subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια. Εχω ενα τροφοδοτικο corsair tx 850watt v2 http://www.corsair.com/en-us/enthusiast-series-tx850-v2-80-plus-bronze-certified-850-watt-high-performance-power-supply και θα ηθελα να αλλαξω το φανακι που εχει με καποιο αλλο ποιο αθορυβο. Τι μου προτεινεται? Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ανοιγωντας το θα χασεις την εγγυηση. να ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν με ενδιαφερει. Το εχω ξανα ανοιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν ειναι το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου επισης πιο αθορυβο= μικροτερη ροη αερα= υπερθερμανση. αλλου φαν παρκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλα δεν ισχυει παντα .εχει ποιοτηκα fan με καλο CFM , και λιγα dB. δες το AF120 quiet edition , εμενα που το δουλευω μου αρεσε.. θα σου πουν και τα παιδια κ αλλα εδω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνο με discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλα δεν ισχυει παντα .εχει ποιοτηκα fan με καλο CFM , και λιγα dB. δες το AF120 quiet edition , εμενα που το δουλευω μου αρεσε.. θα σου πουν και τα παιδια κ αλλα εδω μεσα και η corsair ειναι χαζη που εβαλε μουφα ανεμιστηρακι σε πανακριβο τροφοδοτικο? η προσπαθησε να γλιτωσει 2 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ιδού η απορια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ξαναρωταω, εισαι σιγουρος οτι ο θορυβος προερχεται απο κει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Στην τελικη τα noctua εχουν καλυτερη σχεση θορυβου/ροης νομιζω. Ας παρει κατι τετοιο. Αν και πιστευω οτι εχει ηδη καλο μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν μετραει μονο η ροη, μετραει και η πιεση, οταν εχεις πολυ πυκνα κυκλωματα που δυσκολευουν τη ροη αερα, αναγκαστικα θα εχεις ανεμιστηρακι που κανει περισσοτερο θορυβο για να κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σωστά Ντινό αλλά δεν ξέρω τι είχε μέσα το corsair.μπορεί να μην είχε SP fan.το γιατί δεν το ξέρω. Επίσης ένας ανεμιστήρας που δουλεύει σε σκονισμένα περιβάλλοντα χαλάει πιο εύκολα. Για αρχή ας το ανοίξει αυτό και ας του βάλει λίγο λαδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ναι ειμαι σιγουρος οτι κανει αυτο θορυβο. το εχω ριξει λαδακι δυο φορες παλι τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 μπορει να ειναι και ελατωματικο..ποτε δεν ξερεις..αν το εχεις και χρονια μπορει να ειναι και φυσικη φθορα. δες για καποιο με καλο static pressure. τωρα διαβαζω για ενα που λενε καλα λογια..εν ονοματι COUGAR CF-V12HPB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subarus-14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 discoboyminimal ευχαριστω καποιος αλλος να βοηθησει?? το στοκ φανακι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα