Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο OSX για mid 2009 MacBook Pro

djnoizeteck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν βγάζω άκρη ούτε με performane test ούτε με αναζήτηση σε ξένα forum, για πείτε μου λίγο την γνώμη σας!

Έχω ενα MacBook Pro mid 2009 με core 2 duo 2.26ghz, 8gb ram 1067mhz, nvidia ge force 9400M 256mb (γελάει ο κόσμος) και SSD.

Το μηχάνημα το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά μου (DJ) καθώς σπίτι έχω desktop. Δεν βάζω μέσα διάφορα για multimedia χρήση δηλαδή, μόνο μtorrent, skype και viber εχω ετσι για να υπάρχουν.

Είχα βαλει τα mountain lion οταν ειχανε βγεί και θυμαμαι ηταν αρκετά καλά, μετα δοκιμασα και τα mavericks και τώρα έχω τα yosemite. Νομίζω οτι για τα χαρακτηριστικά και τα χρόνια του ειναι βαρύ σε σχέση με το mountain lion π.χ. και σκεφτομαι να κανω downgrade (οχι οτι ειχα καποιο θεμα, ετσι απλα για να εχω καλυτερο performance)

Τι προτείνετε? Να κάνω downgrade σε mountain lion π.χ.? Θα έχω καλυτερο performance? Η τα yosemite πιστεύεται οτι τρέχουν καλύτερα ακομα και στο δικό μου macbook που ειναι 6 ετών?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σου φιλε μου

λοιπον επειδη εχω αναλογη εμπειρια , καθεσε σε 10.9 το λιγοτερο.

μην σου πω 10.10

διαφορες μικρες θα εχεις σε ML

εγω με traktor , σημερα μου ζηταει requipment 10.9 , οποτε για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο αυριο ,( που μπορει να βγαλει κανα update) πηγαινε σε 10.10 και κατσε εκει.

εξαλου το μηχανημα ειναι για δουλεια , αν δεν σου κανει την δουλεια σου δωστο δρομο :P

Μια χαρά είναι τα Yosemite. Αν θες το maximum performance κάνε clean install. Μετά παίρνεις ένα backup και αν δεν υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τα προγράμματα που παίζεις, δοκιμάζεις και El Capitan. Στον iMac μου (2010) που τα Yosemite είχαν "κάτσει" πολύ καλά, με El Capitan δείχνει ακόμα καλύτερα.

• Like 2

εγω εχω ακριβως macbook mid 2009 core 2 duo 2.53ghz με 8gb ram και ssd. Με El capitan παω πολύ καλύτερα σε σχεση με yosemite διαφορα προς το καλύτερο εμφανέστατη!

έχω βάλει και τα settings για απενεργοποιηση των οπτικών εφε και πάει πολύ ικανοποιητικά.

• Like 1

Χμμμμ λέτε να κάτσω σε yosemite ε?

γεια σου φιλε μου

λοιπον επειδη εχω αναλογη εμπειρια , καθεσε σε 10.9 το λιγοτερο.

μην σου πω 10.10

διαφορες μικρες θα εχεις σε ML

εγω με traktor , σημερα μου ζηταει requipment 10.9 , οποτε για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο αυριο ,( που μπορει να βγαλει κανα update) πηγαινε σε 10.10 και κατσε εκει.

εξαλου το μηχανημα ειναι για δουλεια , αν δεν σου κανει την δουλεια σου δωστο δρομο :P

Nαι απλα το τελευταίο update του traktor μαζί με τα requirements γράφει και Intel core i5. Eχω μιλήσει με την native instruments και μου ειπαν οτι η τελευταία traktor εκδοση που υποστηρίζεται απο core 2 duo cpu's είναι η 2.6.8 - στην οποία έκανα και downgrade οπότε δεν με ενοχλεί τόσο αυτό, δεν πρόκειτε να κάνω update το traktor ξανά έτσι κι αλλιώς!

βρε θα παιξει..εγω με i3 2310 παιζω το τρακτορ.

κατσε ζωρισε λιγο το προγραμμα και θα δεις αν εχεις προβληματα.

Το οτι θα παιξει θα παιξει, ηδη επαιζα ποσο καιρο με την 2.8.1 που ηθελε i5 και δεν ειχα προβλημα αλλα για ποιο λογο να μην κανω downdrade? Να είμαι ήσυχος! Αφου με Kontrol s4 mk1 παιζω, δεν θα χρειαστω τα feauture της 2.9 π.χ.

δεν ξερω..εγω θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

πες οτι μπαινει ενα s8 s5 d2..

πες οτι βαζεις καποιο αλλο controller και θες τα παραπανω features..

η πες οτι ερχεται και κουμπωνει κανας αλλος dj πανω σ  εσενα και χρειαζεται το 2.10 η πιο νεο update (οταν βγει)

εγω παλι ειμαι τυπικος με τα update του TSP για να ειμαι bug free , αλλα και βγαζει γενικοτερα update και imporvements που και να μην εχεις τα συγκεκριμενα hardware παλι ειναι χρησιμα.

αυτης  την στιγμη παιζω με 2.10.0 13  σε i3 με 4gb ram σε yosimite

και το ιδιο ακριβος σε i3 με 8gb ram σε win7

κανενα απολυτος προβλημα.

μην αγχωνεσε..

Επειδή δεν βγάζω άκρη ούτε με performane test ούτε με αναζήτηση σε ξένα forum, για πείτε μου λίγο την γνώμη σας!

Έχω ενα MacBook Pro mid 2009 με core 2 duo 2.26ghz, 8gb ram 1067mhz, nvidia ge force 9400M 256mb (γελάει ο κόσμος) και SSD.

Το μηχάνημα το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά μου (DJ) καθώς σπίτι έχω desktop. Δεν βάζω μέσα διάφορα για multimedia χρήση δηλαδή, μόνο μtorrent, skype και viber εχω ετσι για να υπάρχουν.

Είχα βαλει τα mountain lion οταν ειχανε βγεί και θυμαμαι ηταν αρκετά καλά, μετα δοκιμασα και τα mavericks και τώρα έχω τα yosemite. Νομίζω οτι για τα χαρακτηριστικά και τα χρόνια του ειναι βαρύ σε σχέση με το mountain lion π.χ. και σκεφτομαι να κανω downgrade (οχι οτι ειχα καποιο θεμα, ετσι απλα για να εχω καλυτερο performance)

Τι προτείνετε? Να κάνω downgrade σε mountain lion π.χ.? Θα έχω καλυτερο performance? Η τα yosemite πιστεύεται οτι τρέχουν καλύτερα ακομα και στο δικό μου macbook που ειναι 6 ετών?

Εl capitan. 

• Like 1

εχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά πλην του Καπετάνιου θα σου πώ Maverics λόγο σταθερότητας και συμβατότητας  . Οχι Yosemite εκτός εαν με το τελευταίο update τους λύθηκαν τα μικροπροβληματάκια.

Πάντως δεν θα πήγαινα στο τελευταίο λειτουργικό για να αποφύγω τυχών ασυμβατότητες με τα προγράμματα DJ που χρησιμοποιείς.

εχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά πλην του Καπετάνιου θα σου πώ Maverics λόγο σταθερότητας και συμβατότητας  . Οχι Yosemite εκτός εαν με το τελευταίο update τους λύθηκαν τα μικροπροβληματάκια.

Πάντως δεν θα πήγαινα στο τελευταίο λειτουργικό για να αποφύγω τυχών ασυμβατότητες με τα προγράμματα DJ που χρησιμοποιείς.

Τα Mavericks ήταν τραγικά σε διαχείριση ραμ. Τα Yosemite στρώσανε το θέμα, και το El Capitan το απογείωσε. Πολύ καλύτερο, και πολύ ελαφρύτερο σε κατανάλωση ram. 

Τα Mavericks ήταν τραγικά σε διαχείριση ραμ. Τα Yosemite στρώσανε το θέμα, και το El Capitan το απογείωσε. Πολύ καλύτερο, και πολύ ελαφρύτερο σε κατανάλωση ram. 

Είναι προσωπική σου άποψη - εκτίμηση ή τα διάβασες κάπου αυτά;

Τα mavericks τα εβαλα μετα απο mountain lion και μου φανηκαν και εμενα τραγικα σε θεμα performance και αρκετα πιο αργα απο τα mountain lion .... Τωρα ισως μονο σε εμενα φανηκε ετσι απλα σας λεω τι ειδα...

El capitan δεν βαζω ακομα λογω των προγραμματων που χρησιμοποιω, θελω να περιμενο τουλαχιστον 1-2 μηνες ακομα για να ξερω οτι ειναι οκ και stable

ασχετο αλλα εγω  παιδια σε imac 2009 μονο με snow leopard βρηκα γιατρεια ..

οι αναβαθμίσεις σε mountain και yosemite ειναι ο λογος που θα ηθελα και να το δωσω ...

τωρα με  leopard ειναι ο παλιος καλος mac ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...