Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος παλίκαρος την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει με ένα email στο [email protected] τα αυθεντικά edt αρχεία που βρίσκονται μέσα σε αυτό το φάκελο; Δεν πρέπει να είναι πάνω από λίγα kilobyte.

Steam\SteamApps\common\Football Manager 2016\data\db\1601\edt\

Με όλη αυτή τη φασαρία sortitoutsi vs. Nik33 editor files, έσβησα τα αυθεντικά αρχεία και δεν θέλω να κάνω fix την εγκατάσταση στο Steam για να μη χάσω κάποιες άλλες αλλαγές σε άλλους φακέλους.

Δημοσ.

ΟΚ χίλια ευχαριστώ, να υποθέσω ότι μιλάμε για τα αυθεντικά αρχεία που έρχονται με την εγκατάσταση και όχι για τα πειραγμένα του πακέτου "FM16 Real Names Fix Files from sortitoutsi.net v1.0".

Δημοσ.

ΟΚ χίλια ευχαριστώ, να υποθέσω ότι μιλάμε για τα αυθεντικά αρχεία που έρχονται με την εγκατάσταση και όχι για τα πειραγμένα του πακέτου "FM16 Real Names Fix Files from sortitoutsi.net v1.0".

δεν εχω πειραξει τιποτιζ

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ, τώρα ή ιδέα μου είναι ή το παιχνίδι με τους AMD Crimson 15.11.1 που έβαλα προχθές παίζει χειρότερα. Δεν είχα παίξει από την προηγούμενη εβδομάδα, στο ενδιάμεσο αναβάθμισα τους drivers, δοκίμασα σήμερα μερικούς αγώνες να δω πως πάνε τα facepacks/logos/kits κλπ και νομίζω πως έχω μείωση των fps, ειδικά στο παιχνίδι κέντρου. Σαν να σπάει ή μάλλον κομπιάζει λίγο η κίνηση στο οριζόντιο scrolling της κάμερας.

Ξήλωσα τα πάντα (ακόμα και τις ρυθμίσεις από το appdata/local) αλλά το πρόβλημα φαίνεται να επιμένει, άρα πιθανολογώ ότι είναι θέμα drivers και προφανώς όχι datapacks. Αν έχω όρεξη και χρόνο αύριο, ίσως να ξαναδοκιμάσω με τους προηγούμενους drivers να το επιβεβαιώσω.

Δημοσ.

Ναι, απ' όλα. Όμως όπως έγραψα και πιο πάνω αναγκάστηκα να τα απενεργοποιήσω προσωρινά, μέχρι να βρω τι ακριβώς φταίει για τη μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι.

...και ευρέθη η λύσις. Αν βάλω "Maximized Borderless Window" αντί για Full Screen (στα 2560x1440), παίζει μια χαρά, δεν χάνει ούτε καρέ. Και με faces/logos/3D kits/ads και με τα πάντα όλα.

• Like 1
Δημοσ.

nzeppos μια απο τα ιδια εκανα και εγω ακριβως και επιτελους τρεχει κομπλε το παιχνιδι!

υπαρχει κανα τορρεντ με τα cut out 8.0?ειχε στο sortietoutsi αλλα εξαφανιστηκε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω. Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Μάλλον τα αφαιρούν επίτηδες και επιλέγουν άθλιους file hosters (uploaded.net και depositfiles αντί για mediafire, mega.nz κλπ), ώστε να αναγκαστούμε να πληρώσουμε την ετήσια συνδρομή των 10 λιρών στο sortitoutsi. Φυσικά δεν τους πέρασε, πήρα όλα τα depositfiles links από το http://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces, τα πέταξα στο jdownloader και το άφησα να κατεβάζει με την ησυχία του.

Στα 200kb/s που είναι ο κόφτης (αντί για τα 50 του ξεφτυλισμένου uploaded.net), θέλει κανα μισάωρο να κατέβει αρχείο 450ΜΒ (τόσο είναι το κάθε part). Χρειάζεται να εισάγεις χειροκίνητα το captcha για κάθε part, αλλά μέσα σε 2 μέρες το πολύ έχεις κατεβάσει όλα τα αρχεία και τέλος.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο, τα save βρισκονται οπως παλια στο My Documents ή καπου αλλου; Επειδη τα Χριστουγεννα θα μεταφερθω στο πατρικο μου και θα ηθελα να παρω τα save μαζι μου να τα συνεχισω απο αλλο pc.

Δημοσ.

καλησπερα. παιζει κανενας το παιχνιδι σε tablet? εχω το toshiba encore windows 10, λειτουργουν ολα μια χαρα αλα δεν μπορω να βρω πως βγαζει το πληκτρολογιο. φτανω στη δημιουργια μανατζερ κ στο ονομα δεν μπορω να γραψω! μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

αφού βρήκα νέα ομάδα με όνειρα 

και έχοντας παίξει 8 αγώνες στην 16.2, μηπως παρατηρησατε κι εσεις πως τα δοκαρια αυξηθηκαν ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...