Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SKY BET LEAGUE 1 σου ερχομαστε!!!τριτη θεση και απευθειας ανοδο παρα τα στραβωματηματα απο κατωτερες ποιοτικα ομαδες ερχεται και ενα ξεσκαρταρισμα μικρο στο ροστερ ωστε να μεινουν μονοι οσοι μπορουν να προσφερουν γιατι πεφτουν 4 ομαδες και τα πραγματα ειναι ζορικα

• Like 1
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@nzeppos, μπήκα κι εγώ στο tripάκι να κατεβάσω τα περισσότερα από τα extra που ανέφερες, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετό commitment. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει. Πάντως από όλα αυτά, τα μόνα που μου πήραν χρόνο ήταν το facepack και το metallic logos. Τα είχα βάλει όλα στο jdownloader να κατέβουν από depositfiles και σιγά-σιγά έγινε η δουλειά (πήρε 2-3 μέρες βέβαια). Το καλό είναι πως τα ίδια αρχεία άνετα τα κρατάμε για καναδυο χρόνια ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις κατεβασα ξανα τα Metallic Logos Megapack και ενω τα κανω ολα οπως πρεπει δεν μου βγαζει τα σωστα logo σε ολες τις περιπτωσεις

Yg μου κανει εντυπωση που στην κατηγορια μου ειναι ολα τα logo κομπλε ακομα και τωρα που τα διεγραψα ολα!

edit τελικα εβαλα το tcm και βολευει δεν ξερω τι εκανα αλλα δεν με ενοχλει κιολας!

Επεξ/σία από babis13
Δημοσ.

Yg μου κανει εντυπωση που στην κατηγορια μου ειναι ολα τα logo κομπλε ακομα και τωρα που τα διεγραψα ολα!

Αυτό είναι καθαρά θέμα caching. Κάτι δεν καθαρίζει(ς) σωστά στην cache του φακέλου appdata ή/και στο skin σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα σημερα με κωδικο Steam αλλα δεν μου το τρεχει!

Εμφανιζει crash dump οταν παω να ξεκινησω,και βγαζει και ενα μνμ οτι failed to setup graphics system...

Μου εχει σπασει τα νευρα!Καμια ιδεα κανεις??

Εχω κανει κατι κινησεις που λεει στο customer support της εταιρειας αλλα δεν ειδα προκοπη.

Τωρα απεγκατεστησα και το Steam Και το παιχνιδι και τα ξαναπερναω.

Το μηχανημα ειναι δυνατο αρα δεν παιζει θεμα απο εκει.Windows 7 εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Κύριοι...

post-47640-0-16434700-1452431614_thumb.png

Φέραμε μεγάλο ποδοσφαιριστή του ποδοσφαίρου στην ομάδα μας, έναν παιχταρά με τα όλα του και ξηγημένο παλικάρι, επιπλέον είναι και μεγάλος ρήτορας, της μιλάει της μπάλας. Χρειάστηκε να δώσουμε κατιτίς παραπάνω στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, 12 χιλιάρικα σε κολλαριστά 50ευρα μετρημένα ένα-ένα, κερδισμένα με τον τίμιο ιδρώτα μας. Μακράν η πιο ακριβή μεταγραφή*, μέχρι την επόμενη.

Θα καλύψει την απώλεια του Κλιάφα στο κέντρο, που με τόσο ύπουλο τρόπο μας πρόδωσε για τον Αετό Ορφανού. Ο κύριος Κλιάφας δεν σεβάστηκε το συμφωνητικό που είχαμε υπογράψει για 120 ευρώ ανά αγώνα και προτίμησε να φύγει νύχτα για να βρει κανονικό συμβόλαιο. Δεν πειράζει, στο καλό να πάει, γνωρίζουμε όμως που μένει.

Χωρίς άλλα λόγια, σας αποκαλύπτω τον Δημήτρη Κεφαλά:

post-47640-0-69469500-1452431347_thumb.png

Εγώ προσωπικά ο πρόεδρος και η λοιποί της διοικήσεως είμεθα βέβαια ότι θα αφήσει εποχή και θα μιλάει ολάκερη η Ευρώπη για αυτόνανε τον παιχταρά. Και τώρα σας αφήνω να απολαύσετε παλιότερο βίντεο με τα κατορθώματα αυτουνού του παιχταρά:

ps: όπως λέει και στο βίντεο, είναι "Midfielder Central-Difenceve"

pps: η πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας για φέτος ήταν 2,5 χιλιάδες και για πέρσι μόλις 1500 ευρώπουλα. Πρακτικά ο Κεφαλάς κόστισε περισσότερo από στο σύνολο των υπόλοιπων μεταγραφών μας την τελευταία διετία.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Για μενα αξιζει αν και δεν μπορω να θεωρηθω αντικειμενικος γιατι τα προπαραγγελνω απο το 08 παντως ειναι καλο σαν παιχνιδι και η m.e του φετος ειναι ισως η καλυτερο μαζι με του 2013

Δημοσ.

Σε σχέση με το 15 υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες που να δικαιολογούν το 40αρι?

Όσοι μπήκαν στο κόλπο του "συνεταιρισμού" το αγόρασαν λιγότερο από 4,5 ευρώ έκαστος (περισσότερα στη σχετική συζήτηση). Αυτή τη στιγμή πάντως έχει 30 στα γνωστά κλειδάδικα.

Τώρα σε σχέση με το FM15 δεν μπορώ να κρίνω, αφού με το περσινό ασχολήθηκα μόλις 2 σεζόν και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Απ' όσο έχω διαβάσει δεν πρέπει να υπάρχουν τεράστιες διαφορές, κάτι που είναι φυσιολογικό (δύσκολο να δεις μεγάλες αλλαγές από χρονιά σε χρονιά). Πρακτικά είναι ένα βελτιωμένο 15 και σε αυτό νομίζω συμφωνούν όλοι. Η match engine φαίνεται να λειτουργεί σωστά, αφού αυτά που σχεδιάζω στο τεφτέρι μέσες-άκρες τα βλέπω στο χορτάρι* (όσο αυτό είναι εφικτό σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων).

* το "χορτάρι" μέσα σε πολλά εισαγωγικά, αφού ο χλοοτάπητάς μας είναι σε οικτρή κατάσταση, με το χώμα να κοντεύει να ξεπεράσει την πρασινάδα και ο πρόεδρος δεν έχει σκοπό να τον ξαναστρώσει (άσχετα αν σε 2 βδομάδες ξεκινάει η Γ' εθνική). Δώσε κανα φράγκο ρε πρόεδρε, ήμαρτον, μαζί σου θα τα πάρεις;

ps: Ο περιλάλητος Κεφαλάς πρόλαβε να κάνει 2-3 καλά φιλικά και μετά χτύπησε στον αστράγαλο. 2 βδομάδες έξω, χάνει σίγουρα την πρεμιέρα. Καταραμένη τύχη.

pps: Αυτός ο director of football αποδεικνύεται καλύτερος από όλους τους scout μαζί, αφού μέσα σε ένα μήνα μου έχει φέρει αξιόμαχους παιχταράδες σε εξαιρετικές τιμές. Τι 2 τερματοφύλακες (συνολικά έχω 4, να δω τι θα τους κάνω), τι εξαιρετικά εξτρέμ, τι κόφτες-φονιάδες. Τουναντίον οι 3 scouts ζήτημα να έχουν ανακαλύψει έναν παίκτη της προκοπής σε όλη την επικράτεια, όλο με κάτι σαπάκια ασχολούνται.

pp[...]ps: Το κακό είναι πως μ' αυτά και μ' αυτά έχω μαζέψει κοντά... 30 παίκτες (ίσως και παραπάνω) και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν ή έστω κάπως να δέσουν όλοι αυτοί. Η συνοχή της ομάδας παραμένει στα τάρταρα 3 φιλικά πριν την πρεμιέρα και δεν είναι εύκολο να ανέβει αφού δοκιμάζω συνεχώς διάφορα σχήματα. Το δίδυμο των πολυδιαφημισμένων αμυντικών φαίνεται πως καταλήγει σε μέγα φιάσκο, αφού ειδικά ο ένας από δαύτους πραγματικά αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται (ακόμα κι αν θεωρητικά είναι ο 2ος καλύτερος). Ο άγιος προστάτης της ομάδας να βάλει το χέρι του (καλύτερα όχι το χέρι, θα κάνει πέναλτι, ας βάλει το πόδι έστω).

• Like 1
Δημοσ.

Ελληνική paysafe λογικά δεν πρέπει να δέχεται κανένα ξένο e-shop, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες εβδομάδες. Κατά τ' άλλα έχουμε τα γνωστά, G2A, instant-gaming κλπ. Βλέπω πάντως πως ακόμα δεν έχει πέσει καθόλου το καταραμένο, 32 με 35 ευρώ έχει. Κάτι ξέραμε που το πήραμε στα 4,5 έκαστος και ξεμπερδέψαμε.

Για να γυρίσω στα δικά μου, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Γ' εθνικής φαίνεται πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Αλμωπίας. Στην πρώτη φάση του πρώτου αγώνα δεχθήκαμε γκολ, αλλά τελικά μας ξελάσπωσε η μη-έξοδος του αντίπαλου GK σε μια φάση που ένα βήμα να έκανε θα είχε αποσοβήσει το γκολ. Στη συνέχεια μας έδωσε και ένα πέναλτι μούφα ο Σπάθας και νικήσαμε 2-1.

Ακολούθως ήττα 2-0 στην Καβάλα, με το πρώτο γκολ από τα 45 μέτρα (σέντρα-γιόμα που κατά τύχη κρέμασε τον GK και πήγε μέσα, ήμαρτον) και στη συνέχεια 1-2 εντός από Κρυονέρι (από 1-0). Φρίκη, θα τους διώξω όλους. Πως να δέσει η ομάδα όταν μετά την άνοδο 8/11 βασικούς είναι νέες μετεγγραφές.

• Like 1
Δημοσ.

Ακολούθως ήττα 2-0 στην Καβάλα, με το πρώτο γκολ από τα 45 μέτρα (σέντρα-γιόμα που κατά τύχη κρέμασε τον GK και πήγε μέσα, ήμαρτον) και στη συνέχεια 1-2 εντός από Κρυονέρι (από 1-0). Φρίκη, θα τους διώξω όλους. Πως να δέσει η ομάδα όταν μετά την άνοδο 8/11 βασικούς είναι νέες μετεγγραφές.

προσπαθησε να μη χανεις για 6-8 αγωνιστικες. το 0-0 ειναι καλυτερο απο ήττα. μετα τα πραγματα θα ειναι καλυτερα + ενα τιμ τολκ στις 4 αποτυχιες θα βοηθουσε !!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση 0-0 στη Γ' εθνική με την άμυνα αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκεται, ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές.

Μετά από τα αποτελέσματα που έλεγα, έκανα άλλες 2 συνεχόμενες ήττες, το όλον τέσσερις (στη μία έχασα μόλις 1-0 αλλά τα σουτ ήταν... 21-1, ούτε το κέντρο δεν περάσαμε). Τουλάχιστον ήταν όλοι αγώνες εναντίον των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας (Καλαμαριά που πάει τρένο, Ηρακλής Αμπελοκήπων κλπ). Πολύ κακό ξεκίνημα με 1-1-4 και μόλις στην 14η θέση, καρφί για υποβιβασμό στο βόρβορο των τοπικών. Ευτυχώς σε ένα αγώνα πραγματικά μας έφεξε, αφού βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 εντός στο 60' (αντί για 0-5) και αφού έβαλα overload, όποιον πάρει ο χάρος, καταφέραμε και το γυρίσαμε το καταραμένο. 2-2 μέχρι το 75' και στο 92' χάσαμε και οριζόντιο εξ' επαφής, παραλίγο να κάναμε το 3-2 και να στέλναμε στον κουβά όσους παίζουν live στοίχημα.

Κάποια στιγμή όμως ξεμπουκώσαμε, αϊ σιχτίρ! Πήγαμε στην Έδεσσα απέναντι στον παραδοσιακό μας αντίπαλο (θυμηθείτε το επικό 0-4 πέρσι), με τους μπούκηδες να δίνουν το διπλό στο 11 αφού ο Εδεσσαϊκός βρισκόταν στην 6η θέση! Κι όμως με παλικαρίσια εμφάνιση, ορμάτε μεγαλέξανδροι, όσα φάμε κι όσα βάλουμε, περάσαμε 0-2. Στη συνέχεια 3-0 τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδό χωράφι μας και στα καπάκια άλλα τόσα στον Κιλκισιακό. Και μάλιστα με rotation μερικών παικτών, αφού έχει ήδη αρχίσει η γκρίνια γιατί-αυτός-και-όχι-εγώ από μεγάλο μέρος της ομάδας (λογικό με κοντά 35 ρεμάλια στο ρόστερ...)

Με 4-1-4 ανεβήκαμε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (7+1 ομάδες!) και ελπίζουμε για περαιτέρω βελτίωση. Το κόλπο μέχρι στιγμής είναι τέρμα closing down, ξύλο και πάλι ξύλο, όλοι μπροστά από το πρώτο δευτερόλεπτο μπας και κλείσουμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Φυσικά με καλύτερη ομάδα θα το μετανιώσουμε πικρά (ήδη ακόμα και με τις χειρότερες ομάδες, μας έσωσε κάμποσες φορές ο νέος GK που μου έφερε ο τεχνικός διευθυντής, σημαντικά καλύτερος από τους υπόλοιπους... 3 τερματοφύλακες που ήδη είχα και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ ούτε τζάμπα). Επιπλέον προπόνηση κάθε εβδομάδα με Very High intensity, να βγαίνει αίμα στο χορτάρι χώμα. Όποιος δεν θέλει σπίτι του. Μόνο τις εβδομάδες με 2 αγώνες (Τετάρτη-Κυριακή) έβαλα σκέτο High.

Στα μείον πως δεν υπάρχει διοργάνωση για τους U20, συνεπώς όσους παίκτες θέλω να στέλνω προσωρινά εκεί για να ανεβάσουν λίγο match sharpness, πρακτικά τους έχω να πληρώνονται και να κάθονται. Έκλεισα λοιπόν μια σειρά από φιλικά με άλλες U20 μπας και πάρουν λίγο τα πόδια τους.

ps: Φάγαμε και δεύτερο γκολ από το κέντρο, κάτι περίεργο γίνεται εδώ. Δεν γίνεται 2 φορές μέσα σε 6 αγώνες να τρώμε τέτοια πράγματα. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλες σέντρες των 40-50 μέτρων που ναι μεν δεν πάνε μέσα, χτυπάνε όμως δοκάρια και άλλα ωραία. Πόσο συχνά γίνονται αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητα, ήμαρτον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...