Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο θυμάμαι τα metallic logos, πάντα αυτό τον έφηβο είχαν για default. Δεν ξέρω μήπως σχετίζεται Έλληνας με τη δημιουργία τους.

Το πρόβλημα βασικά είναι πως το μεν cutout facepack είναι σχεδόν 8 GB, τα δε logos άλλα 4,5. Και το sortitoutsi επίτηδες χρησιμοποιεί κάτι αισχρούς file hosters με τους οποίους σου παίρνει καμια βδομάδα να κατεβάσεις όλα τα parts. Σαν να σου λένε γράψου με το στανιό σαν premium member (10 λίρες το χρόνο) για να κατεβάσεις με τη μία. Και πλέον το σκέφτομαι σοβαρά.

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο θυμάμαι τα metallic logos, πάντα αυτό τον έφηβο είχαν για default. Δεν ξέρω μήπως σχετίζεται Έλληνας με τη δημιουργία τους.

Το πρόβλημα βασικά είναι πως το μεν cutout facepack είναι σχεδόν 8 GB, τα δε logos άλλα 4,5. Και το sortitoutsi επίτηδες χρησιμοποιεί κάτι αισχρούς file hosters με τους οποίους σου παίρνει καμια βδομάδα να κατεβάσεις όλα τα parts. Σαν να σου λένε γράψου με το στανιό σαν premium member (10 λίρες το χρόνο) για να κατεβάσεις με τη μία. Και πλέον το σκέφτομαι σοβαρά.

τσεκαρε τορρεντ ! 

καπου τα κατεβασα περσι κ ηταν περιπου ιδια με τα προπερσινα 

Δημοσ.

τσεκαρε τορρεντ ! 

καπου τα κατεβασα περσι κ ηταν περιπου ιδια με τα προπερσινα 

Τα φετινά όμως δεν υπάρχουν πουθενά. Τα περσινά και τα προπέρσινα τα έσβησα μαζικά (εκτός από την απεγκατάσταση του παιχνιδιού) όταν έφτασε η πίεση στο 25 με αυτά που έβλεπα.

Το άφησα στο jdownloader και όποτε κατέβουν, δεν βιάζομαι. Σήμερα μάλλον θα έχω τα logos, αλλά το facepack ίσως πάρει λίγες μέρες ακόμα.

Δημοσ.

Αν κατεβεις στην κατω πλευρα της σελιδας, εχει επιλογη torrents, οπου κατεβαζεις ολο το αρχειο, και εχει και seeders..

Στα του παιχνιδιου, εχω παρει Τοτεναμ, αγορασα Gabriel Barbosa, και επειδη δεν τον δηλωσα στο Euro cup, ενω ειναι 18 και μπορει να παιξει κανονικα, εχει ξενερωσει και θελει να φυγει... Καθε χρονο οι ιδιες αηδιες...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατεβεις στην κατω πλευρα της σελιδας, εχει επιλογη torrents, οπου κατεβαζεις ολο το αρχειο, και εχει και seeders..

Στα του παιχνιδιου, εχω παρει Τοτεναμ, αγορασα Gabriel Barbosa, και επειδη δεν τον δηλωσα στο Euro cup, ενω ειναι 18 και μπορει να παιξει κανονικα, εχει ξενερωσει και θελει να φυγει... Καθε χρονο οι ιδιες αηδιες...

o Gabriel παλιωσε πλεον...

το νεο πουλεν μου εδω και 3 χρονια :

https://www.youtube.com/watch?v=C8tJbmgQ970

Δημοσ.

Τελικά τα κατέβασα όλα τζάμπα από το depositfiles και τελείωσε η υπόθεση. Ας είναι καλά η ευκολία του jdownloader. Ο άλλος file hoster που είναι διαθέσιμος από το sortitoutsi βάζει κόφτη στα 50kb/s και αριθμό MB ανά ώρα. Ενώ το depositfiles παίζει στα 200kb/s και σε αφήνει να κατεβάζεις συνέχεια. Με λίγη υπομονή είναι 2 μέρες ιστορία και αν.

• Like 1
Δημοσ.

Να διορθωσω τη προηγουμενη γκρινια μου, αν ο παικτης  ειναι κατω απο 20 χρονων και 2 χρονια στο συλλογο, δεν χρειαζεται να δηλωθει, αρα ειχε βαση το να παραπονεθει ο παικτης.

Δημοσ.

Ε ναι, αλλά κάθε πότε παίρνει τέτοια νίκη ο ΠΑΟΚ (ή γενικά οι ελληνικές ομάδες); Σε κάτι Manager/Fifa και σία αυτά γίνονται τουλάχιστον μία φορά κάθε 5-10 αγώνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι που ηθελα να ρωτησω καιρο μου το κανει απο το περσινο...ενω εχω αρκετα δυνατο συστημα για fm ι5 4690κ asus r9 270x 8gb ram ωρες ωρες μου τραβαει κατι κολληματα σαν να χανει frames ενω με το fraps ποu βλεπω ειναι καρφι 60...

υγ αυτο γινεται με συγκεκριμενες καμερες υπαρχουν και μερικες που παει καλα αλλα δεν βολευουν εμενα

Επεξ/σία από babis13
Δημοσ.

Κατι που ηθελα να ρωτησω καιρο μου το κανει απο το περσινο...ενω εχω αρκετα δυνατο συστημα για fm ι5 4690κ asus r9 270x 8gb ram ωρες ωρες μου τραβαει κατι κολληματα σαν να χανει frames ενω με το fraps ποu βλεπω ειναι καρφι 60...

υγ αυτο γινεται με συγκεκριμενες καμερες υπαρχουν και μερικες που παει καλα αλλα δεν βολευουν εμενα

τσεκαρε σκληρο δισκο, το υπολοιπο συστημα δε νομιζω να εχει προβλημα με το παιχνιδι !

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε τα ίδια μέχρι και την περσινή έκδοση. Ναι μεν δεν τσέκαρα fraps και σία να δω ακριβές αριθμό fps, αλλά σε πολλές φάσεις ήταν φανερό ότι το παιχνίδι έχανε καρέ (ειδικά όταν έμπαινε γκολ συχνά έκανε ένα ανεπαίσθητο drop). Εννοείται μιλάμε πάντα για ρυθμίσεις στο φουλ σε αρκετά καλό μηχάνημα, πολύ πάνω από τα recommended specs του manager.

Το FM2016 όμως παίζει να είναι το πρώτο manager εδώ και χρόνια (ίσως και το πρώτο της 3D εποχής) που πραγματικά δεν φαίνεται να σκαλώνει πουθενά, τουλάχιστον όσο δεν πολυσκαλίζω τα μενού εν' ώρα αγώνα.

ps: επιτέλους τελείωσα με τα facepacks, logos, kits κλπ σήμερα. Μόνο για τη μεταφορά ~400 χιλιάδων αρχείων έφαγα 3-4 ώρες, το είχα αφήσει όλο το βράδυ να σκάβει στο δίσκο (έκανα το λάθος να κάνω πρώτα extract σε διαφορετικό δίσκο). Φέτος όμως υπάρχει μια διαφορά, ο φάκελος των saves/γραφικών κλπ δεν ορίζεται εντός του παιχνιδιού αλλά μόνο σαν launch parameter στο Steam. Περισσότερα εδώ:

To change the location of your Sports Interactive folder which contains save games, graphics and other files you need to add a command line to the game launch options. 

To do this follow the instructions below:

- First of all create the folder in the location you want it to be
- Go into Steam and right-click on the game.
- Select 'Properties'
- Click 'Set Launch Options...'
- Copy the following into the dialogue box: --user_data_location="path"
- In the "path" section, enter the exact path where you created your folder. 

The next time you launch the game, your Sports Interactive files will be saved to this folder.

Το έκανα και δούλεψε μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

το εβαλα στον ssd δεν το κανει τοσο συχνα αλλα παλι τρωει τα κολληματακια του...στο περσινο ηταν χειροτερο βεβαια γιατι εκανε ενα συγκεκριμενο σκαλωμα που καταλαβαινα οτι θα μπει γκολ σε αυτη την φαση!μηπως παιζουν ρολο τα pack Που εχω βαλει?

ΥΓ παντως στην καμερα κερκιδα παει τρενο!στην καμερα βασικη κερκιδα σκαλωνει και τρεμοπαιζουν οι σκιες...απο drivers ειμαι φουλ παντως 

Δημοσ.

τα εξτρα πακ δημιουργουν σιγουρα θεμα...

φετος δεν εχω παιξει αρκετα σοβαρα οποτε δεν το παρατηρησα.

περσι, μετα το 3ο ετος με φορτωμενα κιτς, λογκος κλπ ειχαμε μικροσκαλωματα...μετα το 6ο ετος, αρκετα αργο το παιχνιδι..

(παντα με φορτωμενο 1 ή 2 πρωταθληματα & παιχτες απο 6-7 διαφορετικες χωρες φουλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...