iMarilina Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Είναι προσωπική σου άποψη - εκτίμηση ή τα διάβασες κάπου αυτά; Συνδυασμός. Προφανώς για να λέω ότι τα είχα και τα δούλεψα και τα τρία σημαίνει ότι είναι ΚΑΙ προσωπική μου εμπειρία. Και παρατηρώντας τη διαχείριση μνήμης και παρατηρώντας το performance γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τα mavericks τα εβαλα μετα απο mountain lion και μου φανηκαν και εμενα τραγικα σε θεμα performance και αρκετα πιο αργα απο τα mountain lion .... Τωρα ισως μονο σε εμενα φανηκε ετσι απλα σας λεω τι ειδα... El capitan δεν βαζω ακομα λογω των προγραμματων που χρησιμοποιω, θελω να περιμενο τουλαχιστον 1-2 μηνες ακομα για να ξερω οτι ειναι οκ και stable Maverics vs ML οσον αφορά την ταχύτητα φυσικά τα ML υπερτερούν ειδικά σε υπολογιστές χωρίς SSD. Οσον αφορά τα Yosemite ειναι ελαφρώς πιο βαριά αλλά αρκετά πιο buggy απο τα maverics . Επιφυλάσομαι για τα τελευταία 2 updates που πήραν τα Yosemite μιας και δεν τα δοκίμασα. Τα ξήλωσα όπως ηταν και γύρισα σε maverics . Η ροδέλα δε στο Safari πάει και έρχεται. Να μην αναφέρω το πρόβλημα με το mail που καταντάει κουραστικό αλλά και το αργό boot . Καλύτερη διαχείρηση και απογείωσεις δεν είδα προσωπικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Maverics vs ML οσον αφορά την ταχύτητα φυσικά τα ML υπερτερούν ειδικά σε υπολογιστές χωρίς SSD. Οσον αφορά τα Yosemite ειναι ελαφρώς πιο βαριά αλλά αρκετά πιο buggy απο τα maverics . Επιφυλάσομαι για τα τελευταία 2 updates που πήραν τα Yosemite μιας και δεν τα δοκίμασα. Τα ξήλωσα όπως ηταν και γύρισα σε maverics . Η ροδέλα δε στο Safari πάει και έρχεται. Να μην αναφέρω το πρόβλημα με το mail που καταντάει κουραστικό αλλά και το αργό boot . Καλύτερη διαχείρηση και απογείωσεις δεν είδα προσωπικά. bug και ροδέλες δεν είδα σε Yosemite πάντως ούτε στο παλιό μακμπουκ ούτε στο τωρινό (SSD και στα δύο, του προηγούμενου όχι μαμά, του τωρινού μαμά). Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις τις ενδιάμεσες. Το mail γενικώς είναι temperamental σαν εφαρμογή. Το boot ήταν πάντα πολύ γρήγορο (δεν είχα κανένα θέμα). Για τί μηχάνημα μιλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τα Mavericks ήταν τραγικά σε διαχείριση ραμ. Τα Yosemite στρώσανε το θέμα, και το El Capitan το απογείωσε. Πολύ καλύτερο, και πολύ ελαφρύτερο σε κατανάλωση ram. εγω πρεπει να κανω κανα σταυρο το μακ μπουκ του 09 οπως του φιλου τα τρεχει νερακι και το νεο μακ μινι 14 base model εχει καποια κοληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εγω πρεπει να κανω κανα σταυρο το μακ μπουκ του 09 οπως του φιλου τα τρεχει νερακι και το νεο μακ μινι 14 base model εχει καποια κοληματα Στο base model νομίζω και έχω την εντύπωση ότι την "ζημιά" την κάνει ο δίσκος 5400rpm και ο weak επεξεργαστής. Πολύ κακό μηχάνημα για καθημερινή χρήση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα