο auto...

ο βαγγελας πουλησε περουτζι 15 μυρια, ζιβκοβιτς 17.5 & κασαμι 7....

αυτό θα πει ρεαλισμος κυριοι !!!!! το καλυτερο ηταν που αγορασε αυτους που ειχα shortlisted για αντικαταστατες...

ως αλλος Καϋμενάκης / Μπάκος, ο προεδρας επενδυσε σε αργεντινικα ταλεντα !!!

πάρε...πάρεεεεεεε, παιχτακια εχω λεμεεεεεεεεεεε !!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...