dakangr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 nzeppos βοηθά λίγο. Έχω βάλει το φακελο με τα facepack μέσα στο φακελο graphics, αλλά δεν εμφανίζει τπτ...
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δες εδώ: Kαλημερα παιδια πειτε μου τι παιζει με την match engine 3d ? διοτι απογοητευτηκα παλι βλεποντας βιντεο youtube . Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Γιατί απογοητεύτηκες; Παίζει απροβλημάτιστα, δεν χάνει ούτε καρέ* σε borderless full screen, έχει σαφώς βελτιωμένα animations σε σχέση με προηγούμενες χρονιές (μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε ένα "πατινάζ" ή γενικά κάποια αφύσικη κίνηση), έχει πολύ ωραίους φωτισμούς κλπ. Προφανώς και χρίζει περαιτέρω βελτίωσης αλλά προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος. Εκτός αν αρχίσουμε πάλι με τις θεωρίες ότι το 3D mode ενδεχομένως έχει διαφορετική συμπεριφορά από το 2D και άλλα πράγματα βλέπουμε στο πρώτο, άλλα στο δεύτερο (προσωπικά δεν συμφωνώ, αφού το back end του match engine είναι ένα και το front end -είτε 2D, είτε 3D- απλώς εκτελεί τις εντολές του). *έχω δει να χάνονται καρέ μόνο στην περίπτωση offside και καρτών, όταν το παιχνίδι σκαλώνει για 2-3 δέκατα προκειμένου να φορτώσει τη φάτσα του παίκτη και να τη δείξει στο γραφικό στο κάτω μέρος της οθόνης. Πρέπει όμως να έχει σχέση με το τεράστιο μέγεθος του cut out facepack (150+ χιλιάδες αρχεία) και ότι φωτογραφίες που εμφανίζονται για πρώτη φορά δεν έχουν κασαριστεί. Για παράδειγμα χθες το παιχνίδι έφαγε σκάλωμα όταν ένας επιθετικός μου βγήκε offside, την επόμενη φορά όμως που έκανε το ίδιο δεν κόλλησε καθόλου. Λογικά επειδή η φωτό είχε πλέον κασαριστεί. Το καλό είναι πως δεν κολλάει με τίποτα στα γκολ, κάτι που μέχρι πέρσι ήταν αρκετά συνηθισμένο (και ιδιαίτερα εκνευριστικό). ps: επίσης χθες είχα ένα πρόβλημα με συνεχόμενα κρασαρίσματα, τα (δύο δοκιμαστικά) προ 16.2 saves δεν έπαιζαν με τίποτα. Βρε τι ξήλωσα όλο το φάκελο graphics, τι έσβησα cache και preferences από το φάκελο appdata, τι έκανα verify όλο το φάκελο εγκατάστασης (ξανακατεβάζοντας τα πειραγμένα edt/dbc/lnc αρχεία), το παιχνίδι πάντα κράσαρε όταν πήγαινε να φορτώσει τον 3D αγώνα. Μόλις όμως δοκίμασα να ξεκινήσω νέα καριέρα, όλα δούλεψαν κανονικά. Δεν νομίζω ότι τα saves έσπασαν λόγω του official update. Πιθανολογώ ότι είχαν κάποια dependencies σε lnc ή fmf αρχεία (sortitoutsi και Nik33) και κάτι στράβωσε. Τεσπά, ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 3
mclein Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 για να βρω & να εχω διαθεσιμο προς αγορα εναν Αλβανο ποδοσφαιριστη ο οποιος αγωνιζεται στο Αυστραλιανο πρωτάθλημα πρέπει να φορτώσω το πρωταθλημα της Αυστραλιας ή τους ποδοσφαιριστες απο την Αλβανια ;
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Χμμ καλή ερώτηση. Νομίζω πως και τα δύο θα σου κάνουν τη δουλειά. Άρα το προτιμότερο είναι αυτό που θα σου φορτώσει τους λιγότερους δυνατούς παίκτες στη βάση χωρίς να σου στερεί αυτούς που χρειάζεσαι. Εν αντιθέσει με τις παλιότερες εκδόσεις του CM/FM, το καλό είναι πως πλέον μπορείς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις αυτές όποτε θέλεις και όχι μόνο στην αρχή κάθε νέου παιχνιδιού. Άρα δεν βλάπτει να δοκιμάσεις και τις δύο μεθόδους που πρότεινες και να δεις αν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. 2
billsnake21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εν αντιθέσει με τις παλιότερες εκδόσεις του CM/FM, το καλό είναι πως πλέον μπορείς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις αυτές όποτε θέλεις και όχι μόνο στην αρχή κάθε νέου παιχνιδιού. Άρα δεν βλάπτει να δοκιμάσεις και τις δύο μεθόδους που πρότεινες και να δεις αν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν λέμε το ίδιο κ δεν κατάλαβα λάθος και στο 15 υπάρχει αυτη η δυνατότητα απλά αν πχ ήθελες να προσθέσεις κάποιο πρωτάθλημα το έβαζε στο ξεκίνημα της επόμενης σαιζόν...
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν είναι φετινή προσθήκη αυτό, πάει κάμποσα χρόνια πίσω (τουλάχιστον 3-4 νομίζω). Αναφερόμουν στα manager προ δεκαετίας και βάλε, που με όσα πρωταθλήματα ξεκινούσες από την αρχή, με τα ίδια συνέχιζες για ολόκληρη την καριέρα σου. Γι' αυτό εκείνα τα χρόνια πάντα έβαζα τουλάχιστον 30 λίγκες από 20 χώρες κι ας ήξερα ότι εξ' αιτίας τους το παιχνίδι θα σέρνεται από ένα σημείο και μετά.
mclein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 αν μπορει καποιος στο φετινο να δειξει πως προσθετω αλβανια + αυστραλια θα του χρωστουσα μεγαλη χαρη !!! εχω μπερδευτει με τα εκατονταδες κουμπια !!!!
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κυκλοφόρησαν και τα mobile 2016 και touch 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigames.fmh2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=sportsinteractive.fmt16 απότι κατάλαβα το mobile έχει λιγότερες επιλογές απότι το touch που δείχνει και 3d? εμένα δε θα με βοηθήσετε; Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει σαφή απάντηση, αφού το αν θα αγοράσεις την touch ή την mobile έκδοση εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαιτήσεις σου. Μερικές από τις διαφορές τους αναφέρονται εδώ: Touch vs. Mobile Given that Football Manager 2016 for desktop is the edition that delivers the complete football management simulation experience, here we’ll be looking at how Football Manager Touch 2016 compares with its fellow “handheld” edition, Football Manager Mobile 2016. Like Mobile, Touch challenges you to lead your club to glory. But while Mobile only includes 14 playable nations, Touch has 51 playable nations from which you can choose your club. Like Mobile, Touch features transfers, tactics, and unlockables. But while Mobile only features a 2-D match engine that offers a top-down view of the pitch, Touch boasts a realistic 3-D match engine that makes for an authentic matchday atmosphere. And unlike Mobile, Touch supports cross-saving, allowing you to save your career to the cloud and pick up where you left off on your desktop with Football Manager 2016. Ουσιαστικά η έκδοση Mobile αφορά κυρίως σε κινητά και όχι tablets, έχει μόνο 2D, πολύ μικρότερη βάση δεδομένων και αρκετά πιο συμμαζεμένο interface (συνέκρινε πχ. touch gameplay με mobile gameplay). Κατά τ' άλλα οι υπόλοιπες δυνατότητες πρέπει να είναι παρόμοιες. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site. αν μπορει καποιος στο φετινο να δειξει πως προσθετω αλβανια + αυστραλια θα του χρωστουσα μεγαλη χαρη !!! εχω μπερδευτει με τα εκατονταδες κουμπια !!!! Να φανταστώ εδώ μιλάμε για την πλήρη έκδοση και όχι για touch/mobile. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα σύντομο video που να δείχνει τι πρέπει να κάνεις. Edit: απ' ότι φαίνεται, δεν μπορείς να αλλάξεις την ίδια τη βάση δεδομένων αφού έχεις ξεκινήσει το παιχνίδι. Άρα παίκτες από Αλβανία μπορείς να προσθέσεις μόνο κατά το αρχικό σετάρισμα. Δες εδώ πως γίνεται: Η εναλλακτική, όπως είπαμε, είναι να προσθέσεις το συγκεκριμένο πρωτάθλημα (πχ. το Αυστραλιανό) οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, αν και αυτό δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά μόνο μετά την έναρξη της επόμενης σεζόν. Δες εδώ: Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 2
dakangr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν δουλευει με τιποτα.Εκανα το φακελο facepacks μεσα στο φακελο graphics, εκανα και clearcache , αλλα φατσες δεν ειδα...
mclein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ειχα φορτωσει παιχνιδι με τη Λιτεξ στην εκδοση 16.2.0 και μολις πηγα να παιξω νεο πρωταθλημα μου λεει η τελευταια ειναι 16.0.1 ! τι γινεται ; (επισης, μπηκα ονλαιν να ξαναενημερωσω + καποιος ηταν ονλαιν)
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πρέπει να ήμουν, έκανα κάτι δοκιμές γιατί άρχισε πάλι να κρασάρει το καταραμένο. Μάλλον φταίει αυτό το flut skin. Ενημέρωσε με την ησυχία σου, δεν μπαίνω πάλι. Στο "Preferences -> About Football Manager" ποια έκδοση λέει; Μήπως η 16.0.1 σχετίζεται με τη database και όχι με το ίδιο το παιχνίδι; edit: κάτι πρέπει να γίνεται με το γαμω3D, κρασάρει μόλις πάει να φορτώσει τον αγώνα. Αν το βάλω σε 2D δεν έχει πρόβλημα. Δοκιμών συνέχεια... 1
mclein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ναι, αυτο ηταν ! το εψαξα λιγο πριν ! Στο "Preferences -> About Football Manager" ποια έκδοση λέει; Μήπως η 16.0.1 σχετίζεται με τη database και όχι με το ίδιο το παιχνίδι;
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (αναστεναγμός) Ακόμα τίποτα. Πάνω που άρχισα να πιστεύω ότι φταίνε οι τελευταίοι AMD crimson drivers, έκανα rollback στους Catalyst 15.11 και πάλι τα ίδια. Crash χωρίς έλεος. Σβήνοντας εξ' ολοκλήρου τον φάκελο appdata/local/sports interactive δεν βοήθησε. Τώρα (ξανα)δοκιμάζω χωρίς τα graphics packs. Θα το βρω, που θα πάει... edit: OK, με εντελώς νέο φάκελο graphics/saves/editor data κλπ παίζει κομπλέ. Άρα κάτι εκεί μέσα το σπάει και κατά 99% δεν έχει σχέση με τα γραφικά. Για να δούμε... edit2: OK νομίζω βρήκα τι παίζει. Πρέπει να φταίει το κωλοπακέτο των διαφημίσεων. Μόλις το ξήλωσα, τα πάντα παίζουν κομπλέ. Θα μου πείτε γιατί το παιχνίδι πριν έπαιζε με το πακέτο αυτό. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Ούτως ή άλλως δεν ήταν πολύ σόι και δεν αντικαθιστούσε όλες τις διαφημίσεις. ...και τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μελέτη ανενόχλητοι: http://www.guidetofootballmanager.com/ 1
mclein Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εχω ξεκινησει 3 τεστ-λιγκζ.....(universidad de chile / litex / osfp) νομιζω οτι το μεγαλυτερο αγκαθι/προβλημα του παιχνιδιου που ειναι οι ομιλιες, παραμενει το ιδιο τραγικο οπως προ-τριετιας !!!! αυριο θα ψαξω τα χαρτια μου που εχω σημειωσει τις "σωστες" απαντησεις για να μην κρεμαει ή σπαει η ομαδα στα δυο..ή παρολο που θα λενε "ειμαι χαρουμενος" σε γραφουν στην μεσαια τους γραβατα κ τελικα τρως τριμπαλο = ισοφαριση !!!! και επειδη ειμαι στην 5η ισοπαλια σερι, ας παρουσιασω ενα δειγμα των γκολ που δεχομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα