Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο με τα 2' καθυστερησεις στο 90' με 3 γκολ β' ημιχρονου και 4-6 αλλαγες...πρεπει να σταματησει !!!

μονο στην Α Γερμανιας (αληθινη, οχι παιχνιδιου) το εχω παρατηρησει που ειναι απ τα πιο στημενα πρωταθληματα στον κοσμο !!!!

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι μου βγαζει αυτα τα προβληματα; Εχω κατεβασει και εχω ακολουθησει τις οδηγιες απο το sortitoutsi για τα Licenses και για τα Logos και τα League Expansions. Δεν εχω κατεβασει κατι αλλο. Στην δευτερη εικονα, στον κατω κυκλο φαινονται κανονικα τα Logos ενω στους αλλους κυκλους οχι. Επισης την πρωτη εικονα με την Φενερ την εβαλα γιατι την βρηκα στα μεχρι τωρα κομματια τον Logos που εχω κατεβασει και την εβαλα για να δειξω οτι δεν μου ελυσε το προβλημα το κατεβασμα αλλων logos. Εκανα επισης clear cache μεσα απο το παιχνιδι και reload skin αλλα δεν ελυσε καποιο προβλημα αυτο. Καποιες ομαδες οπως πχ τον Αγιαξ, την Λατσιο ή την Μπορντο μου τις βγαζει κανονικα κανενα προβλημα. Το προβλημα επισης υπαρχει και κατα τη διαρκεια αγωνα.

dbtf1g.png2ijgt8x.png

Δημοσ.

Του ύψους και του βάθους η ομάδα στα φιλικά. Μετά από τη μεγάλη νίκη 4-1 επί του Θεσπρωτού, φέραμε εγκληματικό 2-2 με την Αστραπή Μεσοποταμίας (από 0-2 υπέρ μας, τα φάγαμε όμως στο 45' και στο 90'). Και μετά εντός με το (θεωρητικά ανώτερο) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από 2-1 στο ημιχρόνιο με μεγάλη μπάλα, ξεφτιλιστήκαμε 2-5 και ησυχάσαμε (το 2-1 έγινε 2-4 μέσα σε 9 λεπτά). Η πρώτη μας ήττα μετά από σχεδόν 10 αγώνες.

Απ' ότι φαίνεται όμως μας ταρακούνησε όσο έπρεπε, γιατί στο τελευταίο φιλικό εναντίον των Παραληθαίων βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 στο 6' και τελικά επικρατήσαμε 1-5. Αυτά βέβαια είναι σκορ αγγλικών πρωταθλημάτων, γιατί στα τοπικά 6 γκολ δεν μπαίνουν ούτε σε 2 μήνες.

Μαζί με κάποιες μεταγραφές των... 500-1000 ευρώ (το φυσάει το παραδάκι ο πρόεδρας) είμαστε πρακτικά έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κατηγορία. Το περίεργο είναι πως όσο φέρνω "κανονικούς" παίκτες από άλλες ομάδες (βλ. όχι γκρι), οι γκρι παίκτες της 11άδας μου... εξαφανίζονται! Δεν φαίνονται πλέον ούτε στους αναπληρωματικούς, ούτε στην under 20. Σαν να σου λέει το παιχνίδι τώρα που πήρες φυσιολογικό παίκτη, δεν χρειάζεσαι τον random και άρα τον σβήνω.

Πρώτη αγωνιστική εναντίον του Ολυμπιακού Γαλατάδων, ελπίζω να έρθουν πάνω από 500 άτομα στο γήπεδο να κάνουμε μπούγιο. Και μετά πάμε Γιαννιτσά.

Το κακό είναι πως δεν υπάρχει ελπίδα να προχωρήσει το save σε βάθος, γιατί έκανα την υπέρτατη κοτσάνα να μην ενεργοποιήσω την αυτόματη πρόσληψη staff με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε γυμναστές, ούτε φυσιοθεραπευτές, ούτε scouts, ούτε τίποτα. Μόνο ένα βοηθό. Και στα custom τοπικά πρωταθλήματα όπως φαίνεται δεν υπάρχει προσωπικό να καλύψει αυτές τις θέσεις, αφού το staff των ανωτέρω κατηγοριών δεν δέχονται να έρθουν τόσο χαμηλά (ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει τα σχετικά μικρά πρωταθλήματα άλλων χωρών). Πάει να πει πιο πολύ παίζω για να δοκιμάσω διάφορα πράγματα, πριν ξεκινήσω το κανονικό manager.

@pavlos: περίεργο μου φαίνεται, πάντως τα metallic logos από sortitoutsi φαίνονται να παίζουν μια χαρά ακόμα και με το flut skin:

post-47640-0-70827500-1451075388_thumb.png

(δεν έχω βάλει ακόμα kits για Τουρκία, υπάρχουν όμως cutout facepack, flut skin, trophies, metallic logos, citypacks κλπ)

Δημοσ.

@nzeppos Αρχισα μια νεα καριερα με επιλεγμενες ολα τα extra files στο editor data και αλλη μια χωρις κανενα, και στις 2 περιπτωσεις μου δημιουργησε προβλημα. Οποτε εικαζω οτι το προβλημα βρισκεται στα αρχεια εγκαταστασης ισως με την εγκατασταση των licenses για τα πρωταθληματα που σβηνεις καποια αρχεια και βαζεις καποια αλλα,οποτε, θα μπορουσες να μου στειλεις αυτα τα αρχεια:

Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2016 \ data \ db \ 1600 
 Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2016 \ data \ db \ 1601 

τα οποια ειναι αυτα που πειραχτηκαν;

Δημοσ.

Δεν έχω ολόκληρο το φάκελο, αφού έχω σβήσει κι εγώ πράγματα (κυρίως από το lnc). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι δεξί κλικ στο παιχνίδι (στη λίστα του Steam) => Properties => Local files => Verify integrity of game cache.

Μέσα σε 2-3 λεπτά θα τσεκάρει όλο το φάκελο εγκατάστασης και θα επαναφέρει ό,τι αυθεντικό αρχείο έχεις σβήσει ή έχεις πειράξει. Οπότε θα κάνεις τη δουλειά που θέλεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Δημοσ.

Παίζω το PES manager στο κινητό κ έπαιξα το fm 16 κ με έπιασε κατάθλιψη... Έχουν περάσει τόσα χρόνια κ κοροϊδεύουν το κόσμο με την match engine. Αυτά κ πολλά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

τακλιν παπαρ.ες ,παλι με τα ματια μαρκαρουν ...καμια συνεργασια konami με si κ να απογειωθει το παιχνιδι στα μεγισατ δεν μπορει να γινει να το καταευχαριστηθουμε ? αν δεν φτιαξουν την m.e. παλι τα ιδια δεν αξιζει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει και τελείωσε, αυτός ο Εδεσσαϊκός πρέπει να είναι η Μπαρτσελόνα των τοπικών, 14 νίκες σε 16 αγώνες και 41-6 γκολ (μία μόνο ήττα κι αυτή στην πρώτη αγωνιστική). Αδύνατον να τους φτάσω, ακόμα κι αν ανέλπιστα ξεκίνησα τρένο (6/6) με 7-8 random παίκτες, έκανα μια μικρή κοιλιά και είμαι μόνο 5 βαθμούς πίσω (με 12 νίκες).

Τουλάχιστον να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση από τον Ηρακλή Άσπρου να πάμε στα playoff (από τους οποίους χάσαμε 3-1 με απίστευτο και τραγελαφικό τρόπο, το ένα γκολ στο 45' κόντρα στη ροή του αγώνα με γιόμα 40 μέτρων και την μπάλα να περνάει... μέσα από τον αμυντικό, το δεύτερο εντελώς αχρείαστο πέναλτι και το τρίτο καθαρό offside, γελάει ο κόσμος).

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

και ο Παοκ ο ισοβιος πρωταθλητης Α εθνικής = σουπερ λιγδας !!!!

οπως κ η Μπαρτσα στο Τσου Λου !!!

επισης, στην αρχη του παιχνιδιου η ΑΕΚ ειναι η πιο πλουσια ομαδα με 74Μ estimated value !!!

:-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Στο δικό μου γίνεται μεγάλη μάχη με πρώτο τον Παναθηναϊκό και δυο πόντους πίσω τον Ολυμπιακό (που έκανε κάτι κουλές γκέλες ενώ η 11άδα του πραγματικά είναι αλλού γι' αλλού σε σχέση με την πραγματικότητα). Οι πρώτες 5-6 θέσεις δεν έχουν ούτε 6 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους και αναμένεται να γίνει σφαγή μέχρι το τέλος. Μακάρι να ήταν έτσι και η κανονική Σούπερ Λίγδα και όχι το χάλι που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

το προβλημα με το #month μηπως ξερετε αν θα λυθει ?
(οταν πατας "συνεχεια" αντι για μηνα δειχνει αυτο ... οπως και στα νεα μερικες φορες πχ ο ταδε παιχτης εχει συμβολαιο με την ομαδα ως το τελος του #month

Δημοσ.

Αυτό με το #month ομολογώ πως δεν το έχω δει, μήπως είναι θέμα μετάφρασης αν παίζεις με ελληνικά; Έχει κάποια άλλη παρενέργεια; Όπως και να έχει, αν όντως είναι μαζικό πρόβλημα σίγουρα θα το διορθώσουν.

Για η Σούπερ Λίγδα μάλλον βιάστηκα να μιλήσω, έχουμε φτάσει στα 2/3 της σεζόν και ο Ολυμπιακός παρά τις νέες γκέλες πήρε κεφάλι 9 πόντους (νίκησε και 3-1 τον Παναθηναϊκό). Οι υπόλοιποι 4 (Περιστέρι, Παναθηναϊκός, Τρίπολη, ΠΑΟΚ) έχουν ένα βαθμό διαφορά μεταξύ τους, θα γίνει σφαγή. Και λίγο πιο πίσω η ΑΕΚ.

Στα (τοπικά) δικά μας, η Έδεσσα έχει ξεφτυλίσει κάθε έννοια ανταγωνισμού (18/20 με γκολ 56-7) ενώ επιτέλους έχασε το Άσπρο και πήρα προβάδισμα 6 βαθμών για τη δεύτερη θέση. Τώρα πάμε για πολύ δύσκολο εκτός έδρας στο Λουτράκι (όσοι δεν έχετε πάει στα Λουτρά Πόζαρ να πάτε, είναι πολύ ωραία!)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...1-2 τεράστια νίκη μέσα στο Λουτράκι, πετάξαμε 2 γκολ στα πρώτα 7 λεπτά, κοντέψαμε να βάλουμε και τρίτο, μείωσε ο Άρης στο 20' και στη συνέχεια απλώς προσευχόμασταν να σφυρίξουν τη λήξη. Πάμε τώρα για γερό φινάλε, 5 "τελικοί" έμειναν (οι 2 με Έδεσσα και Άσπρο) μπας και γίνει το θαύμα ή κρατήσουμε έστω τη δεύτερη θέση.

Στα μείον ότι ο πιο φορμαρισμένος μέσος μου συμπλήρωσε 7 κίτρινες και μένει 2 αγώνες έξω (δυστυχώς το παιχνίδι δεν με αφήνει να διαλέξω πότε θα τις εκτίσει) ενώ ο βασικός κόφτης (που μου έπρηξε τα @@ να τον βάζω και από τότε που τον έβαλα δεν το έβγαλα ξανά) έπαθε θλάση στομάχου (μάλλον από τα πολλά σουβλάκια) και πρακτικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τεράστια απώλεια, ίσως αναγκαστώ να το γυρίσω σε 4-4-2, πάνω που είχα βολευτεί απίστευτα με το 4-1-4-1.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(συνεχίζεται το spam)

Απίστευτα πράγματα χρονιάρες μέρες...

Παλικαρίσια και ψυχοβγαλτική νίκη 1-2 επί της Δόξας Ριζού σε ένα αγώνα που φάνηκε από πολύ νωρίς ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολος. Αναγκαστικά κατεβήκαμε με 4-4-2 μετά από πολύ καιρό, το οποίο φυσικά λόγω των προαναφερθέντων αλλαγών δεν τράβαγε ιδιαίτερα. Παρ' ολ' αυτά προηγηθήκαμε γύρω στο 30', κρατούσαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 70' και πάνω που ετοιμαζόμουν να γυρίσω σε 4-1-4-1 και να κλειδώσω το ματς, τρώμε απίστευτο γκολ από τα 25 μέτρα. Ακριβώς στο δευτερόλεπτο που πάτησα να κάνω τις αλλαγές (πλέον δεν μπορούσα να τις ακυρώσω). Μάλιστα η μία από αυτές ήταν αλλαγή Αλέφα, με striker να μπαίνει στο 62' και να βγαίνει στο... 72'. Προφανώς δεν ήθελα να βγάλω αυτόν αλλά το δεύτερο επιθετικό, πάνω στον πανικό όμως πάτησα λάθος επιλογή και όταν το πήρα χαμπάρι ήταν αργά. Επαγγελματίας προπονητής με πλάνο και σύστημα σου λέει μετά, σπουδαγμένος...

Μετά την ισοφάριση και με την πίεση στο 18, κάνω αλλαγή απελπισίας, βγάζοντας το (σκασμένο) δεξί χαφ Καραδήμο που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και περνάω τον Παντελίδη. Ο οποίος προερχόταν από 6μηνο τραυματισμό και είχε ελάχιστες συμμετοχές σε κρίσιμα παιχνίδια. Σετάρω τακτικές όσα-φάμε-κι-όσα-βάλουμε, όλοι γιούρια μπροστά, φωνές από τον πάγκο, ορμάτε μεγαλέξανδροι και όποιον πάρει ο χάρος. Σέντρα από τα αριστερά στο 83', η μπάλα κοντράρει μία, κοντράρει δύο, περνάει μέσα από... 7 παίκτες και βρίσκει μόνο του τον Παντελίδη τρία μέτρα από το δεξί δοκάρι. Πλασέ και γκοοολ, φύγανε καρέκλες, φύγανε ποντίκια, μας άκουσε η γειτονιά δύο η ώρα το βράδυ! Η γυναίκα ξύπνησε και νόμιζε ότι έγινε σεισμός.

Στη συνέχεια αρχαιοελληνικό ταμπούρι μέχρι το ύστατο δευτερόλεπτο και κρατήσαμε το σκορ. Το γκολ της νίκης πρέπει να το είδα 5 φορές σε replay και δεν το χόρταινα. Ιδού:

(παρατηρήστε ότι στο γήπεδο βρισκόντουσαν ακριβώς 53 άτομα, ούτε οι συγγενείς δεν ήρθαν)

Στα καπάκια βλέπω ότι ο Ηρακλής Άσπρου έχασε εντός 1-2 από ένα κωλοχώρι και πλέον βρίσκομαι 9 πόντους μπροστά τους, μόλις 4 αγωνιστικές πριν το τέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχασε και η Έδεσσα 1-0 μετά από 21 αγώνες! Αυτό κι αν ήταν είδηση. Πλέον η βαθμολογία είναι Εδεσσαϊκός 58, Αλμωπός (εγώ) 56 και Ηρακλής 47. Και στους αγώνες που απομένουν παίζω εναντίον και των δύο!

Δυστυχώς η χαρά έσβησε πολύ γρήγορα, μόλις είδα ότι 3 (τρεις!) βασικοί παίκτες συμπλήρωσαν 4 κίτρινες και χάνουν τον επόμενο αγώνα εντός με τον Ηρακλή. Βάλτε και τους άλλους δύο που θα απουσιάσουν λόγω καρτών και τραυματισμού, αναγκαστικά θα κατέβω με 5 αλλαγές, δεν ξέρω καν αν θα μου φτάσουν οι μέσοι... Κατά τ' άλλα είχα πάρει (δις) και συχαρίκια για το καθαρό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μου, που υποτίθεται έχει τις λιγότερες κάρτες στην κατηγορία. Αν όμως (αν λέω) νικήσουμε εντός τον Ηρακλέα, τα πάντα είναι πιθανά, πάμε προτελευταία αγωνιστική στην Έδεσσα να παίξουμε όλη τη σεζόν.

Κατά τ' άλλα βλέπουμε άλλο ένα από τα κουλά του παιχνιδιού, με τον προπονητή της Αχαϊκής να παραιτείται για να αναλάβει τη Θήβα, 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος. Λεπτομέρεια: η Αχαϊκή έχει 23 νίκες σε 23 αγώνες (γκολ 65-6) και είναι ένα βήμα από τη Γ' Εθνική. Αντιθέτως η Θήβα είναι δεύτερη στην ΕΠΣ της, χωρίς πολλές ελπίδες να προλάβει τον πρώτο. Ό,τι να 'ναι πραγματικά.

Τα είπα, τα εξήγησα, πάω για ύπνο.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...