Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη νίκη στο φιλικό επί της Νίκης Μεσημερίου με 0-3. Στο γήπεδο παρευρέθησαν 37 άτομα, ούτε οι συγγενείς δεν ήρθαν Ιούλιο μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει σαφή απάντηση, αφού το αν θα αγοράσεις την touch ή την mobile έκδοση εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαιτήσεις σου. Μερικές από τις διαφορές τους αναφέρονται εδώ:

Ουσιαστικά η έκδοση Mobile αφορά κυρίως σε κινητά και όχι tablets, έχει μόνο 2D, πολύ μικρότερη βάση δεδομένων και αρκετά πιο συμμαζεμένο interface (συνέκρινε πχ. touch gameplay με mobile gameplay). Κατά τ' άλλα οι υπόλοιπες δυνατότητες πρέπει να είναι παρόμοιες. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site.

Να φανταστώ εδώ μιλάμε για την πλήρη έκδοση και όχι για touch/mobile. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα σύντομο video που να δείχνει τι πρέπει να κάνεις.

Edit: απ' ότι φαίνεται, δεν μπορείς να αλλάξεις την ίδια τη βάση δεδομένων αφού έχεις ξεκινήσει το παιχνίδι. Άρα παίκτες από Αλβανία μπορείς να προσθέσεις μόνο κατά το αρχικό σετάρισμα. Δες εδώ πως γίνεται:

Η εναλλακτική, όπως είπαμε, είναι να προσθέσεις το συγκεκριμένο πρωτάθλημα (πχ. το Αυστραλιανό) οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, αν και αυτό δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά μόνο μετά την έναρξη της επόμενης σεζόν. Δες εδώ:

και όμως ευχαριστώ για τις πληροφορίες,βοήθησαν αρκετά..

Τώρα αυτό διαβάζω..Οπότε μάλλον για το touch θα πάω.Να δούμε θα μπει σε προσφορά τώρα τα xmas..

Δημοσ.

τελικα καλα ειχα φανταστει οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα στο παιχνιδι σχετικα με το ποια θα ειναι η εκβαση του αγωνα !!!

με συγκεκριμενα team talks + τροποποιηση του συστηματος απο attacking - normal - counter κερδιζεις απο την κατω ραχουλα μεχρι την διαγαλαξιακη ομαδα μπασκετ των λουνεϊ τιουνς !!!!

5€ και πολυ σας ειναι για να αλλαζετε interface, να βαζετε αστεια team talk που δεν λειτουργουν οπως περιγραφουν αλλα πρεπει ν'ανακαλυψεις το συνδιασμο που ξεκλειδωνει το χρηματοκιβωτιο συναισθηματων των παιχτων !!!

κατα τα αλλα, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ...πρωτη φορα ρολλαρει τοσο καλα, με 150.000 παιχτες φορτωμενους κ το παιχνιδι τρεχει καμπανα + στον αγωνα δεν κολλαει ουτε για πλακα !!!

Δημοσ.

Η θεωρία είναι εδώ:

http://www.guidetofootballmanager.com/match-day/team-talks

Τώρα για την πράξη, δεν έχω ιδέα, δεν έκατσα ποτέ να μάθω. Άσχετα αν όντως ώρες-ώρες το παιχνίδι σου δίνει την ιδέα ότι ένας Αλέφαντος θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία από ένα Μουρίνιο (μιλάω για το FM15, αφού φέτος δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται). Μπορεί να σχεδιάζεις 150 διαφορετικά συστήματα, με τακτικές οδηγίες, δουλειά και βελτίωση από προπονητές, γυμναστές και το κακό συναπάντημα και τελικά ο μοναδικός τρόπος να πάρεις το τρίποντο είναι μια παπαριά που θα πεις στα παλικάρια στο ημίχρονο. Ούτε στις ταινίες δεν γίνονται αυτά.

Πες μας κι εμάς το κόλπο βρε mclein.

• Like 1
Δημοσ.

Η θεωρία είναι εδώ:

http://www.guidetofootballmanager.com/match-day/team-talks

Τώρα για την πράξη, δεν έχω ιδέα, δεν έκατσα ποτέ να μάθω. Άσχετα αν όντως ώρες-ώρες το παιχνίδι σου δίνει την ιδέα ότι ένας Αλέφαντος θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία από ένα Μουρίνιο (μιλάω για το FM15, αφού φέτος δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται). Μπορεί να σχεδιάζεις 150 διαφορετικά συστήματα, με τακτικές οδηγίες, δουλειά και βελτίωση από προπονητές, γυμναστές και το κακό συναπάντημα και τελικά ο μοναδικός τρόπος να πάρεις το τρίποντο είναι μια παπαριά που θα πεις στα παλικάρια στο ημίχρονο. Ούτε στις ταινίες δεν γίνονται αυτά.

Πες μας κι εμάς το κόλπο βρε mclein.

Εχω καιρο να παιξω αλλα εστω και αν υπαρχουν exploits στο team talk μην τα χρησιμοποιειτε ρε παιδια. Βαλτε το στο automatic ή σε οποια αλλη ρυθμιση εχει και μην κανετε εσεις τα team talks. Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εκβασεις των παιχνιδιων, αλλοτε εχανε αλλοτε κερδιζα. Ε ποδοσφαιρο ειναι αυτο, 

Δημοσ.

το βασικο ειναι δε χρησιμοποιουμε cautious - assertive - aggressive ΠΟΤΕ !

calm μονο αν ριχνετε 3+ γκολ

passion πριν τον αγωνα με οποιον κ αν παιζετε

σιγουρα στο 1ο ημιχρονιον θελει για τους οπαδους αν ειστε με δημοφιλη ομαδα

στο 2ο ημιχρονιο ειναι περιπλοκα τα πραγματα + αν βαζετε αλλαγες παντα θελει αναλογα το χαρακτηρα του παικτουριου το καταλληλο team talk !

τα υπολοιπα οταν παω σπιτι αν δε βαριεμαι γιατι εχω ξεπαγιασει !

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καιρο να παιξω αλλα εστω και αν υπαρχουν exploits στο team talk μην τα χρησιμοποιειτε ρε παιδια. Βαλτε το στο automatic ή σε οποια αλλη ρυθμιση εχει και μην κανετε εσεις τα team talks. Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εκβασεις των παιχνιδιων, αλλοτε εχανε αλλοτε κερδιζα. Ε ποδοσφαιρο ειναι αυτο, 

Μα εγώ θέλω να κάνω ο ίδιος τα team talks, αφού καταλάβω πρώτα πως δουλεύουν. Όχι όμως για exploit, ούτε για να νικάω πάντα. Αν ήταν έτσι δεν θα έπαιζα με μεσαίες ομάδες ΕΠΣ τοπικού αλλά θα έπαιρνα απευθείας Μπαρτσελονορεαλομπάγερν να τελειώνει η υπόθεση (για να μην μιλήσω και για το αίσχος του save/load). Τουλάχιστον όμως να ξέρουμε στο περίπου τι παίζει για να μην μας κοροϊδεύει το παιχνίδι και η SI μαζί. Πχ. ομολογώ πως τη διαφορά του assertive vs. passionate ακόμα δεν την έχω καταλάβει επακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

Μα εγώ θέλω να κάνω ο ίδιος τα team talks, αφού καταλάβω πρώτα πως δουλεύουν. Όχι όμως για exploit, ούτε για να νικάω πάντα. Αν ήταν έτσι δεν θα έπαιζα με μεσαίες ομάδες ΕΠΣ τοπικού αλλά θα έπαιρνα απευθείας Μπαρτσελονορεαλομπάγερν να τελειώνει η υπόθεση (για να μην μιλήσω και για το αίσχος του save/load). Τουλάχιστον όμως να ξέρουμε στο περίπου τι παίζει για να μην μας κοροϊδεύει το παιχνίδι και η SI μαζί. Πχ. ομολογώ πως τη διαφορά του assertive vs. passionate ακόμα δεν την έχω καταλάβει επακριβώς.

αυτο ακριβως !

θα μου πεις κ ο βαζελος εχασε απ'τον πανθρακα και εκανε 3 φασεις σε 93'...προφανως ο στραματσιωνης δεν το δουλεψε σωστα το team talk σαν τον μουρινιο που του εκανε μαγκιες ο διεγκος κωστας !!!!  :X

το θεμα ειναι να μην παιζεις με τη λαουτερν φιλικο και στο ημιχρονο κερδιζεις 3-0 και μολις τους λες μπραβο μαγκες συνεχιστε για να στε τουμπανο στη νεα σεζον να ερχεται 3-3 λες κ παιζεις με τον πας γιαννενα εκτος εδρας !  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

αν υπαρχει καποιος που εκανε τις μετατροπες στο φλουτ σκιν για να βλεπουμε τα στατιστικα ανθρωπινα και οχι σε κουτια...

παρακαλω να μου στειλει ενα mail στο [email protected]

ευχαριστω πολυ !!!!!!

Δημοσ.

Kαλημερα δηλαδη ειναι ευκολο το παιχνιδι δεν παιζουν ρολο στατιστικα κτλ καθε παιχτη ?δεν φαινεται στην matzh engine η διαφορα ταχυτητας κτλ ?

Δημοσ.

Ουφ, έφαγα 2 ώρες να διαβάζω από το guidetofootballmanager και να κρατάω σημειώσεις. Και δεν έμαθα ούτε το 1/10. Πάμε τώρα να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά στην πράξη, να γελάσει ο κόσμος (που θα έλεγε και ο Αλέφας).

• Like 1
Δημοσ.

Εκκωφαντική νίκη στο πρωταυγουστιάτικο φιλικό με τη Δάφνη Γλαύκης, 0-6! Στείλαμε μήνυμα ότι δεν θα παλέψει μόνο ο Εδεσσαϊκός για άνοδο στη Γ' εθνική, είμαστε κι εμείς εδώ.

Και τώρα ύπνο, γιατί το πρωί θα με στείλει σουπερμάρκετ η γυναίκα, άρα η προπόνηση των 9 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτά τα ρημάδια τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν. Τώρα έχω θέμα με τα regen faces. Ό,τι και να έχω δοκιμάσει, δεν δείχνει φάτσες με τίποτα. Βρε τι σβήσιμο την cache, τα appdata files, το φάκελο με τα γραφικά, verify τα αρχεία της εγκατάστασης, έναρξη νέου save κλπ, δεν παίζει με τίποτα. Πάντα έχω ένα μαύρο περίγραμμα αντί για πρόσωπο. Νομίζω πως σε τουλάχιστον μία περίπτωση πρέπει να είδα regen face σε άλλη ομάδα όμως μάλλον έτυχε.

Τεσπά, παραιτούμαι προς το παρόν.

Κατά τ' άλλα μεγάλη (φιλική) νίκη 0-2 τον Ολυμπιακό Λαμίας με κατοχή 61-39 υπέρ του αντιπάλου αλλά η άμυνα μας μπετόν. 4 δοκάρια, τα 3 εμείς, τα 2 στην ίδια φάση. Τουλάχιστον δεν γίνεται σε κάθε αγώνα.

edit: ΟΚ, νομίζω ότι κατάλαβα τι παίζει. Από την πολλή νηστεία των Χριστουγέννων, έχει σαλτάρει και λέω τα δικά μου. Τα regen faces εμφανίζονται μόνο για παίκτες που έχουν δημιουργηθεί από το ίδιο το παιχνίδι και όχι για τους ήδη υπάρχοντες (ακόμα κι αν αυτοί δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και έχουν φορτωθεί μέσω editor data αρχείου, πχ. Γ' εθνική/ΕΠΣ Ελλάδας). Τζάμπα έφαγα μια ώρα να ψάχνω για χαζομάρες...

Τουλάχιστον στο ενδιάμεσο κατέβασα έξτρα μπάλες, έξτρα μαλλιά για τους regens και λίγα ακόμα καλούδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...